انتخاب رشته آزاد کی هست؟![]()
دلیل نمیشه چون دارو تاره اومده ب این واحدا ترازش پایینه اتفاقا همیشه اولین بار تراز میکشه بالا خیلیا میزنن میگن اونجا حتما قبولیم اگه تهران نیاریم
خیلیم دور افتاده نی شهراش
سهمیهدبسیج خیلی نیس پارسال مثلا ازاد دندون اصفهان که ۹۵۰۰ بوده یکی با ۹۴۰۰ بسیج قبول شده
ناراحت نیستم ...خب اینجا ایرانه هرسال یه ازمایش روی ما انجام میدن چاره چیه باید بسوزیم و بسازیم!!!
اینم توضیح دانشگاه ازاد درمورد بسیج فعال :
بسیجی فعال : براساس مصوبه هیأت محترم وزیران در جلسه مورخ 28/4/77 بسیجیانی که حائز یکی از شرایط آیین نامه اجرایی ماده (201) باشند، مشمول قانون ایجاد تسهیلات برای ورود رزمندگان و جهادگران داوطلب بسیجی به دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی کشور مصوب سال 1376 و آیین نامه اجرایی آن هستند. که این مصوبه در دانشگاه آزاد اسلامی اجرا میشود.
- تذکر 1 : واجدین شرایط استفاده از سهمیه بسجی فعال، فقط یکبار حق استفاده از سهمیه مزبور را در صورت قبولی و ثبت نام دارند. بنابراین داوطلبانی که قبلاً در هر یک از مقاطع تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی از سهمیه مذکور استفاده کرده و ثبت نام نموده باشند حق استفاده مجدد از آن را ندارند.
- تذکر 2 : داوطلبان واجدشرایط استفاده از سهمیه بسیجی فعال، جهت برخورداری از این امتیاز به منظور پذیرش در آزمون در حد ظرفیت مصوب سهمیه ها، می بایستی 90% نمره کل آخرین نفر پذیرفته شده عادی (بدون سهمیه) در رشته های کارشناسی و 95% نمره کل آخرین نفر پذیرفته شده عادی (بدون سهمیه) در رشته های دکتری حرفه ای را کسب نمایند.
خدافظ !!!!
آخه خیلیا اینکارو میکنن
که مثلا نرن شهر غریب و . . .
گرگ باش!
مغرور!
بر شب پادشاهی کن
میخوای خنجر بزنی از رو به رو بزن
مثل گرگ تعصب داشته باش
مثل گرگ حتی به شیر هم رحم نکن
مثل گرگ رو در رو حق بگیر
به مانند گرگ باش
دوستانت را لیس بزن
دشمنانت را گاز بگیر
گرگ باش دشمنانت را بدر
در برابر سگان ولگرد بی تفاوت باش
آنها با پارس کردن بیهوده زنده اند
گرگ باش!
همیشه با گله اما تنها!
بچه ها من از کل دنیا بدشانس ترم پاسخبرگم قسمت فیزیکش خالیه میگن اختمالا کمرنگ وارد کردی وگرنه اگه من اون 50 فیزیک رو داشتم جای صفر الان ترازم حداقل 9000 بود چون رتبم 1500 تا جابه جا میشه حالا باید به ناحق یه سال دیگه تو خونه بمونمو درسای تکراریرو بخونم
آقا من کارشناسی پیوسته مهندسی پزشکی مشهد و نور انتخاب رشته کردم و بهم رسید ثبت نام داد! برای اینم نتیجه میاد یا چجوریه؟!
رشتم تجربی، ترازم 5200

دلتونو ب سهمیه اینا خوش نکنین
شهر غریب چیه اخه
اونور دنیا که نمیخواد بره
اینقدرم درگیر درس و پزشکی میشن خانواد یادشون میره و غریبی
والا بخدا
ب نظر من اونی که سراسری ول کنه بره ازاد واقعا مغزش معیوبه البته منظورم رشته های دکتراس
وووو با عرض معذرت فراوان
گرگ باش!
مغرور!
بر شب پادشاهی کن
میخوای خنجر بزنی از رو به رو بزن
مثل گرگ تعصب داشته باش
مثل گرگ حتی به شیر هم رحم نکن
مثل گرگ رو در رو حق بگیر
به مانند گرگ باش
دوستانت را لیس بزن
دشمنانت را گاز بگیر
گرگ باش دشمنانت را بدر
در برابر سگان ولگرد بی تفاوت باش
آنها با پارس کردن بیهوده زنده اند
گرگ باش!
همیشه با گله اما تنها!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)