مرکز مشاوره سایت کنکور

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 13 از 13
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

خيلي مهم سخت افزار علم و صنعت يا نرمافزار خوارزمي كرج

سلام دوستان ،من رتبم ٦٠٠ منطقه ٣ الان رتبه ي خودم رو كه تو سنجش زدم ، مي گه نرم افزار علم وصنعت و نرم افزار خوارزمي قبولي ولي همونطور كه ميدونين سخت افزار اصلا بازار كار خوبي ندار ومن خودم بيشتر به نرافزار علاقه دارم ، از طرفي علم صنعت رو ١٠٠ برابر بيشتر از خوارزمي كرج دوست دارم ، يه فكري زد به شرم ، ولي نمي دونم تا چه حد درسته ، پيش خودم گفتم برم سخت افزار بعد تو فوق تغيير بدم گرايش رو ، حالا نظر شما چيه ؟!
      اينم بگم كه من مثلا برنامه نويسي رو خيلي دوست دارم ، هر رشته اي برم سعي مي كنم خوب يادشون بگيرم .

2. Top | #2
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

Sheytani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Alikonkuri نمایش پست ها
      سلام دوستان ،من رتبم ٦٠٠ منطقه ٣ الان رتبه ي خودم رو كه تو سنجش زدم ، مي گه نرم افزار علم وصنعت و نرم افزار خوارزمي قبولي ولي همونطور كه ميدونين سخت افزار اصلا بازار كار خوبي ندار ومن خودم بيشتر به نرافزار علاقه دارم ، از طرفي علم صنعت رو ١٠٠ برابر بيشتر از خوارزمي كرج دوست دارم ، يه فكري زد به شرم ، ولي نمي دونم تا چه حد درسته ، پيش خودم گفتم برم سخت افزار بعد تو فوق تغيير بدم گرايش رو ، حالا نظر شما چيه ؟!
      اينم بگم كه من مثلا برنامه نويسي رو خيلي دوست دارم ، هر رشته اي برم سعي مي كنم خوب يادشون بگيرم .
      سخت افزار ونرم افزار زیاد تفاوت واحد ندارنا..یعنی منم جای شمابودم همین کارو میکردم:yahoo (4):

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط غزلی نمایش پست ها
      سخت افزار ونرم افزار زیاد تفاوت واحد ندارنا..یعنی منم جای شمابودم همین کارو میکردم:yahoo (4):
      بخدا اگر همينطور باشه ازخوشحالي سكته مي كنم !
      من خارج از كشورم ، سايتي رو ميشناسين كه برم تحقيق كنم
      خيلي خيلي ممنون

4. Top | #4
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

Sheytani
      نمایش مشخصات
      بخدا اگر همينطور باشه ازخوشحالي سكته مي كنم !
      من خارج از كشورم ، سايتي رو ميشناسين كه برم تحقيق كنم
      خيلي خيلي ممنون
      خب برادر ِ من گوگل که خارج کشورم هستشوخی کردم:yahoo (4):بله باشگاه مهندسان که لینکشم تو سایت هست اونجا دیگه همه همکاراتن:yahoo (4):
      باشگاه مهندسان ایران

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط غزلی نمایش پست ها
      خب برادر ِ من گوگل که خارج کشورم هستشوخی کردم:yahoo (4):بله باشگاه مهندسان که لینکشم تو سایت هست اونجا دیگه همه همکاراتن:yahoo (4):
      باشگاه مهندسان ایران
      خب خواهر. من بنده از ساعت ٢ تا حالا دارم كلي جا اين پيغام رو ميزارم :yahoo (4):
      ممنون از معرفي سايت

6. Top | #6
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

Sheytani
      نمایش مشخصات
      اهان یه چیزی..سایت دانشگاه موردنظرتُ:yahoo (4):باز کن اونجاهام بچرخی میتونی چارت رشته ها رو پیدا کنی و تفاوت واحدارو ببینی

7. Top | #7
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      بنظر منم بری سخت افزار علم و صنعت بهتره

8. Top | #8
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      سخت افزار یه خوبی داره اینه که تا حدود زیادی با گرایش الکترونیک مهندسی برق اشتراک داره و شما دانش خوبی در این زمینه بدست میاری و اگه علاقه هم داشته باشی کلی کار می تونی انجام بدی.

راستش بازار کار مهندسی کامپیوتر گرایش نرم افزار یا حتی فناوری اطلاعات تو ایران اونچنان پیچیدگی خاصی نداره که فکر می کنی برای ورود به اون باید حتما لیسانس نرم افزار داشته باشی

زمینه کاری یا برنامه نویسی و تولید نرم افزار هست یا شبکه و امنیت. تو همه این موارد هم حرف اصلی رو علاقه خود فرد می زنه و دانشگاه جز یه سری لطلاعات پایه چیزی یاد شما نمیده. برای همین هم خیلی از کسانی که تو این دو زمینه فعالیت می کنن حتی مدرکشون کامپیوتر هم نیست و خیلی هم موفقن

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      خيلي ممنون از جوابتون
      من دروغ نگم اين دانشگاه رو بخاطر اسم و رسمش و نزديكش به خونمون دوست دارم
      به نظر شما سخت افزار بازار كار خوبي داره ؟ چون من تصورم اين بود كه اصلا بازار كار خوبي نداره ،ولي الان چند جا ئرسيدم كلي بهم گير دادن كه شخت افزار كلي كار باشش ريخه !
      من اين جور گه فهميدم اگر بخوايي تو اين رشته موفق بشي بايد خيلي درس يخوني ، چيزاي مختلف ياد بگري ،
      من همچين تصميمي دارم كه برم سخت افزار ، در حين اين ، يه سري درساي مهم نرم افزار رو خودم بخونم .
      و وقتي ليسانسم رو گرفتم بتونم گرايش هاي نرم افزار رو هم تو انتخابم داشته باشم ( اگر بازار كار رشته خودممناسب نباشه ً!) با توجه به اينكه من اشنايي دقيقي از درس ها ندارم به نظتون اين كار درسته ؟!
      واقعا ممنون مي شم اگر جواب بدين

10. Top | #10
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      ببین کلا الان خیلی به بازار کار رشته ها نگاه نکن هیچ رشته مهندسی الان بازار کار نداره. فعلا بحث علاقه هست و اینکه نمره چه رشته ای رو میاری.

علاقت چیه ؟ به درسهای تو زمینه برق الکترونیک علاقه داری ؟ اگه نداری یا ریاضیاتت ضعیفه سخت افزار گرایش مناسبی نیست.

بازار کار رشته کامپیوتر رو بهت گفتم چیه ، اصلا وابسته به گرایش تحصیلی نیست البته لیسانس سخت افزار علاوه برکارهایی مثل برنامه نویسیی و شبکه خب تو زمینه الکترونیک هم مهارت داره و می توننه کار کنه. اگه کار پیدا بشه :yahoo (4):

تنها موقع استخدام تو بخش دولتی هست که نوع مدرک خیلی مهم میشه که اونم خدارو شکر فکر کنم تا زمانی که شمالیسانس بگیری کلا استخدام دولتی ریشش منقرض شده و تو بخش خصوصی و یا بازار آزاد تنها مهارت و تخصص مهمه که چقدر داری و همه لیسانسها یکسان می شن. ( مهمه که یه لیسانش داشته باشی تا نتونن بزنن تو سر حقوقت )

کلا تو رشته کامپیوتر شما باید خیلی اکتیو باشی و گرنه زود از لحاظ اطلاعاتی فسیل میشی.

11. Top | #11
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط stephanie نمایش پست ها
      ببین کلا الان خیلی به بازار کار رشته ها نگاه نکن هیچ رشته مهندسی الان بازار کار نداره. فعلا بحث علاقه هست و اینکه نمره چه رشته ای رو میاری.

علاقت چیه ؟ به درسهای تو زمینه برق الکترونیک علاقه داری ؟ اگه نداری یا ریاضیاتت ضعیفه سخت افزار گرایش مناسبی نیست.

بازار کار رشته کامپیوتر رو بهت گفتم چیه ، اصلا وابسته به گرایش تحصیلی نیست البته لیسانس سخت افزار علاوه برکارهایی مثل برنامه نویسیی و شبکه خب تو زمینه الکترونیک هم مهارت داره و می توننه کار کنه. اگه کار پیدا بشه :yahoo (4):

تنها موقع استخدام تو بخش دولتی هست که نوع مدرک خیلی مهم میشه که اونم خدارو شکر فکر کنم تا زمانی که شمالیسانس بگیری کلا استخدام دولتی ریشش منقرض شده و تو بخش خصوصی و یا بازار آزاد تنها مهارت و تخصص مهمه که چقدر داری و همه لیسانسها یکسان می شن. ( مهمه که یه لیسانش داشته باشی تا نتونن بزنن تو سر حقوقت )

کلا تو رشته کامپیوتر شما باید خیلی اکتیو باشی و گرنه زود از لحاظ اطلاعاتی فسیل میشی.
      با اين شرايط اول علم و صنعت رو مي زنم ، ولي چهار سال ديگه اگر بدبخت شدم ميام يقتو مي گريمااااا:yahoo (4)::yahoo (3):
      توكل به خد
      ممنون

12. Top | #12
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

نمایش مشخصات

سلام

در صورتی که واقعا علم و صنعت رو دوست دارین می تونین این کارو انجام بدین ...... ولی اگه دانشگاه دیگری رو هم بتونین انتخاب کنین

نرم افزار خواجه نصیر و شایدم حتی شهید بهشتی رو شانس داشته باشین

13. Top | #13
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

سلام دوست عزیز دانشگاه خوارزمی علوم پایه خیلی قویی دازه ولی مهندسی آن داغونه و استاد نداره.
      تا مهندسی خوارزمی پا بگیره طول میکشه
      تحصیل رایگان در دبیرستان و کنکور با دبیرستان دانشگاه صنعتی شریف.

امام صادق (ع) :
      اگر عدالت در میان مردم برقرار شود، همه بی نیاز می شوند و به اذن خداوند متعال آسمان روزی خود را فرو می فرستد و زمین برکت خویش را بیرون می ریزد( کافی ج 3، ص 568 )

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن