خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات

برنامه ریزی تابستان! سال دوم به سوم ریاضی!

سلام

من سال دومم دارم میرم سوم..

الان که تابستونه من هیچی نخوندم...معدلم هم اومد 19.63....الان که یه ماهو نیم گذشته از تموم شدن امتحانا درسا یادم رفته..به نظرتون توی تابستون چه درسایی از سال دوم رو بخونم؟و اینم بگم که معلم شیمیمون بدرد نمیخورد و خودش یه جزوه میگفت و ماهم همونو می خوندیم یعنی من متن کتاب و حاشیه های کتاب رو هیچ بلد نیستم..
      به نظرتون شیمی رو چطوری بخونم؟

بهترین زمان برای شروع خوندن واسه کنکور کی هست؟

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Amir0020 نمایش پست ها
      سلام

من سال دومم دارم میرم سوم..

الان که تابستونه من هیچی نخوندم...معدلم هم اومد 19.63....الان که یه ماهو نیم گذشته از تموم شدن امتحانا درسا یادم رفته..به نظرتون توی تابستون چه درسایی از سال دوم رو بخونم؟و اینم بگم که معلم شیمیمون بدرد نمیخورد و خودش یه جزوه میگفت و ماهم همونو می خوندیم یعنی من متن کتاب و حاشیه های کتاب رو هیچ بلد نیستم..
      به نظرتون شیمی رو چطوری بخونم؟

بهترین زمان برای شروع خوندن واسه کنکور کی هست؟
      سلام

این فراموشی که کاملا طبیعیس.دور بودن از درس و کتاب باعث ایجاد این حس در شما شده.با مرور کتاب ها قطعا بیشتر مطالب براتون یادآوری میشود.

در تابستان حتما جزوات ریاضی 2 و هندسه 1 و عربی 2 کلاس و معلمتون رو مرور کنید.نمونه سوالات تشریحی که ازین دو درس دارید رو حل کنید و اگر کتاب تستی دارید چند تست به سبک آموزشی ازون مبحث بزنید(محدود). برای شیمی هم حتما متن کتاب درسی رو هم مطالعه کنید و سپس جزواتتون رو بخوانید.

درباره روش مطالعه شیمی هم بطور کامل در انجمن صحبت شده.

بهترین زمان برای شروع آمادگی کنکور همین الان شماس!
      اما دقت کنید کاری که شما میکنید با کاری که داوطلب پیش دانشگاهی انجام میده متفاوته.وظیفه شما تسلط روی دروس سال دومتون و محکم کردن پایه درسیتون با رفع اشکال های متعدد هست.
      نه قراره ساعت مطالعتون مثل یه دانش آموز سال چهارم باشه و نه حجمی که مطالعه میکنید!فقط پایه درسیتون رو قوی کنید.با تمرین و تکرار و رفع اشکال.

موفق و پیروز باشید
      ویرایش توسط Moghadam : 08 مرداد 1393 در ساعت 12:41

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Moghadam نمایش پست ها
      سلام

این فراموشی که کاملا طبیعیس.دور بودن از درس و کتاب باعث ایجاد این حس در شما شده.با مرور کتاب ها قطعا بیشتر مطالب براتون یادآوری میشود.

در تابستان حتما جزوات ریاضی 2 و هندسه 1 و عربی 2 کلاس و معلمتون رو مرور کنید.نمونه سوالات تشریحی که ازین دو درس دارید رو حل کنید و اگر کتاب تستی دارید چند تست به سبک آموزشی ازون مبحث بزنید(محدود). برای شیمی هم حتما متن کتاب درسی رو هم مطالعه کنید و سپس جزواتتون رو بخوانید.

درباره روش مطالعه شیمی هم بطور کامل در انجمن صحبت شده.

بهترین زمان برای شروع آمادگی کنکور همین الان شماس!
      اما دقت کنید کاری که شما میکنید با کاری که داوطلب پیش دانشگاهی انجام میده متفاوته.وظیفه شما تسلط روی دروس سال دومتون و محکم کردن پایه درسیتون با رفع اشکال های متعدد هست.
      نه قراره ساعت مطالعتون مثل یه دانش آموز سال چهارم باشه و نه حجمی که مطالعه میکنید!فقط پایه درسیتون رو قوی کنید.با تمرین و تکرار و رفع اشکال.

موفق و پیروز باشید
      سپاس فراوان.

میشه در مورد زمان شروع خوندن درسایی مثل: دین و زندگی,ادبیات و زبان فارسی هم بگین؟؟منظورم واسه کنکور هستش.

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Amir0020 نمایش پست ها
      سپاس فراوان.

میشه در مورد زمان شروع خوندن درسایی مثل: دین و زندگی,ادبیات و زبان فارسی هم بگین؟؟منظورم واسه کنکور هستش.
      سعی کنید درس های عمومی سال سومتون رو هماهنگ با مدرسه خوب بخونید.انشاالله از تابستان سال چهارمتون شروع میکنید.

5. Top | #5
      کاربر انجمن

Mamoli
      نمایش مشخصات
      به نظر من درس های ریاضی 2 و فیزیک 2 خیلی خوب کار کن مخصوصا ریاضی رو بخش های تابع و مثلثات رو!اگه وقت اضافه اوردی شیمی 2 هم سعی کن تست کار کنی که قشنگ مسلط شی رو مباحثش
      در مورد عمومی هام من میگم فقط عربی اگه خواستی زبان ولی عربی حتما چون قوید های عربی خیلی به درد میخوره!

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن