خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 6 از 6
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

سوال در مورد دانشگاه فرهنگیان ( شهید رجائی)

سلام ، اسم من برای انجام مصاحبه دانشگاه شهید رجایی دراومده ، حالا میخاستم بپرسم که اگه من برم مصاحبه و در نهایت قبول بشم آیا رشته های دیگه ی مهندسی که انتخاب کردم دیگه از بین میرن؟ ( من 38 تا انتخاب کردم ، دبیری هم انتخاب 28 ام بوده و قبل و بعد از اون همه مهندسی هستش)

یا نه در نهایت یک رشته از مهندسی ها هم قبول میشم و باید بین اون رشته ی مهندسی و این دبیری یکی رو انتخاب کنم؟

ممنون میشم هرچه زوذتر جواب بدین.......:yahoo (1):

2. Top | #2
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام تو دفترچه نوشته.الان اگه مهندسی رو بتونی قبول بشی( البته به شرط اینکه مهندسی بعد از این زده باشی)واست مهندسی هم در میاد.
      اگه مصاحبه و اینا رو تا اخر اخر بری و قبول شی..هر دانشگاهی که باشی باید بری به اون خاصی که مصاحبه دادی
      اما اگه مصاحبه ها رو تا اخر نری.میتونی بری همون دانشگاه
      یه سر به دفترچه اونجایی که در مورد رشته های نیمه متمر کز میگه بنداز

3. Top | #3
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mbt.danial نمایش پست ها
      سلام تو دفترچه نوشته.الان اگه مهندسی رو بتونی قبول بشی( البته به شرط اینکه مهندسی بعد از این زده باشی)واست مهندسی هم در میاد.
      اگه مصاحبه و اینا رو تا اخر اخر بری و قبول شی..هر دانشگاهی که باشی باید بری به اون خاصی که مصاحبه دادی
      اما اگه مصاحبه ها رو تا اخر نری.میتونی بری همون دانشگاه
      یه سر به دفترچه اونجایی که در مورد رشته های نیمه متمر کز میگه بنداز
      به شرط اینکه مهندسی ها رو بعد از این زده باشم یا قبل از این؟ اونوقت اگه جوابتون بعد از اینه ، چرا؟

جمله ی خط دومتو رو اصلا نفهمیدم اگه میشه بیشتر توضیح بدید، اگه میشه صفحه دفترچه رو که توضیح داده بنویسید. ممنون

4. Top | #4
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط rezazebardast نمایش پست ها
      به شرط اینکه مهندسی ها رو بعد از این زده باشم یا قبل از این؟ اونوقت اگه جوابتون بعد از اینه ، چرا؟

جمله ی خط دومتو رو اصلا نفهمیدم اگه میشه بیشتر توضیح بدید، اگه میشه صفحه دفترچه رو که توضیح داده بنویسید. ممنون
      چون قبلش اگه زده باشی دستگاه رو اولین قبولی رشته متمرکز (معمولی)می ایسته و پایین تر نمیره.البته حالا که اینقد زود دادند شک دارم که بررسی شده یا نه. واطلاعاتم کامل نیس
      ببین .رشته ای که مصاحبه داره نیمه متمرکز حساب میشه.نصف کار ازمونه...بقیه مصاحبه و ... واسه ما که باید بریم دارو بقیه الله معاینه پزشکی هم هس... واسه ما که میدونم اینطوریه که نتایج مصاحبه و اینا بیاد دنشگاه ها شروع میشن...حالا تو اگه مهندسی رو قبول شده باشی رفته باشی دانشگاه.دو چیز واست پیش میاد...اگه مصاحبه هارو رفته باشی همه رو قبول شده باشی باید و اجبارا بری اون داشگاهی که واسش مصاحبه دادی.(دانشجوی انتقالی میشی).اما اگه مصاحبه رو رد بشی یا همه رو نری ...خب دیگه بورسیه پر و باید همون مهندسی رو بری
      میدونم خوب نگفتم!!!
      ص11 دفترچه
      منم مچکرم!

5. Top | #5
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mbt.danial نمایش پست ها
      چون قبلش اگه زده باشی دستگاه رو اولین قبولی رشته متمرکز (معمولی)می ایسته و پایین تر نمیره.البته حالا که اینقد زود دادند شک دارم که بررسی شده یا نه. واطلاعاتم کامل نیس
      ببین .رشته ای که مصاحبه داره نیمه متمرکز حساب میشه.نصف کار ازمونه...بقیه مصاحبه و ... واسه ما که باید بریم دارو بقیه الله معاینه پزشکی هم هس... واسه ما که میدونم اینطوریه که نتایج مصاحبه و اینا بیاد دنشگاه ها شروع میشن...حالا تو اگه مهندسی رو قبول شده باشی رفته باشی دانشگاه.دو چیز واست پیش میاد...اگه مصاحبه هارو رفته باشی همه رو قبول شده باشی باید و اجبارا بری اون داشگاهی که واسش مصاحبه دادی.(دانشجوی انتقالی میشی).اما اگه مصاحبه رو رد بشی یا همه رو نری ...خب دیگه بورسیه پر و باید همون مهندسی رو بری
      میدونم خوب نگفتم!!!
      ص11 دفترچه
      منم مچکرم!
      ممنون ، دیگه کسی اطلاعی نداره؟

6. Top | #6
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      ..........up..........

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن