خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 9 از 9
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

فوری ---->>>>کمک در مورد چند تا سوال انتخاب رشته ای

سلام عزیزان
      من اول مهر امسال میرم سوم تجربی
      متاسفانه یه ذره از رشتم دلسرد شدم به خاطر سختی بسیارش.وقتی میبینم آشناهام تو ریاضی راحت قبول میشن ولی تجربی ها که اغلب از لحاظ درسی بالاتر هستن بینشون تو کنکور واقعا له میشن بین اون همه نفر دیگه اصلا انگیزه ای نمیمونه.مدرسم هم زیاد خوب نیست یعنی کلا به درد کنکور تجربی نمیخوره.واقعا شانس یه کسی که تو حلی یا انرژی اتمی میخونه هزار برابر منه توقبولی!
      چند تا سوال دارم
      1)اگه الان بخوام تغییر رشته بدم برم فنی مثلا عمران باید برم دومشو مهرماه بخونم یا واحداشو پاس میکنم میرم سوم؟
      2)میتونم تجربی رو بخونم کنکور بدم اگه رشته مورد غلاقمو قبول نشدم برم فنی کنکور بدم؟
      3)بدون داشتن دیپلم فنی میتونم کنکورشو بدم؟
      تصمیم خودم اینه که تجربی رو برم اگه نشد یه سال پشت کتکور بودنمو فنی رو بخونم فنی کنکور بدم امکانش هست؟
      خیلی کلافه ام خواهش میکنم کمکم کنید.

2. Top | #2
      کاربر فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      من از قوانین اطلاعی ندارم ولی یه کلام : برو اون رشته ای که میخوای و میدونی توش موفقی ، همیشه علاقه مهم نیست ، من خودم پزشکی را دوست دارم ولی میدونم نه اسم اون همه بیماری و دارو و... یادم میمونه نه خیلی جرات جراحی دارم پس رفتم ریاضی تو هم تا دیر نشده واقع بینانه راهت رو انتخاب کن.

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      در مورد بازار کار ریاضی تردید دارم آخه
      نمیدونم آینده داره یا نه

4. Top | #4
      v73
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام
      بنده خودم شهرستانی بودم و منطقه 3؛خداییش سر کلاس ها باید فقط ایرادهای معلم ها رو میگرفتیم؛هیچ کلاس کنکوری هم نرفتم و فقط قلم چی آزمونهاش رو شرکت کردم و از برنامه اش استفاده کردم و با کتابهای تست و تلاش تونستم این رشته قبول بشم؛این رو بدون که خیلی از آدمهای موفق با سختی و تلاش و پشتکار به جایی رسیدن؛هیچ موقع اگه امکانات کم داری نگو پس دیگه تموم شد...
      رشته ی تجربی؛پزشکی و دارو دندونش بازار کارش خوبه؛یعنی اگه کسی تو این 3 رشته بیکار توی خونه نشست مطمئن باشین ایراد کار از خودشه؛فیزیوتراپی و پرستاری مامایی اش هم بازارکار خوبی داره؛ من حتی میدونم مهندسی بهداشت محیطشم آینده اش خوبه و چند تا رشته دیگه اش ولی ریاضی رشته های برترش مثل برق و مکانیک و مواد هم آینده کاری آنچنانی نداره؛رشته های ریاضی خیلی هاش فوق دیپلمش برای کار بهتر از لیسانسشه؛مثلا شرکت نفت و جاهای دیگه که استخدام هایی با تعداد زیاد انجام میده؛بیشتر فوق دیپلم شیمی میگیره تا لیسانسش و خیلی جاهای دیگه
      اینها رو بیخود نمیگم؛تجاربیه که با چشم خودم دیدم.به نظر من تجربی آینده بهتری داره ولی بازم زندگی خودتونه؛خوب روش فکر کنید

- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -

البته این رو گفتم بازم میگم روی بازارکار نمیشه نظر داد چون تا اون موقع که شما فارغ التحصیل میشی وضع خیلی فرق میکنه
      یه نکته دیگه و این که دوستان ریاضی از من ناراحت نشند؛من فقط مقایسه کردم و اصلا منظورم این نبود که هرکی ریاضی بره بیکاره؛ما به همه رشته ها توی کشورمون نیاز داریم؛مهندسین محترم ناراحت نشید از حرف من؛من خواهر و داداشم هم مهندس اند :-)
      من حتی تعجب میکنم از خانواده هایی که بچه هاشون رو مجبور میکنند اگه رفت تجربی باید سه رشته اول رو قبول بشه؛ایراد کشورما اینه که متخصص در زمینه ها و رشته های مختلف نداریم؛همه توجه کردن به چند رشته اول؛دوستان شما میخواید زندگی کنید با رشته هاتون؛توی همه رشته ها جای پیشرفت هست؛شما برو یه رشته ساده ولی تا مقطع دکتری ادامه بده و متخصص اون رشته شو؛به خدا خیلی ارزش داره؛ اصلا باید فرهنگش جا بیفته؛ما به همه رشته ها و شغل ها احتیاج داریم ولی حیف که اینحرفها فعلا رویاست؛امیدوارم وضع تغییر کنه؛ما اساتید زیادی داریم که دارند تلاش هایی میکنند تا فرهنگ سازی کنند ولی ایراد از بالادستهاست ;-)

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      داداش واقعا ممنونم
      راهنمایی و صحبتات عالی بود برام
      در مورد چند تا سوالی که پرسیدم اطلاعاتی داری؟

داداش واقعا ممنونم

داداش واقعا ممنونم

6. Top | #6
      همکار سابق انجمن

نمایش مشخصات
      2-112-تغيير رشته دانش‏آموزان شاخه‏هاي نظري يا كاردانش به رشته‏هاي شاخه فنّي و حرفه‏اي و يا تغيير رشته در همان شاخه، منوط به توفيق در امتحانات كلّيّه درسهاي اختصاصي پايه دوم رشته جديد در خرداد يا شهريورماه همان سال با در نظر گرفتن ظرفيت پذيرش در رشته‏هايي مي‏باشد كه اسامي آن از سوي معاونت آموزشي اعلام خواهد شد.
      مشاوره ی رایگان کنکور به مناسبت عید سعید قربان

برنامه ریزی و رفع اشکال برنامه از تاریخ 9 مهرماه تا 14 مهرماه 93 بصورت رایگان...

پیشاپیش عید همه ی دوستان مبارک

09306469796 محمودی
      moshaver2026@yahoo.com

7. Top | #7
      همکار سابق انجمن

نمایش مشخصات
      تغيير رشته يا شاخه تحصيلي
      دانش آموزي كه در پايه دوم به تحصيل اشتغال داردومتقاضي تغيير رشته يا شاخه ي تحصيلي مي باشد. بدون در نظر گرفتن وضعيت هدايت تحصيلي ويا معدل وي مي تواند به صورت زير پس از كسب شرايط تغيير رشته يا شاخه دهد.1- مراجعه به مشاور يا مدير حداقل دوهفته قبل از امتحانات خرداد يا شهريور وتكميل فرم هاي لازم .2- شركت در امتحانات تغيير رشته وكسب نمره قبولي (10 يا 12) مطابق جدول زير :
      رشته علوم تجربي رياضي فيزيك ادبيات وعلوم انساني علوم ومعارف اسلامي فني وحرفه اي كاردانش
      علوم تجربي ----- ------- جامعه شناسي (1)- عربي (2) انساني جامعه شناسي (1)- عربي (2) معارف شركت درامتحان دروس تخصصي رشته مورد نظر ودرنظر گرفتن ظرفيت آن رشته بدون امتحان فقط با توجه به ظرفيت مي توان تغيير رشته داد
      رياضي فيزيك زيست شناسي(1) ------- جامعه شناسي (1)- عربي (2) انساني جامعه شناسي (1)- عربي (2) معارف شركت درامتحان دروس تخصصي رشته مورد نظر ودرنظر گرفتن ظرفيت آن رشته بدون امتحان فقط با توجه به ظرفيت مي توان تغيير رشته داد
      ادبيات وعلوم انساني رياضي(2)-فيزيك(2)-شيمي(2)-زيست شناسي(1) رياضي(2)-فيزيك(2)-شيمي(2)-
      زيست شناسي(1)
      -------- ----- شركت درامتحان دروس تخصصي رشته مورد نظر ودرنظر گرفتن ظرفيت آن رشته بدون امتحان فقط با توجه به ظرفيت مي توان تغيير رشته داد
      علوم ومعارف اسلامي رياضي(2)-فيزيك(2)-شيمي(2)-زيست شناسي(1) رياضي(2)-فيزيك(2)-شيمي(2)-
      زيست شناسي(1)
      ------ ------- شركت درامتحان دروس تخصصي رشته مورد نظر ودرنظر گرفتن ظرفيت آن رشته بدون امتحان فقط با توجه به ظرفيت مي توان تغيير رشته داد
      شاخه فني وحرفه اي رياضي(2)-فيزيك(2)-شيمي(2)-زيست شناسي(1) رياضي(2)-فيزيك(2)-شيمي(2)-
      زيست شناسي(1)
      جامعه شناسي (1)- عربي (2) انساني جامعه شناسي (1)- عربي (2) معارف شركت درامتحان دروس تخصصي رشته مورد نظر ودرنظر گرفتن ظرفيت آن رشته بدون امتحان فقط با توجه به ظرفيت مي توان تغيير رشته داد
      شاخه كاردانش رياضي(2)-فيزيك(2)-شيمي(2)-زيست شناسي(1) رياضي(2)-فيزيك(2)-شيمي(2)-
      زيست شناسي(1)
      جامعه شناسي (1)- عربي (2) انساني جامعه شناسي (1)- عربي (2) معارف شركت درامتحان دروس تخصصي رشته مورد نظر ودرنظر گرفتن ظرفيت آن رشته بدون امتحان فقط با توجه به ظرفيت مي توان تغيير رشته داد
      مشاوره ی رایگان کنکور به مناسبت عید سعید قربان

برنامه ریزی و رفع اشکال برنامه از تاریخ 9 مهرماه تا 14 مهرماه 93 بصورت رایگان...

پیشاپیش عید همه ی دوستان مبارک

09306469796 محمودی
      moshaver2026@yahoo.com

8. Top | #8
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      دوستان خیلی ممنونم
      فقط یه سوال داشتم بدون گذروندن سال دوم و سوم فنی میشه کنکورشو داد؟

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

Tajob
      نمایش مشخصات
      شما برو از مشاور مدرستون این چیزا رو بپرس چون من خودم رشتم رو عوض نکردم نمیدونم وقعا چه جوری تغییر رشته میدن
      ولی فکر کنم باید یه درسایی رو جدا پاس کنی و امتحان بدی تا بری رشته جدید
      درضمن درسته که رشته تجربی واقعا پزشکی آوردن تو کنکور وقبول شدن رشته پزشکی سخت تره
      ولی تجربی همش پزشکی نیست ورشته های متنوع با بازار کار متنوع زیادی داره
      مثل پیرا پبزشکی دام پبزشکی و دارو سازی بازرسی مواد غذایی ...
      ولی خب به نظر من ریاضی هم رشته های بیشتری داره و هم دایره انتخاب بیشتر و هم بازار کارش بیشتره
      اینو هم باید درنظر بگیریم که الان تراکم داوطلب و جمعیت تو رشته تجربی بیشتره. همین کنکور امسال تجربیا تقریبا دو برابر و خورده ای تعداشون از داوطلبان ریاضی بیشتر بود

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن