نه بابا از این خبرا نیست . جو الکیه همش اینا . خیلی دارین جو ایجاد میکنین . هر کی اومده این شایعات رو پخش کرده هیچ مدرکی برا اثبات حرفش نداره . در نتیجه می قهمیم که این شایعات چرت و پرتیه که بعضی افراد بیکار درست میکنن و اصلا ارزش بحث و گفتن نداره .
نه بابا از این خبرا نیست . جو الکیه همش اینا . خیلی دارین جو ایجاد میکنین . هر کی اومده این شایعات رو پخش کرده هیچ مدرکی برا اثبات حرفش نداره . در نتیجه می قهمیم که این شایعات چرت و پرتیه که بعضی افراد بیکار درست میکنن و اصلا ارزش بحث و گفتن نداره .
آبجی من ورودی 93برق علم وصنعتم رتبم 311شدیک هم کلاسی داشتیم سهمیه داشت نمیدونم رتبش چندصدهزارکشوری بودمن بدبختم فقط واسه خاطرچند سوال شریف قبول نشدم.![]()
امسال سهمیه فرزندن 25درصد اضافه شده.من پدرم 25 هستن.الان سهمه چجویاعمال میشه؟منظور چقدر تاثیر داره/؟
سلام دوستان ! من هم مثل شما سهمیه آزاد بودم و رشته ریاضیو انتخاب کردم و مهندسی برقمو گرفتم . تا اون زمان فکر میکردم که وااای اینا چرا اینقد سهمیه میدن به ایثار گران و از سهمیه ما کم میشه و فلان و فلان که شماها میگید !!!! همزمان با فارغ التحصیلیم پدرم مجبور شد یرای درمان بیماریش بره دنبال درصد و سهمیه ی جانبازیش که تا اون موقع برامون رو نکرده بود ! خلاصه ما هم شدیم از بقیه بهترونو سهمیه دار شدیم ! بعد از یک سری تحقیقات جامع متوجه شدم که آقایی که شما باشید اصلن اینجوریا نیس که بقیه میگن ! تمام ظرفیتی که تو دفترچه هست مال سهمیه آزاد و مناطقه ! 25 % از ظرفیت کد هر رشته (هر صدتا بیستو پنج تا) بنیاد شهید و امور ایثار گران با پرداخت هزینه تمام و کمال مخصوص بچه های ایثار گر اضافه میکنه به او ظرفیت اصلی .
افرادی که سهمیه ایثارگری دارند با بچه های آزاد با هم امتحان میدن اما هنگام محاسبه رتبه در سهمیه از بقیه جدا شده متناسب با رتبه کنکور مجددا بین خودشون برای رقابت در اون 25 % ظرفیت مازاد رنکینگ میشن و بین خودشون برا اون ظرفیت رقابت میکنند ! پس جای هیچ خرده گرفتنی نیست و شما خیالتون راحت باشه که حقتون ضایع نمیشه !
نتیجه اخلاقی اینکه رتبه ی 25 در سهمیه میتونه 50 یا 550 یا 5500 یا 55000 در سهمیه آزاد باشه ! هیچ قانونی نداره تخمینش !!!
سلام خسته نباشید .
اقا من یه اصلاح کنم . اکثر بچه هایی که میبینین بعضی موقعها حرف میزنن منظورشون این نیست که شما چرا سهمیه دارین .
بیشتر قضیه اون اختلاف سطح علمی هست که بعضی موقع ها ایجاد میشه . در اصل اینجوری میشه که اقا یکی که سطح علمیش شاید خیلی بهتر از اون اقا بوده نتونسته قبول شه !
والا بحث اینکه چرا میدن و اینا کسی کاری نداره .
سهمیه هم فک کنم 20 درصد شده ظرفیت شده از امسال
سلام دوستان
یه سوال داشتم...خ ممنون میشم اگه لطف کنید و راهنمایی بفرمایید
من تجربی هستم....و رتبه ی منطقه یکم توی سهمیه ایثارگران شده ۲۰۰
میخواستم بدونم پزشکی مشهد میارم؟؟؟اگه اره،مهر یا بهمن؟
و کسی میدونه این رتبه بدون سهمیه چقد میشده حدودا؟؟
ممنون ک وقت گذاشتی و خوندی 😊😊😊😇😇
در حال حاضر 8 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 8 مهمان)