باید انداختش دور...همین.
قلب آهنی
باید انداختش دور...همین.
قلب آهنی
I love all the stars in the sky, but they are nothing compared to the ones in your eyes
Hesam
باید انداختش دور...همین.
قلب آهنی
I love all the stars in the sky, but they are nothing compared to the ones in your eyes
Hesam
سلام داداش گلم
به نظرت راست میگن آدما کلا دو دستن
دسته ی اول مشهدین
دسته ی دوم دوست دارن مشهدی باشن؟؟؟
Hesam
صورت سوالش چه سخته!!!!
خواستم خلاصه!مختصر!مفید! بگم:" توصیف کن"
دیدم نمیشه بعضیاشو باید نام ببری!
پس دیگه خودت تو هوا بگیر منظورو
حالا1راهنمایی هایی هم کردم:yahoo (3):
1-اولین روز مدرسه(توصیفی): مامانم همیشه تعریف میکنه روز اول مدرسه پشتش قایم میشدم و گوشه چادرشو میگرفتم و اشکامو پاک میکردم!!هر دفعه هم آخرش میپرسه یعنی یادت نمیااد؟!خخخخخخ
2-اولین روزی که اینجا عضو شدی(توصیفی): اومدم و رفتم!زیاد طول نکشید!!
3-اولین کلمه ای که به زبون آوردی(پرسیدن از پدر یا مادر گرامی ممنوع!!ولی خاله عمه عمو دایی اینا مجازه!خخخخ): نانا!!(مدیونی مسخره کنی!خخخخ)
4-اولین شبی که تنها بودی(توصیفی): کار بدی نکردم!!! مُچ گیری ممنوع!:yahoo (4):
6-اولین کسی که ازش خوشت اومد(تو انجمن): مهدی!کاربر خوش اخلاق و بامرام بخش سرگرمی انجمن!دوماد انجمن!
7-اولین بازی بچگی: احتمالا اولین بازی توش توپ داشته!!!
8-اولین همبازی بچگی:دختر خاله هام!
9-اولین غذایی که خودت پختی: نیمرو!!
10-سوسک: چندش!
11-تیک تیک ساعت: متنفرم!
12-اولین و آخرین باری که با خدا دردودل کردی کِی بوده و چی بهش گفتی؟ یادم نمیاد والا!!البته خیلی دور نبوده!شاید دو سه روز پیش!
13-فرض کن آراز1مسابقه گذاشته جایزشم1تور دور ایران هست(بهش فک کن آراز:خخخخخ)توام برنده شدی!1نفر هم حتمن باید از انجمن انتخاب کنی و باخودت ببری!اون کیه؟
آخه یه چی میگی ها!!!تو که دستت تو کاره چرا این سوالو میکنی!!!چرا؟؟!هوووم؟!!نهایت جایزه آراز یه کارت شارژه 2تومنیه که اونم با هزار تا سلام و صلوات و کد امنیتی میده!!خخخخخ
14-اگه یه روز از زندگیت مونده باشه چه کار ناتمومی داری که انجامش بدی؟ کار نا تموم زیاد دارم!اما توی یه روز نمیشه!!دراز میکشم!!به افق خیره میشم! ( البته رو به قبله!!)
15-من....................َم یه انسان
16-بیشترازکی کتک خوردی؟ کتک؟!الان با دعوا فرق داره؟! اگر آره، که هیچی.
17-با اینا (سالاد.ماست.ترشی) یه جمله بساز:جوری که سالاد و ماست و ترشی کنار هم نباشن: از اول جمله سازیم خراب بود!!!
18-به نظرت هدفم از عبارتِ داخلِ پرانتزِ، سوالِ شماره3چیه؟ چون هر کدوم میگن اول کلمه که گفتی اسم اونا بوده!خاله دایی عمه عمو!!!حداقل درباره دو نفرشون که واقعا همین بود!!خخخخخ
19-پریشب به کی زنگ زدی؟به کی smsدادی؟ پریشب یعنی دقیقا کی؟پریشب امروز یا پریشب اون روز؟!
20-نظرت درباره کلمه ی بی اف و جی اف چیه اصن؟!!!( اخخخخ!!! بدم میاد!!! ) همون آجی و داداش رو میگی؟!! هه
21-مخاطب امضاهات کیه؟(ذکر نسبتت باهاش کافیه!فقط اگر دوسته بگو دوست پسر یا دوست دختر) مخاطب امضاهام معمولا شخص خاصی نی.هر دفعه ممکنه یه نفر یا گروهی باشن.ولی خب این امضای فعلی و قبلیم مخاطبم یکی از دوس پسرام! بود که خیلی دوسش دارم و واسم عزیزه و از هیچ کاری واسش دریغ نمیکنم.
آهان!یه امضا هم داشتم که آراز خان گفت زیاد مناسب انجمن نی!مخاطب اون یه آقا پسری بود!
22-اگه از اینجا اخراجت کنن بازم میای؟ نه!
23-چه کاری رو از مدت ها قبل تا حالا انجام میدی؟؟؟ بدآموزی داره!خخخخخ
24- یه نقاشی بکش!(نری با paintبکشی ها!!!!1کاغذ برمیداری میکشی!ترجیحا از خودکار استفاده نکن!) باور کن دوربین ندارم الان!اون سری هم با گوشی یه نفر دیگه عکس گرفتم!الان نی!!
25-تیپت چجوریه؟کلن شرح بده چیا میپوشی چیا نمیپوشی!و اینکه بیشتر چه رنگی؟ معمولی!خیلی ساده!!اهل سوسول بازی نیستم!!پیراهن و شلوار و جوراب و وقتی هم بیرون میرم کفش!البته تیشرت هم میپوشم، اما کم! رنگ هم معمولا تیره.بیشتر به رنگ پوستم میاد.
27-امضات چجوریه؟اینم که خودت میدونی باید بعکسی! ر.ک س 24!!!
28-گویا این تابستونی کنسرت زیاد رفتیکدومش خیلی خوش گذشت؟ با کی رفتی؟ تابستون نبود!!توی ترم بود!اوج کلاسا!!!خخخخخخ والا با دوستان میرفتیم!! کنسرت بابک جهانبخش فوق العاده بود!!اونو با یه نفر از آشنایان رفتم!خیلی اهل دل بود!خوش گذشت!خخخخ
29-نظرت درباره اکران ستایش3؟؟؟ اگر قول بدن ستایش ازین پیرتر نشه و بازم صحنه های جذااااب! ستایش1 رو هم نشون بدن موافقم!!خخخخخخ
30-یه جمله به من بگو: درس!
31-به سوال کاربر بالایی جواب بده! خخخخخ حتما!
مرسی زیااد از وقتی که گذاشتی..
سلام منو به میوکارد شمالی برسون!!!
![]()
باید انداختش دور...همین.
قلب آهنی
باید انداختش دور...همین.
قلب آهنی
او له له اوووووووووووووووون
خب
اسمش فامیلش اهل کجاست؟سن؟تحصیلات؟
چه غذاهایی بلده درست کنه؟ با اخلاق مزخرفت:yahoo (4): کنار میاد؟ اخرین اس ام اسش؟
از لاک صورتی خوشش میاد؟عینکیه؟ دماغشو عمل کرده؟
گل مورد علاقش؟
چندتا رژلب داره؟؟؟ چشماش چه رنگیه؟
موهاش بلوند ابروهاش سیاه یا ابروهاش رنگ کرده موهاش مشکی؟
اصلا خوشگله؟ خیلی یا کم؟ از 1 تا 10 چند میدی؟
فعلا همینا رو بگو تا بعد :yahoo (4):
بی گمان در دل من جای کسی هست که نیست...!!
باید انداختش دور...همین.
قلب آهنی
لوووووووووووووس...
مثلا که چی؟
زود تند سریع جواب همه سوالا رو بده...
یکی دیگه به ذهنم رسید. اسمشو تو گوشیت چی سیو کردی؟اون چطور؟
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
اینقدر هم جلوش مامان مامان نکن
حالا جلوی ما اشکالی نداره...
ولی جلوی اون نه...من جای اون بودم یا با چاقو میکشتمت
یا تو غذات سوزن میریختم
بی گمان در دل من جای کسی هست که نیست...!!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)