X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: بهترین منبع حسابان (به تفکیک آموزش-تست) ؟

رأی دهندگان
    34. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
    • ..: بهترین منبع آموزش حسابان :.. (این گزینه را تیک نزنید !)

5 14.71%
    • حسابان آموزش نشر الگو

15 44.12%
    • حسابان آموزش انتشارات فار

3 8.82%
    • حسابان آموزش انتشارات مبتکران (نصیری)

3 8.82%
    • سایر ... (لطفا ذکر بفرمایید)

6 17.65%
    • ..: بهترین منبع تستی حسابان :.. (این گزینه را تیک نزنید !)

4 11.76%
    • حسابان تست نشر الگو

10 29.41%
    • حسابان تست گاج (سفید)

8 23.53%
    • کتاب آبی قلم چی (!)

4 11.76%
    • کتاب بنفش قلم چی

0 0%
    • سایر ... (لطفا ذکر بفرمایید)

3 8.82%
    نظرسنجی با انتخاب چندگانه
    صفحه 2 از 4 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 50
    1. Top | #16
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      همونطور که دوستان گفتند برا حسابان اگه وقت کافی دارید ( و البته علاقه ) ، کتاب آموزش حسابان محمود نصیری ( مبتکران ) خوبه ؛ مفهومی

برا تست هم گاج خوبه و یذره سطح بالاتر نشر الگو
      تشنه ی اشک هایی هستم که وحشیانه بر روی گونه هایت جاری خواهد شد ..

M-aB

2. Top | #17
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط 2435 نمایش پست ها
      سلام.منظورت از آموزش جدا و تست جدا چیه؟؟؟همون فارو بگیری هم به اندازه کافی تست داره هم به اندازه کافی آموزش و مساله...در ضمن حسابان دو جلدی خوشخوان هم بسیار قویه ولی دو جلده روهم۵۰هزار تومن میشه... یا مبتکران نصیری هم بخوای یه جلد تستشو بگیری یه جلد آموزش اونم۴۵-۵۰در میاد...بنظرم فار انتخاب مناسبیه..یه کتابه سراغ خیلی سبز گاج قلمچی نرو...در ضمن برای دروس دیگه هم کتاب خواستی مخصوصا برای کنکور سال بعدت بهم بگو تا کتابای قوی بهت معرفی کنم...تمام کتابای بازارو بررسی کردم و روشون شناخت دارم...مثلا تو گسسته یه کتاب میشناسم حرف نداره...تنها کتابی بود که سطح تستاش شبیه کنکور۹۳بود.چون کنکور۹۳خیلی سنگین بود...موفق باشی....
      اگه میشه اون کتابایی که مد نظرته رو بگو
      ممنون
      سر انجام که باید در خاک رفت / خوش آن کس که پاک آمد و پاک رفت

3. Top | #18
      arj
      کاربر نیمه فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ♣TaHa Eb♣ نمایش پست ها
      ممنون
      موافقم!!! + کتاب مبتکران مفهومی کلا چطوریه؟؟؟ میشه یه توضیحی در موردسبکش بفرمایید؟؟
      آن كه دانست ، زبان بست وآن كه مي‌گفت،ندانست ...!

