قربونت برم، انشاالله همراه شما، من ساعت مطالعم کمه، برا همین نمی گم، چون اگه بگم هم باور نمی کنین ضایع میشه،ولی این آزمون فقط برا اختصاصی ها تست زدن و برا عمومی ها حتی یک تست هم نزدم، برا اختصاصی ها هم برا هر درس متفاوته، برا زیست مثلا حدودا 300 تست برا هر فصل، برا فیزیک 200 تست برا هر فصل، برا شیمی 100 تست برا هر فصل و برا ریاضی 200 تست برا هر فصل حدودا، البته اینم بگم که این تعداد تست هایی که گفتم، برا آزمون های قبلی بود، این آزمون چون وقت کم بود، خیلی کم تست زدم، مثلا حدودا 70 تست برا زیست، 120 تست برا ریاضی و 150 تست برا فیزیک و برا بقیه درسا تست اصلا نزدم.
![]()

LinkBack URL
About LinkBacks

ولی این آزمون فقط برا اختصاصی ها تست زدن و برا عمومی ها حتی یک تست هم نزدم، برا اختصاصی ها هم برا هر درس متفاوته، برا زیست مثلا حدودا 300 تست برا هر فصل، برا فیزیک 200 تست برا هر فصل، برا شیمی 100 تست برا هر فصل و برا ریاضی 200 تست برا هر فصل حدودا، البته اینم بگم که این تعداد تست هایی که گفتم، برا آزمون های قبلی بود، این آزمون چون وقت کم بود، خیلی کم تست زدم، مثلا حدودا 70 تست برا زیست، 120 تست برا ریاضی و 150 تست برا فیزیک و برا بقیه درسا تست اصلا نزدم.

.gif)

.gif)