پس چرا برای من نیومده؟؟؟
گفتم دوستت دارم
.
و همه چیز فرو ریخت
.
چون جان دادن دسته گنجشکها
.
در بی قراری درخت زیر دستان صاعقه
.
👤یحیی صفی آریان
زمان نمی ایستد و لحظه ها می روند
قدر زندگی و باهم بودن را بیشتر بدانیم
لطفا با تامل ببینید...
من دغدغه دارم این روزها درسرزمینی زندگی میکنم که درآن دویدن سهم کسانی است که نمیرسندو رسیدن سهم کسانی است که نمیدوند.
لطفا با تامل ببینید...
من دغدغه دارم این روزها درسرزمینی زندگی میکنم که درآن دویدن سهم کسانی است که نمیرسندو رسیدن سهم کسانی است که نمیدوند.
دیروزو باید دید فردا رو باید ساخت / من یاد میگیرم دنیا رو باید ساخت
مرسی![]()
شیمی 2 هم دوتا سوال نگاه به گذشته رو فک کردم زدم منتها رفتم دیدم عهههه نزدم!!!! وگرنه 100 میشد. یه همچین آدم شادی هستم من
تا حالا هیچوقت سر عمومی وقت کم نمیاوردم
امروز خیلییییییی وقت کم آوردم خیلیییی هم بی دقتی کردم!!! دوتا سوال فیزیک پایه جابه جا زدم. دوتا زیست! یه ادبیات.
اصن عالی ام من![]()
لطفا با تامل ببینید...
لطفا با تامل ببینید...
داغ اینجور اشتاباها از اشتباه های علمی خیلی بیشتره!! درک میکنم کاملا!!!
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
والا راستشو بخواین خودم هم تعجب کردم اینقدر کم شده غلطا!! :yahoo (4):
از وقتی آزمون غیر حضوری رو میدم و طبق نتایج اون هدف گذاری میکنم خیلی کم شده غلطام. مثلا این آزمون گفتم من ریاضی پیش 70 و زیست پایه 75 بزنم کافیه. حالا اگه تونستم و مطمئن بودم بیشتر میزنم اگه هم نشد معلومه برا همه سخت بوده و درصد پایین تر معادل همون چیزیه که من میخوام!! (این خیلی تاثیر داشته)
ولی تست زیاد هم خیلی موثره...!
زیست هم که کلا با الگو و دریافت میخونم. هر فصلو چند تیکه میکنم. بعد از خوندن هر تیکه تستای همون تیکه رو میزنم (البته نه همش) و میرم سراغ تیکه ی بعدی! (طبق راهنمایی Mohammad)
زبان هم کار خاصی نمیکنم!!!اما پارسال End Reading خیلی سبز رو میخوندم خوب بود! close test خیلی برام سخت بود که اونم با تمرین بهتر شدم...!!!
(یه جور حرف میزنم انگار تک رقمی شدم...!!! خخخخ :yahoo (4)![]()
دیروزو باید دید فردا رو باید ساخت / من یاد میگیرم دنیا رو باید ساخت
چطوری میشه که شدم 179 منطقه اما 1224 کشور!!!!
یعنی چی!!!
اسمم رو هم نزده تو کانون!!!
ترازای کمتر از منو زده!!
ای کاظم لعنت الله![]()
لطفا با تامل ببینید...
ویرایش توسط angel : 05 دی 1393 در ساعت 17:47
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 6 مهمان)