4. Top | #19
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ♣TaHa Eb♣ نمایش پست ها
      ممنون
      .برای دیفرانسیل و حسابان و ریاضی پایه میتونم بگم برای دیفرانسیل بانک تست تخته سیاه۱و۲ دوجلد مجزاست تالیف محمد مهربان از همه کتب بهتره.بانک تست ریاضی پایش هم خوبه ولی مثلثاتش تست تالیفی نداره و حل مثلث رو هم سوالی نداره-بجز این کتاب دیفرانسیل الگو جلد سفید تالیف اجلالی و اسلامی دو جلده که کتاب بسیار قوی هست و آموزش و تست قوی داره-برای مثلثات کتاب مجزایی هست بنام مرجع مثلثات انتشارات خوشخوان عالیه—برای حسابان حسابان فار عالیه و بسیار قویه-برای ریاضی۲الگوی سفید عالیه—دیفرانسیل رمزینه تالیف کاک سوندی هم کتاب عالی هستش ولی پیشنهاد اول من تخته سیاهه و حسابان فار برای هندسه تحلیلی الگوی سفید تالیف حسن محمدبیگی کتاب بسیار ناسبی هست هم تستاش زیاده هم آموزشش بسیار قویه—-هندسه تحلیلی نشر دریافت هم موزش بسیار مناسبی داره و بسیار قوی هستش ولی تست کم داره—–هندسه تحلیلی کتابی هست بنام تخته گاز که پیشنهاد میکنم حتما بگیرینش چون حرف نداره…ولی فعلا و قطعا تحلیلی الگوی سفید بسیار عالیه برای هندسه پایه هندسه۱و۲فار عالیه البته هندسه۲ش یکم ضعف داره—-هندسه۱و۲ نشر دریافت هم خوبه ولی بسیار کمه و تستاش کمه چون آموزشه…اصلا و ابدا سراغ گاج نقره ای نرید چون مثل آبی قلمچی تست کنکور داره ولی فارپر تست تالیفی هستش کتاب غنی هستش….هندسه۱و۲ نشر الگو هم خوبه که دوتا کتاب داره یکی در دوجلد مجزا و یکی تو یه جلد بنام هندسه پایه که اون دوجلدیه بهتره—هندسه۱گاج سبز هم تو راهه که اون از همه اینها بهتره هندسه2 خیلی سبز هم تو راهه که اگر بیاد خیلی خیلی مناسبه—ولی فعلا اول فار بعد الگوی دو جلدی…. برای گسسته فار بسیار کتاب مناسبی هست ولی یه کتاب هست خط پایان گسسته رمزینه که تسته و عالیه کتابش حرف نداره تستاش شبیه تستای۹۳و۹۲هستشش ولی تسته تالیف کاک سوندی که یه مکمل داره گسسته مهر و ماه آموزشه و تالیف کاک سوندی هستش.این دو کتاب تو گسسته حرف ندارن.هر دوشو بگیرید حرف نداره هم رمزینه هم مهر وماه تالیف کاک سوندی…برای آموزش ساده هم کتاب آموزش دریافت کتاب بدی نیست ولی رمزینه و مهر وماه یه چیز دیگست…. برای فیزیک کتابای پیش فار عالیه ولی پایش هنوز نیومده—-کتابای فیزیک خیلی سبز تایف احمد مصلایی عالیه هم نور داره هم گرما و فشار هم فیزیک۳ هم پیش۱ حیف که تسته……برای آموزش اصلا بجز پیش فار کتاب مناسبی نداریم—dvdهای حرف آخر هم عالیه تو فیزیک حرف نداره —فیزیکای جدید مبتکران تالیف فرید شهریاری هم خوبه ولی فار یه چیز دیگست برای شیمی رو دست کتابای مبتکران بهمن بازرگانی کتاب نیست و فقط اون عالیه……… شیمی فار هم خوبه برای عمومیها ادبیات کتابای الگو و خیلی سبز خیلی خوبن برای عربی کتاب مناسب جامع خیلی سبز یا جامع الگو و خود کتاب درسی رو درس به درس خونده شه عالیه برای دینی پیام آیات مبتکران تالیف جعفری ندوشن عالیه…دینی گاج نقره ای هم کتاب مناسبی هستش همایش دریافت هم عالیه زبان هم کتاب دکتر اناری عالیه ولی کتابای فار هم عالیه روی این کتابا قسم میخورم که رو دستشون کتاب نیست و عالین….مخصوصا گسسته خط پایان رمزینه و آموزش مهر و ماه تالیف خسرو کاک سوندی.اگه سوال دیگه ای داشتی بگو بهت جواب میدم

ویرایش توسط 2435 : 29 تیر 1393 در ساعت 01:22

5. Top | #20
      کاربر باسابقه

Romantic
      نمایش مشخصات
      فقط و فقط و فقط کتاب ریاضیات پایه استاد منتظری ...البته نمیدونم هنوزم چاپ میشه یا نه !

بهترین کتاب ریاضیات تو عمرم بوده ...

