دوستان سلام.
رفقا یه کمک میخوام.میخوام بهترین جزوه های ریاضی دوم سوم و پیش دانشگاهی ریاضی تجربی رو برام معرفی کنید که بتونم در کنار کتاب درسی به صورت یک معلم کنارم باشه.اگه چیز بدردبخوری دارین ممنون میشم به اشتراک بزارین.
دوستان سلام.
رفقا یه کمک میخوام.میخوام بهترین جزوه های ریاضی دوم سوم و پیش دانشگاهی ریاضی تجربی رو برام معرفی کنید که بتونم در کنار کتاب درسی به صورت یک معلم کنارم باشه.اگه چیز بدردبخوری دارین ممنون میشم به اشتراک بزارین.
سلام آقا اميد اين جزوه توپي كه ميگيد رو چجوري بايد تهيه كرد؟؟؟؟؟؟؟؟ من الان چجوري با شما ارتباط برقرار كنم؟؟؟
سلام دوستان
نظرتون راجع به این جزوه مکتبستان چیه؟
http://dl.maktabestan.ir//Jozve/riaz...-tajrobiha.zip
جزوه معجزه ریاضیات کنکور
میخوام بخرمش بنظرتون جوابگو هست؟من ریاضیم صفره
خیلی سبز هم دارم ولی خوب درس نداده
بنظرتون مکتبستان جوابگو هست؟
رشته تجربی ام
منم تجری ام و برای آموزش از کتابهای انتشارات گسترش استفاده میکنم به نظرم خیلی ساده و روان توضیح داده و البته حجم آنچنانی ای هم نداره.
وقتی هم کامل به مبحث مسلط شدم از خیلی سبز تست میزنم.
من هم کوله پشتی آلبالو و پزشکی رو دارم و هم جامع خیلی سبز.
تاحالا یکی دو مبحث رو روی خیلی سبز خوندم و راضی بودم از آموزشش. فقط مقدمات آخر کتاب رو اول خوندم و ریاضی سال اول رو هم خودم جدا خوندم چون احتیاج به یادآوری داشتم
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
من که اینو دانلود کردم خوندم خیلی خوشم نیومد. شیوه ی تدریسش برام گنگ بود یکم.
من با آموزش خیلی سبز راحت ترم. به نظرم کوله پشتی یه جاهایی یهو میپره و آدم رو میذاره تو خماری! تورو میذاره با یه علامت سوال گنده که این الان چی شد؟! یا توضیحاتشو پیچیده میکنه و لقمه رو دور سرش میچرخونه.
البته این نظر منه چون خیلیا هم هستن که با کوله راحتن.
اگه امکانش هست برات برو کتابا رو از نزدیک ببین و خودت بررسیشون کن.
س.بهم زنگ بزن ایمیلت بده تا نمونه برات بفرسم.09375529369
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
س.ایمیلت بده یا بزنگ09375529369
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)