@همه مون ...
نوشته اصلی توسط javad76 نمیدونم چرا همه به چال گونه شون می نازن !! آقا این یه نقص مادرزادیه به خدا !!! (just for kidding ) یه نقص نیست بلکه یه معلولیت .. بهش میگن قشنگترین معلولیت دنیا ...
@laleh74 و چال گونه اش همین الان یه هویی
نوشته اصلی توسط javad76 نمیدونم چرا همه به چال گونه شون می نازن !! آقا این یه نقص مادرزادیه به خدا !!! (just for kidding ) یه نوع فلج عضلانی صورت هستش....والا...
@علی پاتر علی کجایی ؟؟؟ کم پیدایی داداش ...
عکاسی محمد رضا در طبیعت ... @Majesty خدا بیامرزدت داداش گلم .... :troll (21):
نوشته اصلی توسط javad76 نمیدونم چرا همه به چال گونه شون می نازن !! آقا این یه نقص مادرزادیه به خدا !!! (just for kidding ) خب نازیدنم داره.. منکه خودمو تو اینه موقع خنده میبینم عاشق خودم میشم ...چه برسه به بقیه واقعا خنده هامون زیباست بترکه چشم حسود
@moho
@Majesty
نوشته اصلی توسط eli94 خب نازیدنم داره.. منکه خودمو تو اینه موقع خنده میبینم عاشق خودم میشم ...چه برسه به بقیه واقعا خنده هامون زیباست بترکه چشم حسود با این حساب تو انجمن فقط من لپم چال دار نیست ... چقدر خوبه خاص و تک بودن اینم الی و چال لپاش ، من موندم چرا شهرداری این چاله ها رو پر نمی کنه ... @eli94
@moho @Majesty
نوشته اصلی توسط moho با این حساب تو انجمن فقط من لپم چال دار نیست ... چقدر خوبه خاص و تک بودن اینم الی و چال لپاش ، من موندم چرا شهرداری این چاله ها رو پر نمی کنه ... @eli94 دیالوگ منو تکرار کردی؟چرا؟
در حال حاضر 158 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 158 مهمان)
نمایش برچسبها