به نطرتون پزشکی همه چیزه ؟ که دانش اموزا خودشونو به ابو اتیش میزنن تا پزشکی قبول بشن ؟
دوست دارم نظراتون رو بدونم ؟![]()
به نطرتون پزشکی همه چیزه ؟ که دانش اموزا خودشونو به ابو اتیش میزنن تا پزشکی قبول بشن ؟
دوست دارم نظراتون رو بدونم ؟![]()
کی گفته همه چیر پزشکیه ؟!!!!
شرط علاقس
اینجا همه واس علاقشون دارن به اب اتیش میزنن
جونی نیست
انگار نوری نیست
معلومه که پزشکی همه چیز نیس!!!!
ولی اکثر بچه های تجربی به عشق پزشکی میان تجربیوالبته واسه کلاسش!!!
![]()
![]()
من خودم به شخصن اصن از پزشکی خوشم نمیاد خیـــــــــــــــــــــلی طولانیه وسخــــــــــــــــــــــ ــته وهرکی میخواد پزشکی بخونه بایـــــــــــــــــــد حتما علاقه داشته باشه وگرنه کم میاره...
خو بیشتر رشته های خوب تجربی اینجورین مثلا دندون پزشکی رو که میگن 6 ساله در واقعیت بعدش 4 الی 6 سال هم تخصص داره که الان بیشترشون میخونن وگرنه تا همون 6 سال بخونی فایده ای نداره داروسازی هم یه 8سالی طول میکشه چون درساش سخته بعدش هم واسه گرفتن مجوز باید یه چن سال صبر کنی! در عوض رشته هایی مثل پروتز یا فیزیوتراپی چون کارشناسی هستن زودتر تموم میشن پس پزشکی هم که 7+4 هست چندان زیاد نیس...
نه همه چیز پزشکی نیست ...ولی میدونی اگه به رشته های دیگه هم بها میدادند اون موقع این همه تراکم تو این رشته درست نمیشد...
مثلا خود من تجربی میخونم اما یه بخشیش به خاطر علاقه نداشتن به رشته های فنی و مهندسیه!
وگرنه خودم عکاسی خیلی دوست دارم... بعدش هم کمک به مردم ...
برام دعا کنید...
بعله با اون 6 سال هم کار پیدا میکنی اما فقط دندون میکشی و پر میکنی!اما متخصص ارتودنسی چی؟اصلا نمیشه ازش خواست دندون پر کنه!یعنی در شانش نیس!درامدش هم 4 5 برابر اونیه که فقط 6 سال خونده.پزشک متخصص بیکار نداریم اما عمومی چرا داریم زیاده.این که میگن پزشک بیکار زیاد داریم حرف سنجشیا واسه اینه که کاهش ظرفیتها رو توجیه کنن!
الان پزشک عمومی فرقی با کارمند نداره ولی وای اگر تخصص و فوق بگیری اخ اخ اخ اخ که پول پارو میکنی
ژان وال ژان: مرا برای دزدیدن تکه نانی به زندان بردند و پانزده سال در آنجا نان مجانی خوردم! این دیگر چه دنیاییست!!!
بینوایان-ویکتور هوگو
پزشکی برای این اینقد طرفدار داره که یکجا بهت جایگاه اجتماعی و درآمد رو میده
شک نکنید نه داروسازها و نه دندونپزشک ها جایگاه اجتماعی و درآمد یه پزشک متخصص یا فوق تخصص رو ندارن ...
و مهمتر از این ها اون حس کمک به هم نوع شاید به زبون آورده نشه اما لذت خاص خودش رو داره ...
همه که به خاطر پزشکی تجربی نمیرن رشته های دیگه ای هم هس
به قول معلم فیزیکم پزشکی بیشتر pozeshkie
ای کاش به بقیه رشته ها هم یه ذره اهمیت میدادن
منم یه ذره فقط به خاطر فرار از ریاضی اومدم تجربی:yahoo (1):
خدافظ !!!!

بله .. واسه من که پزشکی همه چیزه .... با هیچی عوضش نمی کنم ...
بر خلاف نظر شما میگم همه شرکت کننده های کنکور تجربی آرزشونه پزشکی قول شن ولی خب ...
من حتی پزشکی تو یه شهر دور رو با حقوق دانشگاه تهران یا برق شریف که خیلیها آرزوشونه عوض نمیکنم ...:yahoo (4):
تجربی یعنی پزشکی .. پزشکی یعنی زندگی ایده آل و آرمانی یک انسان و محقق شدن تمام آرزوهاش..![]()
والا من کلا علاقم ریاضی فیزیک بود فیزیک که دیگه عاشقش بودم اما با این اوضاع جامعه پزشکی رو انتخاب کردم هرچند قصد دارم وقتی پول دار شدم پیگیر برنامه نویسی بشم ولی کلا علاقه خاصی به تجربی ندارم اطرافیان هم میگن خرت از پل گذشته داری اینطوری میگی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)