خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 35
    1. Top | #16
      همکار سابق انجمن

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      من به صحت این خبر شدیدا مشکوکم...
      منبع خبر رو ببینید، چه جوری از همچین اتفاق خصوصی ای که 22 اردیبهشت سال پیش افتاده خبر داره؟
      اسم اون مسئول هم که نگفته، مدرک دیگه ای هم همراهش نیست.
      منم دوست دارم این خبر رو باور کنم و 4 تا فحش بدم تا دلم خنک بشه، اما منطق میگه که این موضوع مشکوکه.
      Math & Physics are fun

2. Top | #17
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Farhad.7 نمایش پست ها
      خودمونیماااااااااااااااا .... کاشکی بچه ی اون مسئوله کنکوری بود

معدلشم خیلی کم بود .... به به ... بعدش کلا قانون عوض میشد ...........

هووووووووووورا ... ای کاش !!!!

عزیزم بچه های اونا تو زندگیشون نیازی به کنکور و این دم و دستگاه ها ندارن ، کنکور برا ماهاست

نقل قول نوشته اصلی توسط strider نمایش پست ها
      من به صحت این خبر شدیدا مشکوکم...
      منبع خبر رو ببینید، چه جوری از همچین اتفاق خصوصی ای که 22 اردیبهشت سال پیش افتاده خبر داره؟
      اسم اون مسئول هم که نگفته، مدرک دیگه ای هم همراهش نیست.
      منم دوست دارم این خبر رو باور کنم و 4 تا فحش بدم تا دلم خنک بشه، اما منطق میگه که این موضوع مشکوکه.
      شما این خبر رو ول کن اصن. مساله اینه که اتفاقاتی از این دست هر روز تو کشور تکرار میشه. مسئله اینه که مدرک دیپلم مثله آب خوردن خرید و فروش میشه

3. Top | #18
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      سکوت سرشار از ناگفته هاست...
      فقط و فقط باید سکوت کرد.
      صدامون هم دربیاد خفه مون می‌کنن!

4. Top | #19
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bazande
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط آقای الف نمایش پست ها
      واقعا روشنگری کرد دستش درد نکنه ...چه اسناد روشنی رو کرد....من که قانع شدم...
      علی جان خودتو نزن به کوچه علی چپ!

حقیقت تلخه!! این فقط یه گوشه از فساد اداری بود

به قول دوستمون فرجی دانا که اومده داره دستشون رو رو میکنه هر روز میخوان استیضاحش کنن

امیدوارم تو بحث تاثیر معدل جلو این مجلس کم نیاره

5. Top | #20
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      هر خبري رو به راحتي قبول نکنيد. آزموناي ارشد و دکتري مث سراسري نيستن قبول شدن ازشون خيلي راحته نيازي به تقلب نداره.بيشتر افراد به خاطر مشکلات ديگه ادامه نميدن نه اينکه از آزمونش در نيان. مثلا تو ارشد دوست من ميانگين سي در صد زدهبود از شريف درامده. يا با معدل شونوزده با استعداد درخشان رفته شهيد بهشتي. احتياجي نيس در اين سطح تقلب بشه که

6. Top | #21
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      اگه کنکور حذف بشه اتفاقای این چنینی زیاد میوفته(هرچند الان هم هست ولی اون موقع دیگه فاجعه میشه!)
      گریه کردن و نکردن ما سودی به حالمون نداره هیچ کاری هم که از دستمون برنمیاد دختر اون اقا هم الان داره دکتری شو تو بهترین دانشگاه تهران میخونه و ما بشینیم زار زار گریه کنیم؟؟؟؟!

7. Top | #22
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      سگ تو روحشون
      بی گمان در دل من جای کسی هست که نیست...!!

8. Top | #23
      همکار سابق انجمن

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      من بازم میگم، منبع خبر مشکوکه! لطفا به این راحتی هر خبری رو باور نکنید.
      فرجی دانا هم به خاطر انتصاباتش در دانشگاه ها داره استیضاح میشه، افشاسازی و این حرف ها جو سازی رسانه ایه.
      Math & Physics are fun

9. Top | #24
      کاربر فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط strider نمایش پست ها
      من بازم میگم، منبع خبر مشکوکه! لطفا به این راحتی هر خبری رو باور نکنید.
      فرجی دانا هم به خاطر انتصاباتش در دانشگاه ها داره استیضاح میشه، افشاسازی و این حرف ها جو سازی رسانه ایه.
      دوست عزیز منم تا پارسال هر چی خبر درباره این پارتی بازیا میشنیدم باور نمیکردم تا اینکه با گوش خودم شنیدم و با چشم خودم دیدم که به صورت علنی این چیزا اتفاق میفته.. حیف که نمیتونم بگم کدوم رییس اینکارو کرد ولی همینقد میگم که اینجا ایرانه و هر چیزی امکان پذیره.. تا وقتی قدرت دست آدمای نا لایق و خدا نترس هست باید هر روز شاهد این چیزا باشیم.
      در آن زمان که امیدت برید از همه جا ، ببین کیست امیدت ، بدان که اوست خدا . . .

خدایا شکرت

10. Top | #25
      همکار سابق انجمن

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Roya.Kh نمایش پست ها
      دوست عزیز منم تا پارسال هر چی خبر درباره این پارتی بازیا میشنیدم باور نمیکردم تا اینکه با گوش خودم شنیدم و با چشم خودم دیدم که به صورت علنی این چیزا اتفاق میفته.. حیف که نمیتونم بگم کدوم رییس اینکارو کرد ولی همینقد میگم که اینجا ایرانه و هر چیزی امکان پذیره.. تا وقتی قدرت دست آدمای نا لایق و خدا نترس هست باید هر روز شاهد این چیزا باشیم.
      من منکر این نیستم که پارتی بازی تو ایران اتفاق نمیفته، خیلی زیاد هم اتفاق میفته، در دانشگاه ها، مخصوصا دانشگاه هایی که مصاحبه یا شرایط خاص دارن هم بیشتر اتفاق میفته، اما دلیل نمیشه این خبر راست باشه، منبعش موثق نیست و معلوم نیست این اطلاعات خصوصی رو از کجا اورده.
      Math & Physics are fun

11. Top | #26
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      عزیزم من فامیل نزدیکم تو .... هستش, اینقدر ازین چیزا به ما گفته که اگه خیلی بدتر ازین خبراشم به گوشم برسه بازم باور میکنم.
      وزیر کشورت آقای کر...ن مدرک فوق دیپلم داشت چندین سال با مدرک دکترا تدریس میکرد...فساد تو این سطح هستش بعد تو فک میکنی این خبر یا اخبار مشابه دروغه, فک میکنی چرا آزمون سراسریو آزاد با هم ادغام شدن؟ به خاطر مصلحت دانش آموزان؟!! نه عزیزم به خاطر لجاجت مجلس با رئسای دانشگاه آزاد زمان ....نژاد.
      حالا اینا چیزی نیست, وقتی وارد ریزه کاریای سهمیه جانبازان و شهدا بشی و تسهیلاتی که به اونا میدن اون موقع به این اخبار دو مقاله شد یه مقاله به عنوان پیام بازرگانی نگاه میکنی...

12. Top | #27
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      مشكل ، پارتي بازي. و ... هست !
      اما هر خزعولاتي رو باور نكنين !!!

13. Top | #28
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Alikonkuri نمایش پست ها
      مشكل ، پارتي بازي. و ... هست !
      اما هر خزعولاتي رو باور نكنين !!!
      باشه...
      مرسی از بابت همه دلایل منطقیت...

14. Top | #29
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      اونایی که فکر می کنند همچین چیزایی نیست باید بهشون بگم کسی که خوابرو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودش رو به خواب زده نه

15. Top | #30
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      هيچكس انكار نكرد !!

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن