سلام دوستان لطفا یک منبع برای هندسه معرفی کنین که بتونم 3 تا از 4 تا رو بزنم متشکرم
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
دوستان یکی جواب بده خواهشا![]()
سلام دوستان لطفا یک منبع برای هندسه معرفی کنین که بتونم 3 تا از 4 تا رو بزنم متشکرم
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
دوستان یکی جواب بده خواهشا![]()
I WANT TO BE A EFFECTIVE PERSON
سلام بچه ها ما خوشبختانه یا متاسفانه یک کتاب هندسه بیشتر نداریم با 4 فصل از اونجایی که من اصلا از این درس خوشم نمیاد و ذهنیت خوبی نسبت بهش ندارم بخاطر اموزش غلط میخوام از تون بپرسم که یه کتابی رو معرفی کنین که روون باشه و خوب اموزش داده باشه من مشکلم سر اموزش و درسنامه هست و خلاصه سوالای کنکور رو داشته باشه.
خیلی ممنون . با این دید که من فارغ التحصیلم
ویرایش توسط El Nino : 23 شهریور 1396 در ساعت 21:02
سلام دوست عزیز ناظر بخش ریاضیات هستم و در خدمتتون
ببینید اصولا هندسه تجربی که 4 فصل داره تست های خیلی سختی ندارن - به طور معمول و طی کنکور های سال های اخیر دو سوال مربوط به فصل 2 و 4 و گاها 1 بسیار اسون طورح میشه
اما منبع : پیشنهاد من به شما این هستش که حتما حتما درسنامه های جامع خیلی سبز رو مطالعه و کنید و تمام تست هاش رو هم حل کنید
از اردیبهشت تا خود کنکور هم از کتاب جمع بندی خیلی سبز استفاده کنید و تستاشو بزنید
موفق باشید![]()
گاج سبز رو من داشتم خیلی روون نیست ولی درسنامه جامع و کاملی داره تقریبا هیچ نکته ای رو جا ننداخته
معمولا وقتی برای کنکور تجربی میخوان یک تست با ایده جدید بدن از ایده سوالات ریاضی سال های قبل استفاده میکنن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)