سلام بچه ها یه سوال و یا همون یه کمک میخوام شاید واقعا مسخره باشه حرفم اماخب چیکنممن از الان استرس بدی گرفتتم واس کنکورم میخوام برم سوم همش فکر میکنم اگه بخونم اما خدانکرده قبول نشم چی همی ازاین فکرا میریزه تو سرم چی کنم خیلی نا امیدم داره میکنه
![]()
سلام بچه ها یه سوال و یا همون یه کمک میخوام شاید واقعا مسخره باشه حرفم اماخب چیکنممن از الان استرس بدی گرفتتم واس کنکورم میخوام برم سوم همش فکر میکنم اگه بخونم اما خدانکرده قبول نشم چی همی ازاین فکرا میریزه تو سرم چی کنم خیلی نا امیدم داره میکنه
![]()
تازه هنوز جونی نمیدونی حد و مشتق و استوکیومتری چیه
امتحان نهایی هم ندادی
تابع رو هم چیز درست و حسابی ازش یاد نگرفتیبگذار بفهمی چیه بعدش استرس بگیر هی چی هی چی بلد نیستی
![]()
"When the going gets tough, the tough get going."
تابع رو یه چیزایی میدونم استوکیومتری هم یه چیزایی بلدم امروز ودیروز درس دادن اخه ازبس میان بهمون میگن معلما و بقیه که اره ما ازبچه های مدرسمون انتظار دوسه رقمی داشتیم خیلی عالی بودن و اینا اما الان اصلا خوب نشدن ازاون ور میبینی تو کلاس رقابت خیلیه یه امتحان فیزیک رو خراب کنیم میگن شماها چه جور میخواین کنکور بدین و اینا![]()
"When the going gets tough, the tough get going."
الان بشید تو تابستون عشقو حالتو ببر وقتی اومدی سوم فیزیک و ریاضی رو یدی نهایی دادی بعد تابستون سال دیگه این موقع استرس میگیری مث ما میگی نهایی ها رو خراب کردم کنکورچیکار کنم تاثیر معدل بده و فلان
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
الان بشید تو تابستون عشقو حالتو ببر وقتی اومدی سوم فیزیک و ریاضی رو یدی نهایی دادی بعد تابستون سال دیگه این موقع استرس میگیری مث ما میگی نهایی ها رو خراب کردم کنکورچیکار کنم تاثیر معدل بده و فلان![]()
خب حالا چی کنم
خب حالا چی کنم
باشه ممنون![]()
از این حرفا زیاده ما هم توکلاسمون همین حرفا بود 3 تا 3 رقمی دادیم با کلی رتبه ی خوب---------------------- کنکور ن غوله ک بترسی ن انقد الکیه ک ولش کنی ب امان خدا--اگه دانش آموز متوسطی هستی قطعا با تلاش موفق میشی شک نکن
اولن به خودت اعتماد داشته باش
دومن بعضیا چرت پرت زیاد میگن تا روحیه ادمو خراب کنن
بعدشم تو حالا میخای بری سوم (منم) بری چهارم ک سکته رو زدی !!!
بجای این حرفا خودتو باور داشته باش
جونی نیست
انگار نوری نیست
تو درسای عمومی اگه خواستی من بهترین منابعو بهت معرفی میکنم اصلا نگران نباش
امتحان نهایی الان تاثیرش فوق العادس سفت بچسبش
ببخشید اقای علی شما الان کنکورتون رو دادید ؟؟؟؟؟؟؟اگه دادید مثلا چه جور بوده ؟؟؟؟چه جوری خوبه ادم بخونه؟؟؟ببخشید انقد سوال میکنما
ببخشید اقای علی شما الان کنکورتون رو دادید ؟؟؟؟؟؟؟اگه دادید مثلا چه جور بوده ؟؟؟؟چه جوری خوبه ادم بخونه؟؟؟ببخشید انقد سوال میکنما
حواسم نبود زدید دبیرستان ببخشید مث اینکه ندادید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)