آلفا اسکول

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 126 از 136 نخستنخست ... 26116125126127 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1,876 به 1,890 از 2026
    1. Top | #1876
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط dars khoon نمایش پست ها
      خدمتتون عرض کنم که :
      من مشهد زندگی میکنم ( منطقه 1 )
      رتبم : 13600 ..... توی انتخاب رشته ی گزینه 2 و کانون مهندسی نفت سبزوار رو آورد و من خودم هم هنوز نمیدونم که واقعا قبول میشم یا نه
      احتمال رفتنم به خارج خیلی کمه یعنی شما 5% حساب کنید و فرض رو بگیرید که داخل کشور بخوام کار کنم ..... اگه وقت دارید و میشه لطفا بهم بگید که اگه بخوام خارج از کشور برم چی ؟
      فقط یه چیزی :
      اینکه خودتون هم حتما میدونید که دانشگاه سبزوار فقط گرایش بهره برداری رو داره و من وقتی در مورد رشته ی نفت تحقیق میکردم میگفتن فقط یه گرایش خوب و درآمدزا داره که نمیدونم همین گرایش بهره برداری هست یا نه ؟
      فقط در کل میخوام بدونم واقعا ارزش داره که 4 سال از زندگیم رو توی این رشته و سختی های رفت و امد تا سبزوار سرمایه گذاری کنم یا نه ؟ ( با توجه به اینکه عمران و مکانیک و کامپیوتر و .... هم قبول میشم )
      ممنون
      با توجه به این صحبتها به نظرم نرید نفت چون گرایش خوبی نیست چیزی که می گید
      گرایش مخازن هست که از همشون بهتره
      ولی باز به خودتون بستگی داره باز هم بیشتر تحقیق کنید ولی من جای شما بودم نمی رفتم دنبالش
      اگر برای خارج رفتن بخوایید اقدام کنید دانشگاهها تهران رو باید در نظر بگیرید برا ادامه تحصیل یا دیگه کم کمش دانشگاههای مادر در استانهای دیگه مثل شیراز و اصفهان
      البته می تونید تلاش کنید و ارشد برید توی این دانشگاهها و برای دکتری برید خارج
      پس خلاصه اینکه گرایشش خوب نیست و به نظر من برید یه رشته بهتر

2. Top | #1877
      کاربر فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      خیلی مسخرس انگار سهمیه منطقه 1 از 2 بهتره

3. Top | #1878
      کاربر انجمن

Khabalod
      نمایش مشخصات
      خدمتتون عرض کنم که :
      من مشهد زندگی میکنم ( منطقه 1 )
      رتبم : 13600 ..... توی انتخاب رشته ی گزینه 2 و کانون مهندسی نفت سبزوار رو آورد و من خودم هم هنوز نمیدونم که واقعا قبول میشم یا نه
      احتمال رفتنم به خارج خیلی کمه یعنی شما 5% حساب کنید و فرض رو بگیرید که داخل کشور بخوام کار کنم ..... اگه وقت دارید و میشه لطفا بهم بگید که اگه بخوام خارج از کشور برم چی ؟
      فقط یه چیزی :
      اینکه خودتون هم حتما میدونید که دانشگاه سبزوار فقط گرایش بهره برداری رو داره و من وقتی در مورد رشته ی نفت تحقیق میکردم میگفتن فقط یه گرایش خوب و درآمدزا داره که نمیدونم همین گرایش بهره برداری هست یا نه ؟
      فقط در کل میخوام بدونم واقعا ارزش داره که 4 سال از زندگیم رو توی این رشته و سختی های رفت و امد تا سبزوار سرمایه گذاری کنم یا نه ؟ ( با توجه به اینکه عمران و مکانیک و کامپیوتر و .... هم قبول میشم )
      ممنون
      کارنامه ها کاملا صحیح هستند ... کسی که سهمیه جانبازی داشته باشه دیگه جزو سهمیه مناطق به حساب نمیاد ( مستقیما توی سهمیه شاهد و ایثار گر گزینش میشه)... !
      اون شخصی رو هم که میبینید با رتبه بالا رشته خوب آورده واقعا اورده ... بدون سهمیه .

4. Top | #1879
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام به همگی . دوستان سهمیه من توو کارنامه اشتباه لحاظ شده و دو روز پیش از طریق پاسخگویی اینترنتی درخواست بررسی مجدد دادم ولی هنوز خبری نشده * کسی همچین مورد مشابهی نداشته لطفا راهنمایی کنید

5. Top | #1880
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      دوستان دانشگاه آزاد چی شد ؟ خبری نیست ؟

- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -

به این بند از دفترچه هم دقت داشته باشید :

در صورتي كه بخش محل اخذ مدرك تحصيلي داوطلبان سهمية مناطق متفاوت باشد، سهمية داوطلب براساس بخش محل اخذ مدرك تحصيلي منطقة
      مرفهتر (حتي يك سال از سه سال) تعيين ميشود.

6. Top | #1881
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط معین نمایش پست ها
      دوست عزیز.... دقت کنید ...
      کارنامه ها کاملا صحیح هستند ... کسی که سهمیه جانبازی داشته باشه دیگه جزو سهمیه مناطق به حساب نمیاد ( مستقیما توی سهمیه شاهد و ایثار گر گزینش میشه)... !
      اون شخصی رو هم که میبینید با رتبه بالا رشته خوب آورده واقعا اورده ... بدون سهمیه .
      یعنی منظورتون اینه که مثلا اون کسی که با رتبه ی 13000 توی مهندسی کامپیوتر دانشگاه فردوسی قبول شده ( آخرین نفر توی عکس اول ) هیچ سهمیه ای نداشته ؟ .... چون من و اون بنده خدا دقیقا همشهری هستیم و اون ورودی 92 هست و منم میخوام ورودی 93 بشم ...... آخه جالبه که مهندسی کامپیوتر دانشگاه فردوسی طبق تصویر دوم کلا تا 2100 بیشتر نمیگیره و توی قسمت دیگه ی سایت کانون کارنامه هایی هست که نشون میده بنده خدا با رتبه ی 5000 هم و یا 13000 هم داره این رشته رو توی این دانشگاه میخونه !!!!!
      من یکی که خیلی گیج شدم !!!!
      به هر حال تشکر از پاسختون

7. Top | #1882
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      kasi hast aya?

8. Top | #1883
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط atefeh123 نمایش پست ها
      kasi hast aya?

فارسی تایپ کن لطفا !

9. Top | #1884
      m.m
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      از دانشگاه های غیر انتفاعی

10. Top | #1885
      کاربر انجمن

Khabalod
      نمایش مشخصات
      یعنی منظورتون اینه که مثلا اون کسی که با رتبه ی 13000 توی مهندسی کامپیوتر دانشگاه فردوسی قبول شده ( آخرین نفر توی عکس اول ) هیچ سهمیه ای نداشته ؟ .... چون من و اون بنده خدا دقیقا همشهری هستیم و اون ورودی 92 هست و منم میخوام ورودی 93 بشم ...... آخه جالبه که مهندسی کامپیوتر دانشگاه فردوسی طبق تصویر دوم کلا تا 2100 بیشتر نمیگیره و توی قسمت دیگه ی سایت کانون کارنامه هایی هست که نشون میده بنده خدا با رتبه ی 5000 هم و یا 13000 هم داره این رشته رو توی این دانشگاه میخونه !!!!!
      من یکی که خیلی گیج شدم !!!!
      به هر حال تشکر از پاسختون
      وقتی با 8000 هزار کشوری ... دارن توی شیراز مکانیک میخونن... جای تعجبی نداره ... دوست عزیزم توجه کن مثلا 8000 توی 230 هزار تا داوطلب ... رتبه بدی نیست ... همچنین با توجه به اینکه خیلی ها ترجیح میدن به خاطر یه سری مسایل توی دانشگاه شهر خودشون ولو اینکه دانشگاه خیلی معتبری نباشه و اونا رتبه خوبی هم آورده باشن درس بخونن ... که این امر توی کارنامه های کانون کاملا واضحه! ...
      مثلا رتبه ای هست که داره حقوق سمنان میخونه ولی میتونسته حقوق تهران هم قبول شه ... اما ... به خاطر مسایلی که عرض کردم ترجیح داده سمنان بمونه ... و ادامه این چرخه باعث میشه که مثلا دانشگاه تهران تا رتبه 1400 کشوری حقوق روزانه بگیره! (( پارسال میتونید به بخش کارنامه ها در کانون مراجعه کنید)) نباید فکر کنیم همه کسانی که توی دانشگاه های تاپ درس میخونن رتبه های خیلی خیلی خوبی دارن.

11. Top | #1886
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      ظرفیتا چرا کم شده واقعا؟؟!! دستشون درد نکنه
      هر سال کمتر از پارسال
      2 سال پیش با رتبه 2000 هم داروسازی مشهد رو میاوردی، پارسال آخریش شد 1300 امسال معلوم نیست چی بشه ؟؟
      من رتبه زیرگروه2 شده 1124 و احتمال قبولیم تو مشهد زیاد نیست..
      از نظر شما بعد مشهد کجا رو بزنم؟! خودم بین ساری و شیراز شک داشتم اما تو سایت گزینه2 نوشته بود شیراز خوابگاه نداره !! این یعنی باید بیخیال شیراز شد !!
      خیلی میخوام نظر شما رو بدونم که اگه بجای من بودین از بین شهرای زیر که داروسازی دارن کدوماشون واستون تو اولویت بود، مرسی
      ارومیه، اصفهان، تبریز، اهواز، زابل، زنجان، کرمان، یزدريال کرمانشاه، رشت، ساری، خرم آباد، همدان، اردبیل

12. Top | #1887
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      با 10000 منطقه 1 احتمال پرستاری مشهد هست؟

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
      ویرایش توسط atefeh123 : 14 مرداد 1393 در ساعت 18:03

13. Top | #1888
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام دوستان
      میتونم با رتبه 33 هزار حقوق پیام نور(ساری، بابل) قبول بشم؟؟
      به نظره شما اقتصاد یا مدیریت سراسری بهتره یا آزاد و پیام نور حقوق؟؟؟
      خودم به شخصه حقوق علاقه دارم اما نظر شما چیه؟؟
      درسم خوبه اما امسال نخوندم اصلا.....

14. Top | #1889
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط atefeh123 نمایش پست ها
      با 10000 منطقه 1 احتمال پرستاری مشهد هست؟

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
      کاش رتبتون هزار تا کمتر بود...اون موقع قبول بودین تقریبا اما الان گناباد قبولین

15. Top | #1890
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط reza1995 نمایش پست ها
      سلام دوستان
      میتونم با رتبه 33 هزار حقوق پیام نور(ساری، بابل) قبول بشم؟؟
      به نظره شما اقتصاد یا مدیریت سراسری بهتره یا آزاد و پیام نور حقوق؟؟؟
      خودم به شخصه حقوق علاقه دارم اما نظر شما چیه؟؟
      درسم خوبه اما امسال نخوندم اصلا.....
      والا من رشتم ریاضی بود ولی یه چیز رو در نظر بگیرین
      اگر حقوق اون کاری رو که میخواید تو اینده داشته باشید رو در نظر بگیرید کمکتون میکنه

صفحه 126 از 136 نخستنخست ... 26116125126127 ... آخرینآخرین

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن