خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 12 از 12
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

دارندگان معدل زیر 15 دانشگاه شریف را انتخاب نکنند!

دانشگاه صنعتی شریف از پذیرفته شدگان کنکور و علاقمندان به تحصیل دراین دانشگاه خواست فقط داوطلبانی که دارای معدل كتبي بيش از 15هستند، اين دانشگاه را به عنوان محل تحصيل خود انتخاب کنند.
      به گزارش خبرنگار مهر، علت این درخواست دانشگاه صنعتی شریف عدم موفقيت دانشجوياني بوده كه در گذشته این دانشگاه را انتخاب کرده و از سطح علمي بالايي برخوردار نبوده اند.
      اكثريت اين قبيل دانشجويان عليرغم تمهيداتي كه براي ارتقاء سطح علمي آنها انديشيده شده، با توجه به سطح علمي دانشگاه و رقابت هاي موجود متأسفانه در تحصيلات خود در اين دانشگاه موفق نبوده و برخي براساس ضوابط و مقررات مجبور به تر ک دانشگاه شده اند.
      بنابراین دانشگاه صنعتی شریف توصيه کرد تنها داوطلباني كه داراي معدل كتبي بيش از 15هستند، اين دانشگاه را به عنوان محل تحصيل خود انتخاب کنند.
      همچنین با توجه به این مساله که دانشجویان در زمان انتخاب رشته هستند دانشگاه صنعتی شریف توصیه کرد انتخاب رشته بايد با آگاهي از سه مورد یعنی علاقه واقعي داوطلب، محتواي علمي و فني رشته‌هاي گوناگون‌ و زمينه هاي كاربرد آنها و نيازهاي جامعه , سطح علمي داوطلب و آمادگي لازم براي توفيق در هر رشته تحصيلي خاص صورت گیرد.
      به داوطلبان توصيه مي شود مشورت با صاحب نظران و دانش آموختگان هر رشته را جدي گرفته و از مشاوره با افراد نا آشنا به مسائل دانشگاهي و تأثيرپذيري از جو كاذب درخصوص چند رشته خاص پرهيز کنند.
      متأسفانه عدم رعايت مسائل بالا باعث شده است كه بسياري از داوطلبان مستعد فقط به چند رشته خاص توجه کرده و از رشته هاي ديگر عليرغم اهميت، زيبايي موضوعي، بازار كار خوب يا اهميت راهبردي آنها با توجه به ويژگي هاي خاص اين مرز و بوم، ذخاير ملي و نياز مبرم جامعه غافل بمانند.

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      از فردا ام بگن پزشكي فقط معدل بالا ١٨ !

3. Top | #3
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      پیشنهاد بود یا قانون ؟
      یه روزی دوباره خورشید رد میشه از بغض ابرا
      دوباره بوسه و لبخند میشه سرگرمی دنیا

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      بگه
      مگه ب حرف دانشگاهه
      طرف معدل ۱۴ اورده بر فرض مثال حالا رتبش ۳ رقمی شده و شریفم قبول میشه
      کسی نمیتونه بگه ثبتنام نمیشه

چرت گفته

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      اولا با این قانون تاثیر معدل خیلی بعیده کسی با معدل زیر 15 سه رقمی بشه ولی به فرض هم که بشه این طور که پیداست میخوان کاری کنند اگه کسی زیر 15 بود و شریف زد خودش پشیمون بشه

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amirh7 نمایش پست ها
      اولا با این قانون تاثیر معدل خیلی بعیده کسی با معدل زیر 15 سه رقمی بشه ولی به فرض هم که بشه این طور که پیداست میخوان کاری کنند اگه کسی زیر 15 بود و شریف زد خودش پشیمون بشه
      ربطي به پارامتر معدل نداره.دوست صميمي من كه يكسال ازم بزرگتره،با معدل كتبي ١٣.٥٣ رتبه دورقمي زير ٥٠ اورد،نام نمي برم چون مطمئنا اين موضوع براش خوشايند نيست.اتفاقا انتخاب اولشم برق شريف هستش.فوووق العاده هم باهوشه ولي تا سال قبل بشدتتتت تنبل بود و تلاشي نمي كرد.
      سر متلكي كه يكي از شاگرد هاي تاپ مدرسه بهش انداخت،رگ غيرتش جوشيد!!!
      جالبه بدونيد بعد اعلام نتايج ازش تشكر هم كرد كه باعث و باني اين تغيير بود!!!
      البته كسي كه متلك انداخت رتبه اي حدود ١٠ پله بهتر از ايشون اورده بود.
      Nothing about Loyality is cheap
      At Last
      What Can You Expect???
      From a Hug
      But
      a Grunt!!!
      Bye Forever
      Friday,Aguest15
      3:47PM
      My Last
      Activity Here

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط اريا نمایش پست ها
      ربطي به پارامتر معدل نداره.دوست صميمي من كه يكسال ازم بزرگتره،با معدل كتبي ١٣.٥٣ رتبه دورقمي زير ٥٠ اورد،نام نمي برم چون مطمئنا اين موضوع براش خوشايند نيست.اتفاقا انتخاب اولشم برق شريف هستش.فوووق العاده هم باهوشه ولي تا سال قبل بشدتتتت تنبل بود و تلاشي نمي كرد.
      سر متلكي كه يكي از شاگرد هاي تاپ مدرسه بهش انداخت،رگ غيرتش جوشيد!!!
      جالبه بدونيد بعد اعلام نتايج ازش تشكر هم كرد كه باعث و باني اين تغيير بود!!!
      البته كسي كه متلك انداخت رتبه اي حدود ١٠ پله بهتر از ايشون اورده بود.
      تو کنکور امسال با این معدل چنین رتبه ای آورد؟
      اگه واقعا چنین اتفاقی افتاده خیلی جالبه چون خیلیا به خاطر معدلشون برا رتبه های خوب نا امید شدن
      درصداش رو میدونی؟

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amirh7 نمایش پست ها
      تو کنکور امسال با این معدل چنین رتبه ای آورد؟
      اگه واقعا چنین اتفاقی افتاده خیلی جالبه چون خیلیا به خاطر معدلشون برا رتبه های خوب نا امید شدن
      درصداش رو میدونی؟
      درصداش رو بطور دقيق نمي دونم ولي اگر اشتباه نكنم٣ تا درصد ١٠٠ داشت تو كنكور.مطمئنم اگر معدل تاپي داشت جز رتبه هاي تك رقمي زير ٣كشوري بود.
      چيزي كه مهمه اينه كه سال كنكور تاپ ترين دانش اموز مدرسه بود و واااقعا امان تمام دبيرامونو بريده بود،چون در كمتر از ٣ماه ازمون هاي ازمايشي رو تك رقمي مي اورد .كسي كه تا سال قبلش ١٪ هم بهش توجهي نمي شد.ببينمش حتما ازش سوال مي كنم،الان ٢ماهي ميشه نديدمش نكردم جز اينكه رتبشو بهش تبريك گفتم.
      Nothing about Loyality is cheap
      At Last
      What Can You Expect???
      From a Hug
      But
      a Grunt!!!
      Bye Forever
      Friday,Aguest15
      3:47PM
      My Last
      Activity Here

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      یعنی من با نمرات

حسابان 10

فیزیک 15
      هندسه 13
      جبر 17
      شیمی 17
      ادبیات و زیان فارسی 18
      دینی 19
      عربی 15
      زیان 18
      دور دانشگاه های تهران رو خط بکشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

راستی دوست شما چه درس هایی رو 100 زده؟

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      من این خبر تو گاج خوندم، این فقط و فقط ی توصیه هستش ن قانون!

ب امید موفقیت دوستان و خودم

یـــــــا حـــــــق

11. Top | #11
      کاربر فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      چه مسخره!!! هیچ دلیلی وجود نداره که کسی که معدلش کمه حتما ضعیف بوده. زمان امتحان خیلی اتفاقها میتونه بیافتد.

12. Top | #12
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      من یه جوری اینو خوندم فک کردم که قانونه!!!!!

شریف فقط کارش جو دادنه جدی نگیرین!!!::))

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن