چرا مال من نمیاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
چرا مال من نمیاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
گفتم دوستت دارم
.
و همه چیز فرو ریخت
.
چون جان دادن دسته گنجشکها
.
در بی قراری درخت زیر دستان صاعقه
.
👤یحیی صفی آریان
دیروزو باید دید فردا رو باید ساخت / من یاد میگیرم دنیا رو باید ساخت
بازم دلم گرفته تو این نم نم بارون / چشام خیره به نور چراغ تو خیابون
خاطرات گذشته منو میکشه آروم / چه حالی دارم امشب به یاد تو زیر بارون
خودم میدونم چه بلایی سر عمومی ها آوردم :d متاسفانه عمومی های پایه رو نمیتونم با علاقه بخونم هر وقت میرم سمتشون سعی میکنم سریع تمومش کنم ؛ این آزمونم فقط یه دور از رو کتاب خوندم بدون تست و مرور
مال من نیست![]()
گفتم دوستت دارم
.
و همه چیز فرو ریخت
.
چون جان دادن دسته گنجشکها
.
در بی قراری درخت زیر دستان صاعقه
.
👤یحیی صفی آریان
جدول شماره ۴: نتایج کل داوطلب در هر یک از زیر گروهها
جدول شماره ۵: نمره کل داوطلب، سطح علمی و میانگین نمره کل
زیر گروه ١ زیر گروه ٢ زیر گروه ٣ زیر گروه ۴ زیر گروه ۵ نمره کل ۷۱۱۴ ۶۹۰۱ ۶۸۶۲ ۷۱۳۵ ۷۰۴۷ رتبه کل در سهمیه ۲۲۵ ۲۷۷ ۲۸۹ ۲۱۲ ۲۲۷ رتبه کل در کشور ۴۹۲ ۶۲۱ ۶۴۰ ۴۷۷ ۵۳۳
نمره کل سطح علمی میانگین نمره کل سهمیه نفرات برتر مدرسه دروس عمومی ۷۲۹۴ خوب ۵۱۴۴ ۸۰۵۰ ۴۸۶۱ دروس اختصاصی ۷۰۷۰ خوب ۵۱۷۳ ۸۱۹۴ ۵۱۰۲ دروس عمومی و اختصاصی ۷۱۳۵ خوب ۵۳۷۷ ۸۳۲۱ ۵۳۱۵
جدول شماره ۶: رتبه داوطلب و تعداد کل داوطلبان
کشور سهمیه استان شهر مدرسه رتبه ۶۰۲ ۲۷۶ ۱۰ ۸ ۶ تعداد داوطلبان ۸۶۵۰ ۴۱۲۰ ۲۳۰ ۱۳۷ ۷۷
* زبان و ادبیات فارسی:
در این درس جزء برترین نفرات هستید به همین جهت توانایی شما در درس مورد نظر عالی میباشد.
* فرهنگ و معارف اسلامی:
در درس فرهنگ و معارف اسلامی جزء برترین نفرات هستید به این دلیل توانایی شما در درس مذکور فوق العاده میباشد.
* زبان انگلیسی:
در زبان انگلیسی نمره خام و تراز بسیار نزدیک به پنج در صد برتر میباشد که این یعنی وضعیت کنونی شما در این درس فوق العاده است.
* ریاضی:
۱۰۰ درصد سؤالهای ریاضی جواب داده نشدهاست. به همین علت «مشاوره اتوماتیک گزینه دو» پیشنهاد میکند شما زمان ویژهای را روی مباحث راحتتر یا مهمتر در این درس بگذارید.
* اقتصاد:
در اقتصاد نمره و نمره تراز شما بسیار بالاتر از میانگین سهمیه میباشد. که این نشان میدهد که شرایط کنونی شما در این درس خوب میباشد.
* ادبیات اختصاصی:
حدود دو سوم سؤالهای ادبیات اختصاصی را بدون پاسخ گذاشتهاید. به این دلیل ما توصیه میکنیم وقت بیشتری را روی موضوعات راحتتر یا پر سؤالتر در این درس صرف کنید.
در درس مذکور جزء ۵ در صد برتر هستید بنابراین توانایی شما در درس مربوطه بسیار عالی میباشد.
* تاریخ و جغرافیا:
در تاریخ و جغرافیا تراز نزدیک به پنج در صد برتر است که این نشان میدهد که شرایط کنونی شما در این درس بسیار عالی است.
* علوم اجتماعی:
در درس مذکور جزء ۵ در صد برتر هستید به همین دلیل توانایی شما در درس مربوطه بسیار عالی میباشد.
* فلسفه و منطق:
تعداد پاسخهای ناصحیح شما در این درس افزون بر یک چهارم سؤالهای این درس میباشد. در نتیجه ما توصیه میکنیم به پرسشهایی که مطمئن نیستید در این درس پاسخ ندهید. توجه داشته باشید چنانچه در درس مذکور به سؤالها جواب غلط نداده بودید نمره خام شما ۴۰ میشد.
در این درس جزء برترین نفرات هستید به همین جهت توانایی شما در درس مورد نظر عالی میباشد.
* روانشناسی:
در روانشناسی نمره خام شما خیلی بهتر از میانگین کل در سهمیه شدهاست.
* زبان عربی: ....
یک استراتژی باید به کار بگیرم![]()
میخواهی قضاوتم کنی؟؟؟
کفش هایــــم را بپــوش
راهـــم را قــدم بزن
دردهایـــم را بکــش
سـال هایـم رابگـذران
بعـــد قضـاوت کن...!!!
با موزیلا راحت باز میکنه ...
من با کروم نتونستم باز کنم ....
One Day Someone Is Going To Hug You So Tight, That All Of Your Broken Pieces Will Stick Back Together
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)