زمان نمی ایستد و لحظه ها می روند
قدر زندگی و باهم بودن را بیشتر بدانیم
لطفا با تامل ببینید...
من دغدغه دارم این روزها درسرزمینی زندگی میکنم که درآن دویدن سهم کسانی است که نمیرسندو رسیدن سهم کسانی است که نمیدوند.
زمان نمی ایستد و لحظه ها می روند
قدر زندگی و باهم بودن را بیشتر بدانیم
لطفا با تامل ببینید...
من دغدغه دارم این روزها درسرزمینی زندگی میکنم که درآن دویدن سهم کسانی است که نمیرسندو رسیدن سهم کسانی است که نمیدوند.
من کلی زور زدم ترازم رسیده به 5500 بعد میام اینجا می بینم همه بالای 7200 بعد تازه غر می زنن چقد بد شد و چقد درجا می زنمو...
من که کلا ناامید شدم یکی اب قند برسونه (یعنی اینجوری پیش بره با این تراز باید واسه رتبه 20000 رقابت کنم) :yahoo (19):
بعد یه نکته دیگه چرا بچه های تجربی اینقد از ریاضیا درسخون ترن هرچی ما درصد و تراز با متوسط های تجربی مقایسه می کنیم به گردشونم نمی رسیم؟!!!
You Can live your Dream
رقابت بین بچه های تجربی خیلی شدید تره. چون اکثرشون برای رتبه زیر 1000 و پزشکی تلاش میکنن.
اما اکثرا بچه های ریاضیی میدونن که با رتبه 5000 هم میشه قبول شد!! و دیگه برای بالاتر از اون تلاش نمیکنن. (البته همه اینطور نیستنا)
تجربیا میدونن اگه رتبه از 1500 گزشت دیگه باید فاتحه رشته های خوب و دانشگاه های خوبو بخونن! :yahoo (94):
You Can live your Dream
ریاضی 35 :yahoo (21): من واقعا نمیدونم سره ازمون به چی فک میکنم
6 تا سوال سوتی فجیع دادم تو ریاضی !!!! فرض کن:yahoo (19): و نظریه اعداد و مجانبم نخونده بودم اصنخیلی داغون شد....
فیزیک 19 ...... فیزیک کلا نابود کرد تراز کلمو ... فیزیکم دااااااغووووووووونه
شیمی 535 تا سوال سوتی فجیع اصن اخره سوالو نخوندم همینجور واس خودم جواب دادم:yahoo (94): نامردا دام آموزشی بود
اعتبار سنجی 90
ادبیات 64
عربی 53 ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!! اصن زیر 70 نزده بودم تا حالا
دینی 79
زبان 79:yahoo (21):
کسی راهکار داره واسه فیزیک؟؟ راستش تا الان اصن فیزیک نخوندم میترسم بخونم و نتیجه نگیرم![]()
I love all the stars in the sky, but they are nothing compared to the ones in your eyes
Hesam
You Can live your Dream
I love all the stars in the sky, but they are nothing compared to the ones in your eyes
Hesam
بعضیا دیگه تریپ بر میدارن فقط! طرف شده 7100 می گه حالم از خودم بهم می خوره! دیگه اینقدر تابلو تریپ برندارین توروخدا فهمیدیم خیلی درس خونین! اینقدری که رو اعصاب امثال ما ها هستین با این حرفا , صدام رو اعصاب ایرانیا نبود

در حال حاضر 9 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 9 مهمان)