X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 131 از 181 نخستنخست ... 31121130131132141 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1,951 به 1,965 از 2705
    1. Top | #1951
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      خب دوستان راهنمایی کنین کجا باید مراجعه کرد. کی امتحاناتش هستش؟

2. Top | #1952
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      دوستان چی شد؟

3. Top | #1953
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط zaviye نمایش پست ها
      خب دوستان راهنمایی کنین کجا باید مراجعه کرد. کی امتحاناتش هستش؟
      مهلت شهریور تموم شده

شما اواسط مهر برو اداره اموزش پرورش بگو دیپ مجدد میخام برای دی راهنماییت میکنن
      The only way to deal with an unfree world is to become so absolutely free that your very existence is an act of rebellion

4. Top | #1954
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      حیف دیر فهمیدم. این تابستون هم یه مرور به درسای سوم بود و هم سرم خلوت بود.راحت میتونستم.
      شما مطمئنی وقتش تموم شده؟

5. Top | #1955
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      ای بابا 200 صفحه فقط بحث !
      بچه ها من نمرات نهاییم (تجربی) خیلی کم بود معدلم هم شد 14 . الان چطور میتونم دیپلم انسانی بگیرم ؟ اگه درسا رو با 7 قبول بشم حله ؟ ممکنه دیپلم انسانی گرفتن تو کنکور تجربی به ضررم بشه ؟

There is enough light
      for one who wants to see

...Chemistry : Chem is Try

6. Top | #1956
      در انتظار تایید ایمیل

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohammacl نمایش پست ها
      ای بابا 200 صفحه فقط بحث !
      بچه ها من نمرات نهاییم (تجربی) خیلی کم بود معدلم هم شد 14 . الان چطور میتونم دیپلم انسانی بگیرم ؟ اگه درسا رو با 7 قبول بشم حله ؟ ممکنه دیپلم انسانی گرفتن تو کنکور تجربی به ضررم بشه ؟
      این جور که بوش میاد اگه درسیو پاس نکنی نمیتونی از دیپلمت واسه کنکور(95) استفاده کنی
      بعدش 7؟ این عدد خاصیه؟مگه از 10 حساب نمیشه؟

7. Top | #1957
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط muhammad نمایش پست ها
      ببخشید شما کارشناسی ارشد مکانیکی ، میخوای دوباره کنکور بدی؟؟؟!!
      بلی.فوق لیسانس مکانیک هستم.

8. Top | #1958
      کاربر انجمن

Maghror
      نمایش مشخصات
      سلام مجدد به دیپلم مجددی ها

تاپیک بسیار عالی بود و از استارتر این تاپیک سپاس ویژه دارم که تونست از خیلی از عزیزان رفع نگرانی کنه و بسیاری از دوستان توانستند امیدوارانه شروع مجددی رو برای خودشون رقم زدند.
      بحث خیلی داغ بود و صفحات گفتگو نزدیک به 200 صفحه رسید که علت این امر رو ورود دوستانی میدونم که بنابر دلایل مختلف از اول پیگیر موضوع مورد بحث نشدند و گاها سوال های تکراری فراوانی پرسیده اند که دچار سردرگمی و ابهام در کارشون شد.
      ساختار کلی دیپلم مجدد رو مطمعنن بیشتر دوستان آگاه هستند و بیشتر در جزییات اختلاف نظر دارند که این هم به عدم آگاهی کامل مسعولین اموزش و پرورش و عدم مطالعه کامل بخشنامه های موردنظر ؛ مربوط میشه
      لذا باز لازم دیدم شرایط و قوانین کلی دیپلم مجدد رو برای دوستان جدیدالورود و هم برای دوستانی که خصوصی سوال پرسیده بودند بگذارم تا به سهولت اقدام به اخذ دیپلم مجدد بکنند.

باسمه تعالي

نحوه اخذ گواهینامه پایان دوره متوسطه (دارای معدل) برای » شیوه نامه اجرائی« افرادی که قبلاً در دوره متوسطه تحصیل کرده اند
      براساس مصوبه هفتصد و بيست و نهمين جلسه شورای عالی آموزش و پرورش مورخ٨٤ ، فارغ التحصيلان دوره هاي ٦ ساله، ٤ ساله و ٣ ساله متوسطه و دارندگان مدرک /١٢/٩
      قبولی پايه سوم دوره چهار سال درصورت تمايل به اخذ ديپلم معدل دارمی توانند به صورت داوطلب آزاد (متفرقه) برابر ضوابط ذيل اقدام نمايند.

-1 فارغ التحصیلان دور ههای 6 ساله=نظام قدیم، 4 ساله=نظام جدید و 3 ساله متوسطه=کارودانش:
      فارغ التحصيلان دوره هاي ٦ساله ، ٤ ساله ، ٣ ساله متوسطه چنانچه قصد اخذ ديپلم مجدد داشته باشند می توانند صرفا" در رشته غيرمتناظر با ديپلم قبلي( یعنی دوستان هر دیپلمی که داشته باشند میتوانند در یک دیپلم دیگه فقط شرکت کنند: خود در شاخه نظری يا شاخه کاردانش به صورت داوطلب آزاد اقدام نمايند تا در صورت موفقيت کارنامه و گواهينامه پايان تحصيلات دوره متوسطه در پايان نيمسال يا دوره تابستاني كه شرايط فارغ التحصيلي را كسب ميكنند صادر شود.

نکته 1: افرادی که متقاضی دريافت ديپلم در يكي از رشته هاي شاخه نظری باشند بايد پس از ثبت نام )درموعد مقرر( در امتحانات تمامي دروس پايه سوم رشته مورد تقاضا اعم از نهايي و غيرنهايی در نوبتهای امتحانی شرکت کنند. بطور مثال من دیپلم مجدد انسانی شرکت میکنم علاوه بر دروسی که امتحان نهایی باید شرکت کنم باید دروس غیرنهایی)تاریخ ادبیات و روانشناسی( که مختص رشته انسانی هستند باید شرکت کنم و در این دروس هم باید نمره داشته باشم.

نکته 2: ) – اين افراد از گذراندن دروس پايه اول و پايه دوم معاف مي باشند و اين دروس با درج علامت ضربدر (قبولی بدون نمره با درج كد ٩٦ در سيستم رايانه ) از آنان پذيرفته میشود و براساس نمرات مکتسبه از دروس نهايی معدل کتبی و براساس نمرات کليه دروس پايه سوم (اعم از نهايی و غيرنهايی)مطابق ضوابط مندرج در"آيين نامه آموزشي دوره متوسطه بزرگسالان و داوطلبان آزاد " معدل کل براي آنان محاسبه و منظور می شود.
      یعنی دوستان نگران نمرات سال اول و دوم نباشد و لازم نیست دروس سال اول و دوم رو امتحان بدهند و ممکنه بعضی از مسعولین اموزش و پرورش از جریان اجرای قانونی کار اگاهی نداشته باشند و گیر بدهند و بهتون بگند که دروس سال اول یا دوم رو امتحان بدهید کافیه خونسردیتون رو حفظ کنید و توجیهشون کنید که این بند در صورتی درست است و در صورتی یک دانش اموز باید دروس سال اول و دوم را امتحان بده که قبلا در یک پایه دبیرستان مثلا سال اول ترک تحصیل نموده و الان بعد از گذشت سالها قصد گرفتن دیپلم را دارد که در اینصورت باید دروس سال اول و دوم را امتحان بدهد ولی شخصی که قبلا دیپلم گرفته ملزم به گذراندن دروس سال اول و دوم نیست .

نکته 3: نمره انضباط برای داوطلبان آزاد منظور نمی شود.

نکته4: داوطلبان آزاد از گذراندن درسهای انتخابی و تربیت بدنی معاف هستند لیک ن باید معادل درسهای فوق از درسهای سایر رشته ها انتخاب کرده و بگذرانند.
      یعنی از دروس غیرنهایی ان رشته انتخاب واحد کنند مثل روانشناسی و تاریخ ادبیاتی که ذکر کردم

نکته5: دارندگان دیپلم نظام جدید و یا نظام قدیم، در صورت تمایل به اخذ دیپلم مجدّد (دررشته غیرمتناظر) در شاخه های نظری و یا کاردانش پس از تطبیق درسها می توانند کسری درسهای رشته مربوط را همراه داوطلبان آزاد امتحان دهند و بر اساس این آئین نامه، موفّق به کسب گواهی نامه دیپلم در شاخه یا رشته دلخواه شوند.

نکته 6: دوره متوسّطه بزرگسالان به منظور ادامه تحصیل دانش آموزانی که شرایط تحصیل در دوره سه ساله متوسّطه روزانه راندارند.
      یعنی داوطلبی بزرگسال حساب میشود که مقطع دبیرستان را تمام نکرده و در یکی از پایه ها ترک تحصیل کرده مثلا مدرک پیش دانشگاهی یا مدرک دیپلم کامل ندارد و یا اینکه قبلا 7 تجدید داشته ولی اقدام نکرده و بعد از 5 سال می خواهد تجدیدی ها را امتحان بدهد در این صورت به این داوطلب بزرگسال میگویند
      ولی داوطلبان ازاد فرق می کنند به شخصی که دیپلم گرفته و خواستار دیپلم مجدد می باشد داوطلب ازاد می گویند یعنی از هفت دولت و هفت کشور ازاد
      میتونه برای دیپلم مجدد ثبت نام کنه میتونه ثبت نام کنه ازاده
      بعد ثبت نام میتونه دروس رو شرکت بکنه میتونه نکنه ازاده
      بعد گرفتن دیپلم مجدد میتونه از کد سوابش استفاده بکنه میتونه نکنه ازاده - ولی بزرگسال نمیتونه استفاده نکنه چون فقط همون یک دیپلم رو داره در صورت گرفتن دیپلم مجدد داوطلب ازاد حساب میشه

نکته 7: دوستانی که دیپلم مجدد در هر رشته که ثبت نام میکنند به یاد داشته باشند که نمره قبول در هر درسی 10 میباشد چون شما نمره مستمر ندارید لذا نمرات پایین 10 رو باید مجددا در دوره بعد بگذرانید

نکته8: دوستان دواوطلب ازاد یعنی دیپلم مجددی ها در هر دوره ای که دیپلم مجدد میگیرند چه شهریور چه خرداد چه دی ماه توجه کنند که سقف واحد ندارند و میتوانند کل واحد های درسی رو برداند و امتحان بدهند فقط این رو به یاد داشته باشند که فقط یک داوطلب بزرگسال یا داوطلبی که برای اولین بار میخواهد دیپلم بگیرد سقف واحد دارد در بعضی از منطقه ها یا اموز و پرورش ها ممکن است شنیده باشید که شهریور 8 یا 17 یا 19 واحد بیشتر نمیدهند که به دلیل عدم اگاهی است به مثال زیر دقیق توجه کنید
      یه شخصی ( بزرگسال)هنوز دیپلم نگرفته است بعد از 5 سال میخواد دیپلم بگیرد و 20 واحد درس پاس نکرده یا تجدیدی دارد اگر خرداد شرکت بکند به علت محدودیت سقف واحد موظف به گذراندن 17 .واحد می باشد و اگر نتوانست پاس کند و برای شهریور موند باید از دروسش به علت محدودیت سقف واحد فقط 8 واحد انتخاب کند و اگر برای دی بماند باید 17 واحد انتخاب کند یعنی برای بزرگسال در خرداد فقط 17 واحد و در شهریور 8 واحد و در دی 17 واحد میتواند انتخاب کند ولی یک داوطلب ازاد از این قاعده مستثناست و هر تعداد در هر دوره ای می تواند بردارد.

