نوشته اصلی توسط dsamyes اینم از ساعت14 ترازت چنده؟
4700 شما چی؟
نوشته اصلی توسط dsamyes اینم از ساعت14 ترازت چنده؟ - - - - - - پست ادغام شده - - - - - - نوشته اصلی توسط dsamyes 4700 شما چی؟ 8654
خب خدارو شکر وضع شما خوبه
دانشگاه ازادم خوشو گیر آورده...پس کی میاد نتایج؟ چرا اطلاع رسانی نمیکنن؟
آقا هر وقت اومد اینجا خبر بدین ببینیم
نوشته اصلی توسط dsamyes خب خدارو شکر وضع شما خوبه ایشالا با هم قبول میشیم - - - - - - پست ادغام شده - - - - - - نوشته اصلی توسط dsamyes خب خدارو شکر وضع شما خوبه ایشالا با هم قبول میشیم
نوشته اصلی توسط Mina75 ایشالا با هم قبول میشیم - - - - - - پست ادغام شده - - - - - - ایشالا با هم قبول میشیم شما چی زدی؟
نوشته اصلی توسط mahdi_1375 شما چی زدی؟ پزشکی دندان دارو
نوشته اصلی توسط Mina75 ایشالا با هم قبول میشیم - - - - - - پست ادغام شده - - - - - - ایشالا با هم قبول میشیم ایشالا ایشالا
نوشته اصلی توسط mahdi_1375 آخه منم دورودم اونم جریانشو کامل میدونم چه جالب پس شما همسهری من هستین.......امشال دانش اموز بودین؟
نوشته اصلی توسط Mina75 پزشکی دندان دارو خصوصیتون رو چک کنید لطفا همشهری انشالله بیارید من که اشتباه کردم دارو نزدم خیلی پشیمونم
مینا جان شما حضوری برو سنجش برای قضیه پاسخنامه ت.نتیجه میگیری...
نوشته اصلی توسط Mina75 چه جالب پس شما همسهری من هستین.......امشال دانش اموز بودین؟ آره دانش آموز بودم امسال
نوشته اصلی توسط raheleh مینا جان شما حضوری برو سنجش برای قضیه پاسخنامه ت.نتیجه میگیری... راحله جان خانوادم باهام نمیان اجازه هم نمیدن تنها برم...................:yahoo (19):
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)
نمایش برچسبها