آلفا اسکول

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 375 از 405 نخستنخست ... 275365374375376385 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 5,611 به 5,625 از 6064
    1. Top | #5611
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Ali TiR نمایش پست ها
      دینی که به 100 هم می تونین برسونین ... .
      اما ادبیات بررسی سوالاتش خیلی مهمه . مخصوصا تو آرایه و قرابت و زبان فارسی . با تلاش و پشتکار اون هم قطعا به بالای 70 میرسه تو این زمان باقی مونده .
      علی جان داداش ما خاک پاتیم!
      چیکار کنیم بهت برسیم!؟
      رو 5000 گیر کردیم! ریاضی........
      به ولای علی قسم من زیر 1000 منطقه 1برسم پشتک بارو میزنم
      خداوندا، لعنت کن آن کس را که برای اولین بار در ذهنش ساخت امتحانی مانند کنکوررا کرد
      VIVA Math & Physics
      E=mC2
      One day I will Become Successful

2. Top | #5612
      کاربر انجمن

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      ادبیات جان است.....این ازمون اخریه من 87 زدم.بخدا خیلی راحته فقط تمرین میخواد بابا

3. Top | #5613
      کاربر نیمه فعال

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط hosein.23 نمایش پست ها
      ادبیات جان است.....این ازمون اخریه من 87 زدم.بخدا خیلی راحته فقط تمرین میخواد بابا
      اره فقط داداش کوچیکه (ز-ف) غایب بود ‌و اینکه سوالات ادب کانون بسیار اسونتر از کنکوره. تازه ۱۰ تا سوال تالیفی داره که ۱۰ تای دیگه هم که از کتاب گند عمومیه.

4. Top | #5614
      کاربر انجمن

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط arasre نمایش پست ها
      اره فقط داداش کوچیکه (ز-ف) غایب بود ‌و اینکه سوالات ادب کانون بسیار اسونتر از کنکوره. تازه ۱۰ تا سوال تالیفی داره که ۱۰ تای دیگه هم که از کتاب گند عمومیه.
      حتما همینیه که شما میگی

5. Top | #5615
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط GUST نمایش پست ها
      علی جان داداش ما خاک پاتیم!
      چیکار کنیم بهت برسیم!؟
      رو 5000 گیر کردیم! ریاضی........
      به ولای علی قسم من زیر 1000 منطقه 1برسم پشتک بارو میزنم
      در مورد درس ریاضی نمی تونم راهنمایی کنم چون شما رشتتون ریاضیه داداش. 
      به اعتقاد من خودتو با هیچکس مقایسه نکن . سعی کن فقط و فقط با خودت رقابت کنی . از دیروز خودت بهتر باشی . همین که از خودت راضی باشی به نظرم عالیه . راضی ای از خودت ؟ از تلاشت ؟ از ثبات قدم داشتن تو این مسیر سخت ؟ اگه جوابت + هست این ینی موفقیت کامل . 
      تراز نشون دهنده سطح هیچکسی نیس . این آزمون ها صرفا و صرفا آزمایشیه . اصل روز 24 و 25 تیره . اینکه اون موقع چن مرده حلاجیم !
      خیلیا بودن با تراز های عالی به چیزی که میخواستن نرسیدن و برعکس ، خیلیا هم بودن با تراز پایین به رتبه های عالی رسیدن . دختر خاله خودم پارسال با میانگین تراز 5300 کانون ، تو کنکور بهترین خودشو رقم زد و پزشکی نیشابور قبول شد . اونم تو تجربی با این همه رقابت . آزمون های آزمایشی هیچی رو نشون نمیده . 
      اما از اینا گذشته کنکور فقط تلاش خالی نیست . تلاش باید " درست " باشه . تلاش درست ینی روش مطالعه ات باید درست باشه . فهمیدن روش مطالعه میتونه با استفاده از کمک گرفتن از بقیه باشه یا اینکه آدم خودش بفهمه . من روش مطالعه خیلی از درس ها رو خودم فهمیدم . بعضی ها رو هم از بقیه کمک گرفتم . شما تو هر درسی خواستی اینجا مطرح کن بقیه میان کمک می کنن . مخصوصا خودم .
      یه سوال : شما به فکر پشت کنکور موندن افتادی برادر ؟

