مث اینکه دلت خونه از سازمان سنجش
خخخخخ
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
واقعا حرفت منطقیه قبول دارم
حفظ کردنش سخته بقیه فصل رو بلدم
حفظ کردن رنگ ها هم سختن!!
وگرنه استوکیومتری کاری نداره که
همه شون مث همند
بهتر حرف سیاسی نزنیم
یک مثال براتون میارم : یکی از موارد معروف هیبرید رزونانسی ، کربوکسیلات هست که قبلاً تو کتاب های درسی بهش اشاره شده بود ، اما مدتی هست که به رزونانس بودنش هیچ اشاره ای نمیشه و از کتاب حذف شده ، اما طراحان کنکور بدون توجه به این نکته ، در کنکور 92 تجربی یکی از سوالات رو به کربوکسیلات اختصاص داده بودند و اتفاقاً حوابش هم می شد رزونانس بودن کربوکسیلات ! ولی این نکته در کتاب شیمی مبتکران بود و ... !
والا استاد ما ک چیزی بهمون نگفته در این باره
و گفته همه ی واکنش هارو حفظ باشید با موازنه
اتفاقا از متیل سالیسلات هم یه تست بهمون داده بود
به نظرم بخونید:/
I love all the stars in the sky, but they are nothing compared to the ones in your eyes
Hesam
اهان.میخواستم اگه کنکور ندادی قبلا پس تجربشو نداری مثل من که پارسال نداشتم یه چیزی بگم خیالتو راحت کنم
حفظ کردن معدلات حتی با ضرایبشون نسبت به بعضی مباحث دیگه شیمی اصلا کار سختی نیست با این وجود بازم 90درصد موارد نیاز به حفظ کردن نیست
بیشتر واکنشا با بلد بودن ظرفیت عنصرا کاملا ادم می تونی بفهمه چی میشه و بیشتر موازنه ها هم همینطور بیشترین چیزی که موازنه میدن که اصلا نیاز به حفظ کردن نیست جا به جایی دوگانه هاست که واکنش اسید و باز چهارمم جزئشونه که اونم با بلد بودن ظرفیت عنصرا کاملا راحته
یه واکنشیم مثل تجزیه پتاسیم نیترات تو دمای بالای 500 در طول سال اونقدر تکرار میشه توی تستا که همیشه می مونه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)