سلام
از بازیگران و خوانندگان و هنرمندان و ورزشکاران و کله گنده ها !!! کدوم یکی ها رو از نزدیک دیدید ؟
محل ملاقات رو هم ذکر کنید بد نیست
اگر عکسی -امضایی - چیزی هم گرفتید ازشون بزارید !!!
سلام
از بازیگران و خوانندگان و هنرمندان و ورزشکاران و کله گنده ها !!! کدوم یکی ها رو از نزدیک دیدید ؟
محل ملاقات رو هم ذکر کنید بد نیست
اگر عکسی -امضایی - چیزی هم گرفتید ازشون بزارید !!!
خواننده ها رو اگه رفته باشیم کنسرتشون ، از نزدیک دیدن حساب میشه ؟!!!:yahoo (4):
کنسرت سیروان و محسن یگانه و حمید عسکری و مازیارفلاحی و خراطها و فرزاد فرزین رفتم
از بین اینا حمید عسکریو خیلی از نزدیک دیدم ، یعنی کنارش وایسادم (قدشم کوتاه بود)
یه بارم حدود 5-6 سال پیش توو شمال توو ترافیک بودیم که یهو برگشتم دیدم توو ماشین کناریمون که یه 206 بود ایرج نوذری نشسته :yahoo (4):
یه بار توو بابل یه جا تفریحی بود داشتیم قدم میزدیم یکی از بازیگرای سریال مسافری از هند رو دیدم قیافش یادمه ولی اسمشو نمیدونم :-d
بهنوش بختیاری هم دیدم
ارسال شده از gt-s5360 با استفاده از تپاتالک 2
خدافظ !!!!
من احمدی نژاد رو دیدم،رائفی پور(نمیدونم بشناسید یا نه)،فوتبالیست هم تا دلتون بخواد،مجیدی،طالب لو،اکبرپور و...
بنده هرشب از نزدیک ماریا شاراپووا رو زیارت میکنم لیکن در خواب :yahoo (4):
یه روزی دوباره خورشید رد میشه از بغض ابرا
دوباره بوسه و لبخند میشه سرگرمی دنیا
:-d
زیبا بروفه تو آسانسور دیدمش کنارم وایساده بود حرف زد یهو گفتم زیبا بروفه ؟؟؟ گفت بله عزیزمممم
سید جواد هاشمی هم تو ایستگاه راه اهن دیدم حالا یادم نی داشتیم میرفتیم مشهد یا برمیگشتیم:-d
۲ تا از دکترایی ک میرم پیششون هم همیشه تو تی وی میان :-d خب معروفن دیگه
فوتبالیست خیلی دیدم...
علی کریمی..علی دایی...عنایتی..اکبرپور...جهان بخش و ..تو استادیمو از فاصله خیلی نزدیک دیدم..علی آقا پروین رو هم یه عکس ازش دارم واسه 6 7 سال پیشه...
بازیگر ندیدم زیاد..
کنسرت احسان خواجه امیری رفتم...گروه سون..مازیار فلاحی...فرزاد فرزین.محسن یگانه.
احسان علیخیانی رو هم تو ترافیک دیدم :d
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)