خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 12 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 175
    1. Top | #16
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      من امسال میرم سوم.....معدل سال دومم اومد 19.63...شیمی ترم اول شدم 20...ترم دوم هم شدم 19.5

ولی راستشو بخواید یه معلم بد هم داشتیم که خوب بوداا! خوب توضیح میداد ولی اصن کتاب درسی رو کار نمیکرد و فقط جزوه میگفت و اصن حاشیه ها رو هم نمیگفت یا بعضی چیزای حفظی رو نمیگفت..به قول خودش فقط چیزای مهم رو گفته بود...و ماه به ماهم امتحان نمیگرفت..کلا سال دوم ما همش 3 تا امتحان شیمی کلاسی دادیم..اونم خیلی آسون....واسه همین تنبلی خودمم باعث شد که نه کتابو بخونم و نه تست بزنم.فقط جزوه معلمو میخوندم که امتحان خودشو خوب بدم..آزمونای قلم چی هم اصن شیمی رو نمی زدم...ولی چیزایی که خود معلم میگفت رو کاملا فهمیده بودم.

تصمیم دارم که از سال سوم دیگه درسارو خوب بخونم..و میخواستم که تابستون امسال رو کلا هیچی نخونم..ولی این تاپیکو خوندم که گفته شیمی دوم مهمه و باید خوندش تصمیمم عوض شد.به نظرتون لازمه که تابستون امسال بخونمش؟؟؟اگه آره چطوری بخونم؟؟

کتاب پرسش های چهارگزینه ای مبتکران رو دارم که چاپ 91 هستش...به نظرتون میتونم همینو استفاده کنم؟

2. Top | #17
      کاربر فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Amir0020 نمایش پست ها
      من امسال میرم سوم.....معدل سال دومم اومد 19.63...شیمی ترم اول شدم 20...ترم دوم هم شدم 19.5

ولی راستشو بخواید یه معلم بد هم داشتیم که خوب بوداا! خوب توضیح میداد ولی اصن کتاب درسی رو کار نمیکرد و فقط جزوه میگفت و اصن حاشیه ها رو هم نمیگفت یا بعضی چیزای حفظی رو نمیگفت..به قول خودش فقط چیزای مهم رو گفته بود...و ماه به ماهم امتحان نمیگرفت..کلا سال دوم ما همش 3 تا امتحان شیمی کلاسی دادیم..اونم خیلی آسون....واسه همین تنبلی خودمم باعث شد که نه کتابو بخونم و نه تست بزنم.فقط جزوه معلمو میخوندم که امتحان خودشو خوب بدم..آزمونای قلم چی هم اصن شیمی رو نمی زدم...ولی چیزایی که خود معلم میگفت رو کاملا فهمیده بودم.

تصمیم دارم که از سال سوم دیگه درسارو خوب بخونم..و میخواستم که تابستون امسال رو کلا هیچی نخونم..ولی این تاپیکو خوندم که گفته شیمی دوم مهمه و باید خوندش تصمیمم عوض شد.به نظرتون لازمه که تابستون امسال بخونمش؟؟؟اگه آره چطوری بخونم؟؟

کتاب پرسش های چهارگزینه ای مبتکران رو دارم که چاپ 91 هستش...به نظرتون میتونم همینو استفاده کنم؟
      بله چرا نتونی ؟
      کتاب خوبیه . به شرط اینکه اول یه دوره هر فصلو جزوه ی معلمتو بخون بعدا کتابو بخون و زیر مطالب حفظی اش خط بکش یا اینکه از لایتنر استفاده کن برای حفظیاتش.
      بعدا بیا و درس نامه های پشت همین مبتکرانو بخون و بعدشم تستا رو بزن
      اگه تکمیل انجام بدی به یه مهارت فوق العاده از شیمی 2 می رسی.

3. Top | #18
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      سلام دوستان
      برای تست شیمی 3 و پیش چه کتابی بگیرم؟یه جزوه خوب از معلمم دارم و برای شیمی 2 اینطوری نطالعه میکردم:اول جزوه معلمم رو میخوندم بعد درسنامه کتاب پرسش های 4 گزینه ایی مبتکران رو میخوندم(تا جزوه ام کامل بشه) و بعد ار رو همین مبتکران تست میزدم که با این روش تسلط فوق العاده ایی رو شیمی 2 پیدا کردم
      ولی برای شیمی 3 و پیش تنوع زیاده مثل خیلی سبز و گاج جامع که تازه اومده و پرسش مبتکران
      نمیدونم کدوم خوبه؟لطفا یه راهنمایی بکنید
      ممنون

4. Top | #19
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      من کتاب پرسش های چهارگزینه ایه شیمی ۲ رو دارم(مبتکران) منتها جزوه ی درست و حسابی ندارم . لازمه که کتاب اموزش شیمی ۲مبتکران رو بخرم و بعد خوندنش تستای کتاب پرسشهای چهاگزینه ای رو بزنم؟چون خود این کتاب هم درسنامش خوبه ولی میخوام مطمئن بشم که کامل میخونم
      Sent from my lumia 720 using Tapatalk
      سر صبح یه نخ سیگار تا چشما باز شد ...
      روی میز تیکت با پول نقد و پاسپورت
      یه کبریت، یه بنزین، یه رویا، یه خونه
      یه کوله خاطره که باید جا بمونه...