نکته9: اگر در هر درسی از امتحان نهایی دیپلم مجدد تجدید شدید یعنی نمره پایین 10 ژرفتید میتوانید در دوره بعد امتحان بدهید و نمره همان دوره ثبت می شود و تا زمانیکه قبول نشوید پرونده دیپلم مجدد شما بسته نمیشود یعنی من ممکنه درس ادبیات خرداد 94 قبول شدم و درس زیست رو شهریور 94 قبول میشم و درس زمین شناسی رو دی 94 ممکنه پاس کنم و در کارنامه ای که به سازمان سنجش ارسال میشود دوره قبولی نمره ذکر میشود
      یعنی ادبیات نمره مثلا20 در خرداد94
      زیست نمره 19 در شهریور 94
      زمین شناسی نمره 18 در دی 94 و یا
      شیمی نمره 19 در خرداد95
      نمره ای که در هر دوره کسب میکنید معتبر است و ثبت میشود و اگه درسی رو تجدید شدید نمره تجدید نمره اصلی و ثبت شده شما نیست باید حتما نمره قبولی بگیرید.

نکته10: در دیپلم اول و سابق شما هر درسی که کدش با کد درسی ان درس در دیپلم مجدد یکسان باشد در صورت تمایل و دلبخواهی توانید ان را تطبیق بزنید و یا میتوانید جهت کسب نمره بیشتر مجدد امتحان بدهید و اینکه شما باید و اجبارا دروس عمومی رو تطبیق بزنید کاملا نادرسته

نکته11: داوطلب ازاد احتیاجی به معافیت یا کارت پاپان خدمت ندارد فقط داوطلب بزرگسال باید داشته باشد.

نکته 12:اگر نکته ایی از ذهنم دور مانده و مدنظر دوستان هست لطف کنن به پایین متن با ذکر کلمه نکته اضاف کنند.

دلی داشته باش سخن پذیر یا سخنی داشته باش دلپذیر

9. Top | #1959
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sandbad نمایش پست ها

نکته11: داوطلب ازاد احتیاجی به معافیت یا کارت پاپان خدمت ندارد فقط داوطلب بزرگسال باید داشته باشد.

نزدیک یک ماهه درگیرشم اما به خاطر معافیت ثبت نام نمیکنن.خدا شاهده یه مسئولی داره که اصلا نمیدونه داوطلب ازاد چیه دیپلم مجدد چیه با عرض معذرت یه نفهمیه واسه خودش!!!فکر کنم تا حالا200هزار تومن فقط پول کرایه دادم.به نظرتون چه جوری قانعشون کنم که دیپلم مجدد به معافیت نیاز نداره؟؟
      این نکته 11 پی دی افی چیزی داره که پرینت بگیرم بهشون نشون بدم؟؟

10. Top | #1960
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

نکته 12:اگر نکته ایی از ذهنم دور مانده و مدنظر دوستان هست لطف کنن به پایین متن با ذکر کلمه نکته اضاف کنند.

اگه کسی دیپلم ریاضی داشته باشه، دیپ مجدد تجربی بگیره و بخواد کنکور ریاضی بده، با هر کدوم از دیپلم ها که بخواد میتونه تو کنکور شرکت کنه دیگه ؟
      و اینکه درس هایی رو که تو کنکور تاثیری نداره میشه تکماده زد ؟ مثلن زیست ؟

11. Top | #1961
      کاربر انجمن

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط RezaM نمایش پست ها
      اگه کسی دیپلم ریاضی داشته باشه، دیپ مجدد تجربی بگیره و بخواد کنکور ریاضی بده، با هر کدوم از دیپلم ها که بخواد میتونه تو کنکور شرکت کنه دیگه ؟
      و اینکه درس هایی رو که تو کنکور تاثیری نداره میشه تکماده زد ؟ مثلن زیست ؟
      بله با هر کدوم دیپلم میتونه شرکت بکنه
      در مورد تک ماده هم گفته بودم تک ماده معمولا نمره ای بین 7 تا 10 می باشد که فقط برای یک یا دو درس میشه ازش استفاده کرد ولی برای دروسی که توی کنکور تاثیر ندارند شما باید حتما 10 بگیرید تا قبول شوید و نمیتوان اسمش رو تک ماده گذاشت
      در دروس نهایی اگه شما 9/75 هم بگیرید تجدید بحساب میایید.

12. Top | #1962
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط meh.75 نمایش پست ها
      نزدیک یک ماهه درگیرشم اما به خاطر معافیت ثبت نام نمیکنن.خدا شاهده یه مسئولی داره که اصلا نمیدونه داوطلب ازاد چیه دیپلم مجدد چیه با عرض معذرت یه نفهمیه واسه خودش!!!فکر کنم تا حالا200هزار تومن فقط پول کرایه دادم.به نظرتون چه جوری قانعشون کنم که دیپلم مجدد به معافیت نیاز نداره؟؟
      کسی جواب نمیده

13. Top | #1963
      کاربر انجمن

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط meh.75 نمایش پست ها
      من پی دی افش رو ندارم ولی میتونید به شماره هایی که توی همین تاپیک بچه ها گذاشتن تماس بگیرید و به مسعولین مدرسه بدید تا مستقیم صحبت کنند و توجیهشون کنند
      معمولا یک کتاب با عنوان قوانین اموزشی اموزش و پرورش توی هر اداره ی اموزش و پرورشش موجوده که خودم این کتاب رو دیدم پیشنهاد میکنم به قسمت اموزش متوسطه اداره شهرتون مراجعه کنید و این کتاب رو بخواهین اگه داشتند قسمت دیپلم مجدد تبصره ها و قانون هاش ذکر شده
      اگه اداره اموزش و پرورش رفتم خودم کتاب رو میگیرم و از قسمت مربوطه کپی یا عکس میگیرم و اینجا براتون می فرستم.
      موفق باشید.

14. Top | #1964
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      من پی دی افش رو ندارم ولی میتونید به شماره هایی که توی همین تاپیک بچه ها گذاشتن تماس بگیرید و به مسعولین مدرسه بدید تا مستقیم صحبت کنند و توجیهشون کنند
      معمولا یک کتاب با عنوان قوانین اموزشی اموزش و پرورش توی هر اداره ی اموزش و پرورشش موجوده که خودم این کتاب رو دیدم پیشنهاد میکنم به قسمت اموزش متوسطه اداره شهرتون مراجعه کنید و این کتاب رو بخواهین اگه داشتند قسمت دیپلم مجدد تبصره ها و قانون هاش ذکر شده
      اگه اداره اموزش و پرورش رفتم خودم کتاب رو میگیرم و از قسمت مربوطه کپی یا عکس میگیرم و اینجا براتون می فرستم.
      موفق باشید.
      دستت درد نکنه اگه زحمتی نیس عکس بگیر بفرست

15. Top | #1965
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      سلام دوستان من پارسال خرداد دیپ ریاضی گرفتم با معدل کتبی 12.56 و سره بیماری و مشکل معدلم کم شو و امسال پیش ریاضیم تموم شدآیا میتونم دی ماه دیپ تجربی بگیرم برای کنکور تجربی!؟؟؟؟کجا باید برم و چه دروسی رو باید پاس کنم؟؟؟تو تهران جایی رو بلدید؟؟؟؟مری اگر جواب بدید

صفحه 131 از 181 نخستنخست ... 31121130131132141 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 286 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 286 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن