اره دیگه کلاس کنکوره!
دبیرستان علوی مشهده فوق العاده هست.
مثلن دبیرزبانش ویراستار ازمونای گاجه که ااتفاقن تبریزم میاد.
هر شعبه با شعبه دیگه فرق داره به حرف انجمن گوش نده خودت یه جلسه برو سر کلاساشون بشین.
شنیدن کی بود مانند دیدن؟
ویرایش توسط mahmoud.n : 22 آذر 1394 در ساعت 23:50
کسی واسه کلاسا ثبت نام کرده ؟
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
up
من برای رسیدن به آرامش،
تنها به تکرار اسم تو بسنده خواهم کرد .
من امسال با یه استاد جدید آشنا شدم که تازه از آمریکا برگشتن. دکتر نوبخت. فارغ التحصیل شریف بودن که امریکا دکتراشونو گرفتن مهندسی برق. شهریور همین امسال از امریکا اومدن و این چند جلسه ای که من باهاشون ریاضی و فیزیک کار کردم واقعاً خوب و مسلط به دروس هستند...در ضمن من تازه واردم به این وبسایت. خیلی جالبه. دست همه ی دست اندر کاراش درد نکنه.
همه آموزشگاهها فقط و فقط دنبال پول هستن هیچکدوم واقعا به دنبال کیفیت نیستن چه علامه چه نوبل و ...
اگه کیفیت میخوایین باید برین دفتر کار معلمای مثل باروقی (شیمی) یا سپهری (فیزیک) و ... گروهی یا خصوصی بخونین من واقعاااااا استادی شیمی بهتر از باروقی ندیدم تدریس عالی اخلاق عالی کیفیت عالی دیگه چی میخوایین
الهی در شب فقرم بسوزان
ولی محتاج نامردان مگردان
عطا کن دست بخشش همتم را
خجل از روی محتاجان مگردان
آموزشگاه علامه رو که دوستان تایید کردن.
زیست فتحی - ریاضی و دیفرانسیل پرنیان - فیزیک جابری - عربی نصیری (که همین الان از کلاسش برگشتم!!)
فقط یکم تعداد نفرات تو کلاس زیاد هست. که اونم مشکل خاصی نیست.
سنجش فرهمندان هم یکی دو جلسه قبل از تابسون برای ریاضی و شیمی برگزار کردن. که من زیاد راضی نبودم
سلام دوستان . من آدرس دفتر پرنیان و باروقی و میخوام اگه شماره هم داشته باشین که چه بهتر خیلی ضروریه!!!!
ویرایش توسط skynight : 06 اردیبهشت 1394 در ساعت 18:19
داداش من من امروز رفتم علامه به من گفت جا تویه درس زیست و شیمی نداریم ولی بقیه جا هست خودشم تو کلاس ها 60 نفر ادم هست تظمینم نکردن که قبول میشیم ولی معلماش خوبن ولی تعداد افراد خیلیه![]()
سلام دوستان
کسانی که تبریز زندگی می کنین لطفا اگه اطلاعی درباره این استادها کدوم خوبن و کدوم نه دارین بگین؟
ریاضی: پرنیان- سلامی- قلی پور-والایی-ون آبادی-اسفندیاری
فیزیک: جابری-موسوی فر-صمدزاده-سپهری-تهامی-آراد-اسماعیل پور-محبی
شیمی: اسماعیل زاده-باقرزاده-برادران-ذریه-باروقی-جعفری نژاد
زیست: فتحی-خادم
ریـآضی سلامی
فیزیک محبی
زیست هردو خوبن
من برای رسیدن به آرامش،
من برای رسیدن به آرامش،
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)