6. Top | #5616
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      در مورد درس ریاضی نمی تونم راهنمایی کنم چون شما رشتتون ریاضیه داداش.
      به اعتقاد من خودتو با هیچکس مقایسه نکن . سعی کن فقط و فقط با خودت رقابت کنی . از دیروز خودت بهتر باشی . همین که از خودت راضی باشی به نظرم عالیه . راضی ای از خودت ؟ از تلاشت ؟ از ثبات قدم داشتن تو این مسیر سخت ؟ اگه جوابت + هست این ینی موفقیت کامل .
      تراز نشون دهنده سطح هیچکسی نیس . این آزمون ها صرفا و صرفا آزمایشیه . اصل روز 24 و 25 تیره . اینکه اون موقع چن مرده حلاجیم !
      خیلیا بودن با تراز های عالی به چیزی که میخواستن نرسیدن و برعکس ، خیلیا هم بودن با تراز پایین به رتبه های عالی رسیدن . دختر خاله خودم پارسال با میانگین تراز 5300 کانون ، تو کنکور بهترین خودشو رقم زد و پزشکی نیشابور قبول شد . اونم تو تجربی با این همه رقابت . آزمون های آزمایشی هیچی رو نشون نمیده .
      اما از اینا گذشته کنکور فقط تلاش خالی نیست . تلاش باید " درست " باشه . تلاش درست ینی روش مطالعه ات باید درست باشه . فهمیدن روش مطالعه میتونه با استفاده از کمک گرفتن از بقیه باشه یا اینکه آدم خودش بفهمه . من روش مطالعه خیلی از درس ها رو خودم فهمیدم . بعضی ها رو هم از بقیه کمک گرفتم . شما تو هر درسی خواستی اینجا مطرح کن بقیه میان کمک می کنن . مخصوصا خودم .
      یه سوال : شما به فکر پشت کنکور موندن افتادی برادر ؟
      با این شرایط بله !
      متاسفانه امسال به دلیل کم کاری تونستم فقط مطالب رو بفهمم اما تست کم کار کردم خصوصا تو یکسری درس ها مثل ریاضیات پایه ،دیفرانسیل؛ فیزیک 1 ؛عربی 2و3 تاریخ ادبیات؛ قرابت ؛ کل شیمی به جز ترکیبات کربن!نظریه اعداد ؛ احتمال ؛ جبر ؛ هندسه 1و2 تحلیلی قسمت ماتریس و مقاطع
      اصلا پوشش دهی مناسبی نداشتم به نظرخودم !
      خداوندا، لعنت کن آن کس را که برای اولین بار در ذهنش ساخت امتحانی مانند کنکوررا کرد
      VIVA Math & Physics
      E=mC2

7. Top | #5617
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      بچه ها میشه روش خوندن ادبیاتتون رو بگید؟
      من اکثرا ارایه و قرابت میزنم اونم با توجه به اینکه ازمون امروز قرابتش رو هم خوب نزدم فهمیدم اونا رو شانسی میزدم!
      گوش دادن به هر حرفی نمی صرفه
      رادیو زندگی رو موج منفی نمی چرخه

8. Top | #5618
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      با این شرایط بله !
      متاسفانه امسال به دلیل کم کاری تونستم فقط مطالب رو بفهمم اما تست کم کار کردم خصوصا تو یکسری درس ها مثل ریاضیات پایه ،دیفرانسیل؛ فیزیک 1 ؛عربی 2و3 تاریخ ادبیات؛ قرابت ؛ کل شیمی به جز ترکیبات کربن!نظریه اعداد ؛ احتمال ؛ جبر ؛ هندسه 1و2 تحلیلی قسمت ماتریس و مقاطع
      اصلا پوشش دهی مناسبی نداشتم به نظرخودم !
      به نظر من فوق العاده ست !
      دقیقا مث پارسال خودم . 
      من پارسال فقط خوندم و تست زیاد نزدم ... به خاطر همین بار امسالم خیلی کم شد ... امسال تست زیاد زدم و مرور کردم و به هدفی که تو ذهنم بود همین الانشم رسیدم .
      شما تا دو ماه دیگه به نظرم همین روند رو ادامه بده . بخون و بار خوندنی های سال بعدت رو کم کن . تابستون رو هم اصلا از دست نده ! بعد کنکور به مقدار مورد نیازت استراحت کن و تابستون رو شروع کن به امید خدا به اون هدفی که می خوای میرسی . من پارسال این موقع هدف هامو واسه سال بعد کامل معین کردم و الان که به گذشته نگاه می کنم می بینم برنامه مو کامل انجام دادم .
      البته این ها نظرات شخصی منه . تصمیم گیرنده نهایی خودتی . اما با توجه به تجربه ای که دارم ، فک کنم خودتم ترجیح میدی مسیر قبلی رو ادامه بدی و بار دانسته هاتو زیاد کنی تا واسه سال بعد ایشالا با همون تلاش درست و تست زنی زیاد (یکی از اصل های مهم موفقیت در کنکور ) شریف قبول شی 

9. Top | #5619
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ali761 نمایش پست ها
      بچه ها میشه روش خوندن ادبیاتتون رو بگید؟
      من اکثرا ارایه و قرابت میزنم اونم با توجه به اینکه ازمون امروز قرابتش رو هم خوب نزدم فهمیدم اونا رو شانسی میزدم!
      روش من تو قرابت این شکلیه ... خیلی عجیب جواب داده !
      قرابت معنایی :
      اول بیت رو از کتاب میخونم ... سعی میکنم بتونم خودم با استفاده از دانسته هام ترجمه کنم ، اگه تونستم ترجمه کنم سعی میکنم یه مفهوم کلی ازش رو در ذهنم تجسم کنم . بعد میرم تست میزنم و مفهومی که تو پاسخ تشریحی مد نظر طراحان بوده رو هم در نظر میگیرم و وارد کتاب درسی میکنم ، مفهوم رو کنار همون بیتی که تو کتاب نوشته شده می نویسم . هر موقع میخوام لغات ابیات رو مرور کنم ، خود به خود مفهوم ابیات هم مرور میشه . با یه تیر : 2 نشون ! این شکلی هم قدرت تحلیل بالا میره هم قدرت بازیابی مفاهیم ابیات ... اگه مفهوم بیت رو بدون پیش زمینه حفظ کنیم قطعا یادمون میره
      آرایه فقط با تست زنی راه میفته :
      قبل از تست زدن ، یه تعریف ساده و کلی رو از آرایه ها واسه خودم مرور میکنم ... بعد میرم سراغ تست ، موقع تست زدن ، کل آرایه های هر بیت رو تحلیل میکنم ... حتی اگه مدنظر طراح نباشه ... اشتباه اکثر بچه ها تو آرایه اینه که مثلا وقتی طراح آرایه استعاره مدنظرشه فقط میچسبه به استعاره ، خب الان باید به مجاز هم دقت کنه ، چون یه کلمه در یه شرایطی میتونه مجاز باشه و در شرایطی دیگه استعاره !
      آرایه رو باید چند بعدی نگاه کرد و فقط از این راه میشه توش موفق شد ... .95 درصد آرایه تست و 5 درصد تعاریف و روش های روتینه دبیرانه .

10. Top | #5620
      کاربر نیمه فعال

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      والا من هرچی گاز می زنم ادبیات بالا نمیادهرچند تو ازمونهای کانون ۸۰ میزنم اما وقتی کنکور سالهای گذشته رو میزنم ۵۰ یا ۴۰ در میاد. اینم در نظر داشته باشین که قرابت از اونی که فکر می کنید بسیار دشوارتره حالا قرابتی که به راحتی میزنید به این خاطره که قبلا به صورت موضوتی از گاج و غیره زدید و اگر برای اولین بار خارج ۹۴ رو بزنید اونوقت میفهمید چی میگم. قسمت اعظم سختی ادبیات به خاطر زبان فارسیه که واقعا گاها بی قاعده میشه ‌و پره از سوالات شمارشی. حالا سوالات شمارشیه املا لغت تاریخ ادبیات بماند که طراح خودشو به هر اتیشی میزنه تا غلط بزنیم مثلا تو ادبیات ریاضی ۹۴ کلمه "سخره" رو کار بی مزد معنی کرده که دُرستم هست اما تو هییییییچ جای کتاب این معنی نیست برای اینکه مطمءن بشید ادبیات سال دوم رو ببینید قسمت لغات.

11. Top | #5621
      کاربر فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      اينم كارنامه من:عمومي ها رو گند زدم(مخصوصا زبان تاليفي ) ولي چون هدفم افزايش تراز در اختصاصيا بود به قول آذري زبان ها عيبي يوخ!!! واسه آزمون جامع قلمچي راحت عموميا رو بالا ميارم.
      نام: كارنامه قلمچي 1.png نمایش: 148 اندازه: 18.4 کیلو بایت
      نام: كارنامه قلمچي 2.png نمایش: 147 اندازه: 17.3 کیلو بایت

12. Top | #5622
      کاربر باسابقه

Daghon
      نمایش مشخصات
      آقای ناصح زاده ؟! نشنیده بودم ... فیلماشون تو نت هست ؟
      ترجمه رو همیشه میزدم ... این آزمون 5 دیقه آخر - تو استراتژی بازگشت - مونده بودم بین زبان و عربی ... بعد نهایتا تصمیم گرفتم زبانو بزنم
      عربی ناصح زاده دوران طلایی(جمع بندی) | آلاء
      این فقط منصوبات و ترچمه ست

عربی ناصح زاده کلاس کنکور(2) (95-94) | آلاء
      اینم که کامله،همه ی مباحث رو گفته

13. Top | #5623
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amin firoozniya نمایش پست ها
      اينم كارنامه من:عمومي ها رو گند زدم(مخصوصا زبان تاليفي ) ولي چون هدفم افزايش تراز در اختصاصيا بود به قول آذري زبان ها عيبي يوخ!!! واسه آزمون جامع قلمچي راحت عموميا رو بالا ميارم.
      نام: كارنامه قلمچي 1.png نمایش: 148 اندازه: 18.4 کیلو بایت
      نام: كارنامه قلمچي 2.png نمایش: 147 اندازه: 17.3 کیلو بایت
      گند زدی!!! من کل مشهد رو شیرینی میدادم این کارنامم بود! کفر نگو مومن!
      VIVA Math & Physics
      E=mC2

14. Top | #5624
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      گند زدی!!! من کل مشهد رو شیرینی میدادم این کارنامم بود! کفر نگو مومن!
      داداش پیام خصوصی رو چک کن.مرسی
      ر ا : ایشالله همه ی کسایی که تلاش کردن موفق بشن

15. Top | #5625
      کاربر نیمه فعال

Halam-Bade
      نمایش مشخصات
      دوستان اینجا کسی هست کارنامش نیومده باشه؟؟؟ ؟
      این سری ک عالی دادم هنوز کارنامم نیومده
      همه زندگی مرا

لا به لای آغوشت

آرام،تکان تکان بده...❤

صفحه 375 از 405 نخستنخست ... 275365374375376385 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 12 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 12 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن