@moho و @Diamonds از دست شما دوتا...باز شروع کردین؟ diamonds...تو هم که فقط تو اینجور جاها مارو یاد میکنی دیگه
نوشته اصلی توسط Diamonds @moho چه نگاه گیرایی داره این بنده خدا خدا به برادرات صبر بده آبجی ... منم به خدا واگذارت کردم چون زورم بهت نمی رسه
نوشته اصلی توسط Majesty @moho و @Diamonds از دست شما دوتا...باز شروع کردین؟ diamonds...تو هم که فقط تو اینجور جاها مارو یاد میکنی دیگه پس نه بیام تو تاپیک بررسی منابع کنکور یادت کنم دزضمن عکسام تموم شد فردا دوباره ب یادتم
نوشته اصلی توسط moho چه نگاه گیرایی داره این بنده خدا خدا به برادرات صبر بده آبجی ... منم به خدا واگذارت کردم چون زورم بهت نمی رسه خخخ چ خوبه نقطه ضعف کسی بیاد دستت اقا واگذار نکن تموم کردم سریع واگذاریتو پس بگیر
نوشته اصلی توسط Diamonds خخخ چ خوبه نقطه ضعف کسی بیاد دستت اقا واگذار نکن تموم کردم سریع واگذاریتو پس بگیر داشتم واگذار می کردما ، دیگه چون شما گفتید باشه پ . ن ؛ ملت باور کنید من معتاد نیستم احسان نری بگی محمد حسین معتاد شده ها
نوشته اصلی توسط moho داشتم واگذار می کردما ، دیگه چون شما گفتید باشه پ . ن ؛ ملت باور کنید من معتاد نیستم احسان نری بگی محمد حسین معتاد شده ها @ehsan.bp این دوستت معتاده گناه داره کمکش کن الان لب چاهه نذار بره ته چاه
نوشته اصلی توسط Diamonds @ehsan.bp این دوستت معتاده گناه داره کمکش کن الان لب چاهه نذار بره ته چاه باشه نوبت منم میشه ... :troll (21)::troll (21)::troll (21):
@moho جنسیس دوس داری اره ؟ بیا : اخری بارت باشه به برند مورد علاقه من میگی فسیل اونم قوطی حلبیت
@moho
@moho پ.ن : امیدوارم محمد حسین ناراحت نشه
...
نوشته اصلی توسط Mr.Dr @moho @ehsan.bp پ.ن : امیدوارم محمد حسین ناراحت نشه "اعتیاد جرم نیست بیماریست"diamond said
نوشته اصلی توسط ParsaYousefi @moho جنسیس دوس داری اره ؟ بیا : اخری بارت باشه به برند مورد علاقه من میگی فسیل اونم قوطی حلبیت اینم ماشین مورد علاقت فسیل
نوشته اصلی توسط moho اینم ماشین مورد علاقت فسیل Eeee ? خود سوزیم که داره لا مذهبا اونو که بی خیال ماشین مورد علاقم اینه : جوری از ماشین مورد علاقت رد میشه که کمپوتش دراد
نوشته اصلی توسط ParsaYousefi Eeee ? خود سوزیم که داره لا مذهبا اونو که بی خیال ماشین مورد علاقم اینه : جوری از ماشین مورد علاقت رد میشه که کمپوتش دراد قرار بر وسیله ی نقلیه ی در دسترسه و الا من از این خیلی بیشتر خوشم میاد تازه لازم نیست از کنارت رد شم ، از روت رد می شم
نوشته اصلی توسط Mr.Dr @moho پ.ن : امیدوارم محمد حسین ناراحت نشه نه بابا ناراحت کجا بود اینم شما و داداشت در چند سال آینده مهندس ها عموما کلشون تاس میشه
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 6 مهمان)
نمایش برچسبها