5. Top | #20
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات

بقیه دوستان میشه نظرشون رو بگن.

6. Top | #21
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط milad 22 نمایش پست ها
      من کتاب پرسش های چهارگزینه ایه شیمی ۲ رو دارم(مبتکران) منتها جزوه ی درست و حسابی ندارم . لازمه که کتاب اموزش شیمی ۲مبتکران رو بخرم و بعد خوندنش تستای کتاب پرسشهای چهاگزینه ای رو بزنم؟چون خود این کتاب هم درسنامش خوبه ولی میخوام مطمئن بشم که کامل میخونم
      Sent from my lumia 720 using Tapatalk
      درسنامه مبتکران اموزش و تستش عینه همه و شما لازم نیست کتاب اموزش بگیری همون تستش کافیه

7. Top | #22
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mamadabfm نمایش پست ها
      سلام دوستان
      برای تست شیمی 3 و پیش چه کتابی بگیرم؟یه جزوه خوب از معلمم دارم و برای شیمی 2 اینطوری نطالعه میکردم:اول جزوه معلمم رو میخوندم بعد درسنامه کتاب پرسش های 4 گزینه ایی مبتکران رو میخوندم(تا جزوه ام کامل بشه) و بعد ار رو همین مبتکران تست میزدم که با این روش تسلط فوق العاده ایی رو شیمی 2 پیدا کردم
      ولی برای شیمی 3 و پیش تنوع زیاده مثل خیلی سبز و گاج جامع که تازه اومده و پرسش مبتکران
      نمیدونم کدوم خوبه؟لطفا یه راهنمایی بکنید
      ممنون

??

8. Top | #23
      کاربر انجمن

Mamoli
      نمایش مشخصات
      من فقط یه توصیه دارم اونم اینه که تا حداقل از شیمی3 استوکیومتری رو بش مسلط نشدی سراغ شیمی پیش نرو...هرچند خیلی از معلمای کنکوری برعکس اند

9. Top | #24
      کاربر فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نظر خاصی ندارم فقط یه مورد.
      این روش های تناسب و کسر های از پیش ساخته برای فصل 1 شیمی 3 خیلی خوبه ولی ...
      آخرای سال به این نتیجه رسیدم تسلط به استوکیومتری (روش کتاب درسی) از همشون بهتره.فصل 3 شیمی 3 هم راحت میفهمید.برای فصل 3 شیمی پیش هم لازم نیست اون فرمولای مسخره رو حفظ کنین.
      میگید وقت میگیره ؟ سر کنکور فهمیدم که فقط تسلط مهمه.اصلا نگران زمان نباشید.فقط و فقط به تسلط فکر کنید.الآن یه روش انتخاب کنید و به خودتون قول بدید تا آخر ادامش بدید.
      راستی برای شیمی 2 ، به جز مبتکران بعید میدونم گزینه ی خوبی وجود داشته باشه
      موفق باشید

10. Top | #25
      کاربر انجمن

Mamoli
      نمایش مشخصات
      آقا کسی که به استوکیومتری مسلط باشه فصل2 شیمی3 و محلول ها و همه ی مسائل شیمی پیش براش آسون میشه من خودم پارسال به اولین درسی که حمله کردم شیمی 3 بود اونم شیمی3 خیلی سبز که عالی بود(یادش بخیر...:yahoo (19)

11. Top | #26
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      Electrochemistry
      ...............
      سلام به همه دوستان، اساتید، بزرگان و علی الخصوص شیمی دان های کاردرست که اساسی «الکتروشیمی» بلدن:yahoo (4):
      ..................
      ای شیمی پیش 2 مبتکران خوندم، ولی یه هم چی بفهمی نفهمی، درسنامه هاش به دلم نچسبید، ای طوریه که دنبال اینم که از یه کتاب دیگه هم همی الکتروشیمی ازش بخونم و حسابی شیرفهم شم
      ................
      حال با سند و مدرک و ادله قوی، آقا بفرما، تو بگو چه کنم ؟!؟

12. Top | #27
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات

سلام....خب به نظر من تو این یه ماهی که مونده شیمی 2 و یه بخشایی از ریاضی 2 رو لااقل دوره کنید چون نیازه .

کتاب چاپ91 فک کنم یه سری ناهماهنگی ها داره چون کتاب تغییراتی داشته ولی قابل استفاده هست فعلا. پس از کتاب درسی و درسنامه های همین مبتکران بخونید ....اول دو فصل اول کتاب درسی رو خوب بخونید ( بخورید ) و تمام حاشیه ها و نکات ریز رو حفظ باشید ...روی جدول تناوبی کاملا مسلط باشین . بعد برید سراغ تست های این دو فصل و تا حد خوبی مسلط شین. بعد از اون اگه وقت کردین فصل های 3 و 4 رو بخونید و بعد تست ... در پایان هم فصل آخر و تست .

13. Top | #28
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mamadabfm نمایش پست ها
      سلام دوستان برای تست شیمی 3 و پیش چه کتابی بگیرم؟یه جزوه خوب از معلمم دارم و برای شیمی 2 اینطوری نطالعه میکردم:اول جزوه معلمم رو میخوندم بعد درسنامه کتاب پرسش های 4 گزینه ایی مبتکران رو میخوندم(تا جزوه ام کامل بشه) و بعد ار رو همین مبتکران تست میزدم که با این روش تسلط فوق العاده ایی رو شیمی 2 پیدا کردم ولی برای شیمی 3 و پیش تنوع زیاده مثل خیلی سبز و گاج جامع که تازه اومده و پرسش مبتکران نمیدونم کدوم خوبه؟لطفا یه راهنمایی بکنید ممنون
      سلام ...برای شیمی 3 به نظرم مبتکران و خیلی سبز خوبن هر دو که نظر من بیشتر رو مبتکرانه ! به قول خودتون تنوع تست و مساله زیاده و هر سال هم این مسائل دارن تو کنکور پررنگ تر میشن پس بیشتر از کتاب تست ، تمرین کردن مهمه ! یکی از دوستام که درصد بالایی زده بود سه بار کتاب خیلی سبز رو تقریبا زده بود کامل ! پس تمرین مهم ترین چیزه !

برای پیش هم هر سه کتاب خوبه ولی نطر من روی گاج هست به عنوان یه کتاب مناسب ...اگه بیشتر میخواین وارد جزئیات بشین مبتکران و خیلی سبز خوبن .

روش خوندنتون هم که همون طور که گفتین خوبه ...منتها برای شیمی 3 تمرین و تکرار خیلی خوبه ...یکی از رتبه های برتر امسال هم میگفت که هر شب حدود 10 مساله حل میکرده تا تسلطش رو حفظ کنه !

14. Top | #29
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط MoBIn2o11 نمایش پست ها
      سلام به همگی
      می خواستم بدونم آیا واسه شیمی پیش کلاس هم نیازه ؟ .. آخه شنیدم خیلی سخته و سوالای کنکورم اکثرا مسئله هستش نمونشم همین امسال

یا که فقط با خوندن کتاب کمک آموزشی میشه درصد بالایی تو کنکور زد

اینم بگم من سال چهارم و شیمی پایمم خوبه.
      سلام ...شما فارغ التحصیلین ؟‌ یعنی مدرسه نمیرین ؟

خب اگه مدرسه میرین که من فکر کنم معلم مدرسه کافیه و میتونید با خوندن درسنامه ها و معلم مدرسه به چیزی که میخواین برسید ...اما اگه مدرسه نمیرین بستگی داره ....بعضی قسمت ها از شیمی پیش یه کم گیر داره که اگه آدم سمجی باشین و خوب روش فکر کنید دیگه نیازی به معلم هم نیست ولی اگه نتونستین مطالب ریز رو از درسنامه ها خوب بفهمید معلم میتونه کمکتون کنه .

15. Top | #30
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط esilovexp نمایش پست ها
      Electrochemistry
      ...............
      سلام به همه دوستان، اساتید، بزرگان و علی الخصوص شیمی دان های کاردرست که اساسی «الکتروشیمی» بلدن:yahoo (4):
      ..................
      ای شیمی پیش 2 مبتکران خوندم، ولی یه هم چی بفهمی نفهمی، درسنامه هاش به دلم نچسبید، ای طوریه که دنبال اینم که از یه کتاب دیگه هم همی الکتروشیمی ازش بخونم و حسابی شیرفهم شم
      ................
      حال با سند و مدرک و ادله قوی، آقا بفرما، تو بگو چه کنم ؟!؟
      سلام...این مشکل شما نیست فقط ..کلا ذات الکتروشیمی کتاب ما این طوریه که بار اول گیر داری مخصوصا به خاطر اصطلاحاتش علی الخصوص کاهش و اکسایش ! یادمه سر کلاس هر ده دقیقه یه بار از بغل دستیم که متفکرانه به تخته نگاه میکرد می پرسیدم این جاشو فهمیدی ؟ میگفت نه بابا ! من همون اولشم رو نفهمیدم ! اون موقع فهمیدم درد من تنها نیست )

اما خوبیش اینه که اگه یه چندین بار دقیق بخونی و واقعا هی مرور کنی اون قدر ساده میشه که تست هاش رو میتونید ذهنی حل کنید و خیلی راحت ....پس من نظرم اینه که به جای تعویض منبع همون مبتکران رو چندین بار دیگه بخونی !

صفحه 2 از 12 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن