با این کارنامه و این انتخاب رشته جایی قبول می شم یا شروع کنم برای سال بعد بخونم؟ خیلی نا امیدم:yahoo (2):
منطقه دو هستم ورتبه کل در منطقه 1600شده
![]()
با این کارنامه و این انتخاب رشته جایی قبول می شم یا شروع کنم برای سال بعد بخونم؟ خیلی نا امیدم:yahoo (2):
منطقه دو هستم ورتبه کل در منطقه 1600شده
![]()
سلام بچه ها من رشتم تجربیه 4سال از اولین کنکورم میگذره و من بعد از این مدت دوباره میخوام کنکور بدم
میشه یکی بهم کمک کنه تصمیمو بگیرم؟
همش میترسم نتونم همش حوصله ندارم
علوم اجتماعی نمیدونم چطور رشته ایه ولی ماشالله توقعت خیلی بالاس با رتبه 4000 دخرم که هستی و ظرفیت برا دخترا پایینه غیر تهرانم که نزدی شاید شبانه علوم اجتماعی
ولی فک نکنم در کل بیاری جایی و مطمعنم بی مشاوره انتخاب رشته کردی
عزیزمن
مورد داشتیم طرف با رتبه 130 60 تا انتخاب زده
اونوقت تو با رتبه 4000 ،31انتخاب کردی؟؟؟
بی گمان در دل من جای کسی هست که نیست...!!
من که میگم دارم با اگاهی از این میگم که ظرفیتا تو رشته های انسانی پایینه خصوصن برا دخترا نظر من اینه که نمیشه اگه تهرانی هستین خوب کرجو میزدین شهرای اطرافو میزدین که نزدیک باشه اون موقع حتمن میاوردین
چقد کم انتخاب کردی !
من با یازده هزار ... 80 تا زدم !!!! واسه انتخاب هفتادم امروز رفتم مصاحبه![]()
هرروزی که بهترازروزهای قبلت باشه،تکه ای ازپازل رویاهای توست که سرجاش قرار میگیره، سعی کن هرروز بهترازروزقبل باشی تاپازل رویاهات روهرچه سریعتر کامل کنی
Sina
CEO of Iramrich
by the way here's my channel : @MrRich
به نظرم علوم اجتماعی الزهرا اگه میگی پارسال قبول شدن ولی رشتهی مث حقوق خیلیا میزنن هر دانشگاهی که باشه البته این نظر منه ایشالله هر جا که دوس دارین قبول شین![]()
چقدر تعداد انتخابات کمههههههههههههههه !!!
خوب یه ج.ری میزدی که اگه این 31 خدایی نکرده نشد یه شهر دیگه میرفتی ! آخه یه سال موندن ریسکش خیلی بالاست...
البته چون شما دختری مثه ما مشکل سربازی ندارین خدا رو شکر ! ولی در کل ایشالله که قبولی ولی من به شخصه بیشتر میزدم انتخابامو !
هرجا که هستید و هر چه که هستید بخاطر آن است که خودتان خواسته اید!!!![]()
هرجا که هستید و هر چه که هستید بخاطر آن است که خودتان خواسته اید!!!![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)