خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 13 از 13
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

khejalati
      نمایش مشخصات

8 شیطان پرست در شب قدر دستگیر شدند، آن هم بغل گوش پایتخت

شهروند نوشت: پرچم ابلیس در مراسم شیطانی توسط ماموران اداره محیط‌زیست پایین کشیده شد. وقتی شیطان‌پرستان عجیب در شب ضربت خوردن حضرت علی(ع) بزم دیوانه بازی‌هایشان را بر پا کرده بودند هرگز تصور نمی‌کردند در رصد ماموران اداره حفاظت از محیط‌زیست قرار بگیرند.
      در قرن ۲۱ و با گسترش علم و فن هنوز هم شاهد شیطان‌پرستانی هستیم که آیین منفور پیشین‌هزار ساله را اجرایی می‌کنند. برای پیروانشان دنیایی را ترسیم می‌کنند که تاریک و سیاه است و مقدسات و دین را با خشم و نفرت مورد خطاب خود قرار می‌دهند و اینگونه همنشینان‌شان را به سمت نابودی و تباهی سوق می‌دهند.

شب‌های عزاداری ماه رمضان و شب‌های مبارک قدر بود که ۸ نفر از اعضای گروه شیطان‌پرستی در شهرستان فیروزکوه دست به دیوانه بازی زدند. آمده بودند تا برخلاف مردم عادی جامعه حرکت کنند. راهی که خودشان هم دقیقا از آن سر در نمی‌آوردند و به تقلید از غرب قدم در مراسم قبیح شیطان‌پرستی گذاشته بودند. لباس‌های مخصوص پوشیده بودند و آلت‌های عجیبی را به خود آویخته بودند، انگشترهایشان ستاره پنج پر بود و در روحانی‌ترین شب‌ سال به عبادت شیطان رفته بودند. قرص روانگردان را در دست‌هایشان می‌چرخاندند و عصیانگرانه به رقص و پایکوبی مشغول شدند.

آن طرف داستان شیطان‌پرستان سیاه اما قدم‌های پر صلابت ماموران حفظ محیط‌زیست فیروزکوه قرار داشت. شیطان‌پرستان در بیابان تاریک مشغول اجرای آیین ننگین‌شان بودند که در تیررس گشتزنی ماموران قرار گرفتند. ماموران که در تاریکی شب با دیدن ۸ زن و مرد با شکل و شمایلی عجیب در بیابان پرده از راز شیطانی‌شان برداشته بودند بلافاصله عملیات دستگیری آنها را کلید زدند.
      علی‌اکبر انارکی، فرمانده سپاه شهرستان فیروزکوه از دستگیری یک گروه ۸ نفره شیطان‌پرستی در شب ضربت خوردن مولای شیعیان در این شهرستان خبر داد و گفت: ماموران اداره حفاظت از محیط‌زیست این شهرستان در حین گشتزنی در منطقه‌ای دورافتاده در اطراف روستای زرین‌دشت فیروزکوه به تعدادی افراد با شکل و شمایلی خاص و آویختن ابزارآلاتی با نماد و شمایل ویژه مواجه شدند که مراتب را به نیروی انتظامی و بسیج شهرستان فیروزکوه اطلاع دادند.
      مقامات قضایی شهرستان فیروزکوه، ماموران نیروی انتظامی و نیروهای بسیج به سرعت خود را به منطقه اعلام شده رساندند و آنها را دستگیر کردند و این افراد اکنون در بازداشتگاه به‌سر می‌برند. فرمانده سپاه شهرستان فیروزکوه گفت: این گروه در ۲ شب در یک منزل کارگری و در فاصله ۵کیلومتری از کوه به صورت عریان به رقص و پایکوبی، مصرف مواد توهم‌زا و اعمال غیرانسانی... مشغول بودند.
      با بازداشت این ۸ شیطان‌پرست تحقیقات درباره زوایای مبهم پرونده ادامه دارد. متهمان برای سیر مراحل قانونی تحویل مقامات قضایی شدند.

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      جون هرکی که دوست دارید نیاید بگید کار ماسونرا بوده و از اینجور چیزا از مامورا ام تشکر میکنم که یه مشت دیوونه رو دستگیر کردن

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

khejalati
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Armin-777 نمایش پست ها
      جون هرکی که دوست دارید نیاید بگید کار ماسونرا بوده و از اینجور چیزا از مامورا ام تشکر میکنم که یه مشت دیوونه رو دستگیر کردن
      تا جایی که من متوجه شدم خودتون فراماسون هستید!(در صورتی که گفته بودید بعدا میگم!):yahoo (21):
      تاپیکی هم که زدید بسته شد
      بی زحمت از این پست ها در مورد فراماسونری نزنید

"حسِ بوسیدنت تو عاشورا !"

"میشه از پیله سَر در آوردُ با تو عشق بازی کرد تو هیجدهِ تیر !"

"امشب به تو رو کردم ای یار صدا مُرده!!"

4. Top | #4

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      عجب آدمای روانی پیدا میشنا:yahoo (21):
      گرگ باش!
      مغرور!
      بر شب پادشاهی کن
      میخوای خنجر بزنی از رو به رو بزن
      مثل گرگ تعصب داشته باش
      مثل گرگ حتی به شیر هم رحم نکن
      مثل گرگ رو در رو حق بگیر
      به مانند گرگ باش
      دوستانت را لیس بزن
      دشمنانت را گاز بگیر
      گرگ باش دشمنانت را بدر
      در برابر سگان ولگرد بی تفاوت باش
      آنها با پارس کردن بیهوده زنده اند
      گرگ باش!
      همیشه با گله اما تنها!

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Faster نمایش پست ها
      عجب آدمای روانی پیدا میشنا:yahoo (21):
      واقعا...بد به حالشون که اینقدر بدبخت و بی فکرن!!!!
      وبلاگ من:
      POURYA-BLUE.BLOGFA.COM

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

Romantic
      نمایش مشخصات
      دوست داشتم ببینم اینا دقیقا چیکار میکردن ...

هرروزی که بهترازروزهای قبلت باشه،تکه ای ازپازل رویاهای توست که سرجاش قرار میگیره، سعی کن هرروز بهترازروزقبل باشی تاپازل رویاهات روهرچه سریعتر کامل کنی

Sina
      CEO of Iramrich

by the way here's my channel : @MrRich

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

khejalati
      نمایش مشخصات
      اینا خیلی خرن

8. Top | #8
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط hossein943 نمایش پست ها
      اینا خیلی خرن
      :yahoo (21):
      چقدر دوست داشتنی هستند...
      آدم هایی که شبیه حرف هایشان هستند...

9. Top | #9
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      بابا طرف دین نداره،خدا نداره، ایمان نداره میگی اشکالی نداره،خودش پاسخگوی اعمالشه(به شرطی که موجب آزار بقیه نشه)
      ولی دیگه شیطان پرستی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
      خیلی حرفه...
      وبلاگ من:
      POURYA-BLUE.BLOGFA.COM

10. Top | #10
      کاربر اخراجی

Maghror
      نمایش مشخصات
      من هیچ وقت نفهمیدم شیطان پرست ها دقیقا چه چیزی رو در شیطان دیدن که به این نتیجه رسیدن که بپرستنش !!! این ها هم روانی های دنیای مدرن حساب میشن ...

11. Top | #11
      کاربر نیمه فعال

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط The Godfather نمایش پست ها
      تا جایی که من متوجه شدم خودتون فراماسون هستید!(در صورتی که گفته بودید بعدا میگم!):yahoo (21):
      تاپیکی هم که زدید بسته شد
      بی زحمت از این پست ها در مورد فراماسونری نزنید
      جان؟؟؟ کی فراماسونره؟ من؟

12. Top | #12
      کاربر نیمه فعال

Geryeh
      نمایش مشخصات
      اینام باهوشایین واس خودشون این همه چی واس پرستش رفتن سراغ کی البته اینا خودشونم نمدونن چیکار میکنن بیشتر جنبه تقلیدی دارن

13. Top | #13
      کاربر نیمه فعال

khejalati
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Armin-777 نمایش پست ها
      جان؟؟؟ کی فراماسونره؟ من؟
      جای این بحث ها توی این انجمن نیست
      اینجا انجمن کنکور هست
      من با فرامسون بودن یا نبودن شما کاری ندارم
      ولی از حرفها و پست هاتون معلومه که دوست دارید فراماسون باشید یا هستید

"حسِ بوسیدنت تو عاشورا !"

"میشه از پیله سَر در آوردُ با تو عشق بازی کرد تو هیجدهِ تیر !"

"امشب به تو رو کردم ای یار صدا مُرده!!"

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن