10 20 30 40 کن
برو فوتبال برادر..مثال بزنم برات..من و پسرداییم..مثل هم بودیم..پسرداییم رفت فوتبال..من درس رو انتخاب کردم..پسر داییم الان خدا تومن در میاره و الان با 2 گل اقای گل لیگ برتره..خخخخخخخ ..ماشینش و همه چیش آماده..درامد بالا..من رفتم درس بخونم..اینجام الان..هیچی هم ندارم
یه اتاق تاریک...یه سیگار و یه سردرد قد تموم دردهای دنیا
حاجی برو فوتبال من دو سال فوتبالو کنار گذاشتم همه چبزم داغون شده من لبگ استان بازی میکردم ، شما که میگی لیگ برتر فبها . اگر میبیتی واقعا استغداد داری حتما با جدیت ادامه بده و اینم بدون تو فوتبال باید پر رو باشی وگرنه درجا میزنی این که گفتم حتی از مهارت فوتبالیت هم مهم تره . موفق باشی![]()
هرکس سلیقه ی شخصیشو میگه. اما خود خود خود خودت باید تصمیم بگیری. ببین کدوم بیشتر خوشحال و راضیت میکنه. صحبت یه عمر زندگیه:yahoo (4): به نظرم اگه فوتبالو انتخاب کردی درستم در کنارش ادامه بده. پزشکی نمیشه اما سعی کن ی رشته ی ساده تر انتخاب کنی.
یکم پرس و جو کن ببین میتونی دوتاشو داشته باشی؟
به هرحال نمیتونی که با دیپلم فوتبالیست باشی فقط ....پرستیژخودتو حفظ کن
دور از جون اگه با پاهات به مشکل بر بخوری یا زانوت مشکل پیدا کنی به اسونی میکننت بیرون یکی دیگرو میارناون موقع خودتیو یه سرمایه ی خیلی کم و یه دیپلم
بازم تصمیم گیرنده خودتی...جوری نباشه که بعدا پشیمون بشی...
با درامدی که داری میتونی باش بری بین الملل درستو هم بخونی...بصورتی که ساعت کلاسات با تمرینات یکی نباشه
من و خدا ...تو و همه
♥ حاصل عشق مترسک به کلاغ....مرگ یک مزرعه است ♥
اگه استعدادت توی فوتبال خوبه و پارتی داری و مطمئنی موفق میشی بدون شک فوتبال!
هر چند این کار ریسکه ولی اگه به خودت مطمئنی و پارتی هم داری و موفق میشی واسه چی عمر خودتو حروم کنی واسه درس خوندن؟!!
البته علاقه مهم ترین شرط. به هر کدوم هم بیشتر علاقه داری اونو انتخاب کن
سلام وخداقوت به همه بچه ها
بحث باحال و جواب ها بامزه تر
ببین دوست عزیز دنیایی هم ما حرف بزنیم تصمیم گیرنده نهایی خودتی .نه تنها به علاقت بلکه باید به سرمایه وآینده ت هم فکر کنی
ما توایرانی زندگی میکنیم که مدرک مهمه البته با سابقه
به نظرم فوتبال رو رها نکن چون موقعیتی هست که بدست اوردی وزحمت کشیدی و خیلی هم دوستش داری
اما درکنارش حتما باید درس وادامه بدی چون هر چی مدرکت بالاتر توجه هم بیشتر میشه .فوتبالیست باسواد بهتره ها:yahoo (4):
کی گفته فقط پزشکی درامد داره این همه رشته . هر رشته ای میتونه برات درامدبیاره اما بستگی به همت وتلاش خودت داره .نباید از خودت ضعف نشون بدی، مطمئن باش میتونی از پس دوتاش باهم بربیای
آقا مسعود سعی کن حتما موفق میشی.راستی رشته تربیت بدنی مگه بده به کارت هم میاد![]()
فوتبال با پزشکی که نمیشه
پزشکی که الکی نیس
درس خوندنش بیمارستان و ...
فوتبالم که خوردن خوابیدن نیس
ادم باید یه راهو بگیره بره
دو تاراه نمیشه
من بودم اگه پسررررر میرفتم فوتبال
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
الره واقعا جوابا خنده داره
انگار پزشکی فقط پاس کردنه
دوستان انگار پزشکی با چیز دیگه اشتباه گرفتن
که میگن جفتش
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)