هرروزی که بهترازروزهای قبلت باشه،تکه ای ازپازل رویاهای توست که سرجاش قرار میگیره، سعی کن هرروز بهترازروزقبل باشی تاپازل رویاهات روهرچه سریعتر کامل کنی

Sina
      CEO of Iramrich

by the way here's my channel : @MrRich

6. Top | #21
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      .برای دیفرانسیل و حسابان و ریاضی پایه میتونم بگم برای دیفرانسیل بانک تست تخته سیاه۱و۲ دوجلد مجزاست تالیف محمد مهربان از همه کتب بهتره.بانک تست ریاضی پایش هم خوبه ولی مثلثاتش تست تالیفی نداره و حل مثلث رو هم سوالی نداره-بجز این کتاب دیفرانسیل الگو جلد سفید تالیف اجلالی و اسلامی دو جلده که کتاب بسیار قوی هست و آموزش و تست قوی داره-برای مثلثات کتاب مجزایی هست بنام مرجع مثلثات انتشارات خوشخوان عالیه—برای حسابان حسابان فار عالیه و بسیار قویه-برای ریاضی۲الگوی سفید عالیه—دیفرانسیل رمزینه تالیف کاک سوندی هم کتاب عالی هستش ولی پیشنهاد اول من تخته سیاهه و حسابان فار برای هندسه تحلیلی الگوی سفید تالیف حسن محمدبیگی کتاب بسیار ناسبی هست هم تستاش زیاده هم آموزشش بسیار قویه—-هندسه تحلیلی نشر دریافت هم موزش بسیار مناسبی داره و بسیار قوی هستش ولی تست کم داره—–هندسه تحلیلی کتابی هست بنام تخته گاز که پیشنهاد میکنم حتما بگیرینش چون حرف نداره…ولی فعلا و قطعا تحلیلی الگوی سفید بسیار عالیه برای هندسه پایه هندسه۱و۲فار عالیه البته هندسه۲ش یکم ضعف داره—-هندسه۱و۲ نشر دریافت هم خوبه ولی بسیار کمه و تستاش کمه چون آموزشه…اصلا و ابدا سراغ گاج نقره ای نرید چون مثل آبی قلمچی تست کنکور داره ولی فارپر تست تالیفی هستش کتاب غنی هستش….هندسه۱و۲ نشر الگو هم خوبه که دوتا کتاب داره یکی در دوجلد مجزا و یکی تو یه جلد بنام هندسه پایه که اون دوجلدیه بهتره—هندسه۱گاج سبز هم تو راهه که اون از همه اینها بهتره هندسه2 خیلی سبز هم تو راهه که اگر بیاد خیلی خیلی مناسبه—ولی فعلا اول فار بعد الگوی دو جلدی…. برای گسسته فار بسیار کتاب مناسبی هست ولی یه کتاب هست خط پایان گسسته رمزینه که تسته و عالیه کتابش حرف نداره تستاش شبیه تستای۹۳و۹۲هستشش ولی تسته تالیف کاک سوندی که یه مکمل داره گسسته مهر و ماه آموزشه و تالیف کاک سوندی هستش.این دو کتاب تو گسسته حرف ندارن.هر دوشو بگیرید حرف نداره هم رمزینه هم مهر وماه تالیف کاک سوندی…برای آموزش ساده هم کتاب آموزش دریافت کتاب بدی نیست ولی رمزینه و مهر وماه یه چیز دیگست…. برای فیزیک کتابای پیش فار عالیه ولی پایش هنوز نیومده—-کتابای فیزیک خیلی سبز تایف احمد مصلایی عالیه هم نور داره هم گرما و فشار هم فیزیک۳ هم پیش۱ حیف که تسته……برای آموزش اصلا بجز پیش فار کتاب مناسبی نداریم—dvdهای حرف آخر هم عالیه تو فیزیک حرف نداره —فیزیکای جدید مبتکران تالیف فرید شهریاری هم خوبه ولی فار یه چیز دیگست برای شیمی رو دست کتابای مبتکران بهمن بازرگانی کتاب نیست و فقط اون عالیه……… شیمی فار هم خوبه برای عمومیها ادبیات کتابای الگو و خیلی سبز خیلی خوبن برای عربی کتاب مناسب جامع خیلی سبز یا جامع الگو و خود کتاب درسی رو درس به درس خونده شه عالیه برای دینی پیام آیات مبتکران تالیف جعفری ندوشن عالیه…دینی گاج نقره ای هم کتاب مناسبی هستش همایش دریافت هم عالیه زبان هم کتاب دکتر اناری عالیه ولی کتابای فار هم عالیه روی این کتابا قسم میخورم که رو دستشون کتاب نیست و عالین….مخصوصا گسسته خط پایان رمزینه و آموزش مهر و ماه تالیف خسرو کاک سوندی.اگه سوال دیگه ای داشتی بگو بهت جواب میدم

پس به نظرت بهترین کتاب یرای حسابان فارهست
      یه ذره بیش تر در موردش واسمش توضیح بده

7. Top | #22
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط arj نمایش پست ها
      موافقم!!! + کتاب مبتکران مفهومی کلا چطوریه؟؟؟ میشه یه توضیحی در موردسبکش بفرمایید؟؟
      کتاب مبتکران مفهومی منظورت کدوم کتابشه؟؟؟تالیف نصیری یا تالیف هاشمی-کایینی؟؟؟

- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط mohammadradmehr نمایش پست ها
      پس به نظرت بهترین کتاب یرای حسابان فارهست
      یه ذره بیش تر در موردش واسمش توضیح بده
      آره فار از بقیه بهتره یه کتابه هم تست داره هم تمرین تشریحی داره درسش کامله و روون بنظرم به کتاب دیگه ای نباز نیست....البته حسابان خوشخوان خیلی خوبه ولی دو جلده هر کدوم۳۰۰-۴۰۰صفحست----آموزش مبتکران محمود نصیری هم عالیه ولی خیلی خیلی تشریحیه ولی میتونه برای یادگیری مناسب باشه...ولی در مجموع فار از بقیه مناسبتره...میتونی بری سایتpharepub.com پی دی افش رو ببینی

8. Top | #23
      arj
      کاربر نیمه فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      کتاب مبتکران مفهومی منظورت کدوم کتابشه؟؟؟تالیف نصیری یا تالیف هاشمی-کایینی؟؟؟

- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -

آره فار از بقیه بهتره یه کتابه هم تست داره هم تمرین تشریحی داره درسش کامله و روون بنظرم به کتاب دیگه ای نباز نیست....البته حسابان خوشخوان خیلی خوبه ولی دو جلده هر کدوم۳۰۰-۴۰۰صفحست----آموزش مبتکران محمود نصیری هم عالیه ولی خیلی خیلی تشریحیه ولی میتونه برای یادگیری مناسب باشه...ولی در مجموع فار از بقیه مناسبتره...میتونی بری سایتpharepub.com پی دی افش رو ببینی
      تالیف نصیری. حسابان آموزش الگو چطوره؟ حسابان تست؟؟ گاج میکرو؟؟
      میشه. در مورد منابع حسابان که میشناسید هرکدام رو توضیح بدید که چطوره؟؟
      آن كه دانست ، زبان بست وآن كه مي‌گفت،ندانست ...!

9. Top | #24
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط arj نمایش پست ها
      تالیف نصیری. حسابان آموزش الگو چطوره؟ حسابان تست؟؟ گاج میکرو؟؟
      میشه. در مورد منابع حسابان که میشناسید هرکدام رو توضیح بدید که چطوره؟؟
      ببین عزیزم...حسابان خوشخوان خیلی خیلی مفصله و کامله ولی درسنامش نکته ایه...یعنی نکته به نکته گفته بعد مثال زده میتوی بری سایتش ببینی کتابو...دو جلدم هست پر تمرین و مثاله...خیلی زحمت کشیدن مولفاش ولی بنظر من نمی ارزه این حجم کتاب و روش تدریسش.... حسابان فار درس کامله ومثال و تمرین زیاد داره در حین درس با مثالاش آشنا میشی....تست تمرین تشریحی مثالاش خیلی خوبه و کامله.. میتونی بریpharepub.comببینیش آموزش مبتکران بسیار قویه و مسایل قوی داره ولی بیانش معلم پسندتره ولی آموزشش خودآموزه و دانش آموز محوره و باید دقیق بخونیش.... کتاب خیلی خوبیه ولی فار جمع و جور تره وگرنه در قوی بودن و سرآمد بودت کتابای نصیری شکی نیست حسابان الگو هم کتاب خوبیه درسش روونه-تمرین و مثال زیاد داره و تستاشم قویه..بنظرم خودت برو یه کتابفروشی هم فار هم خوشخوان هم مبتکران هم الگو رو ببین ببین کدومش بدردت میخوره...از نظر من فار از بقیه معقولتره بعدش مبتکران...انتخابش با خودت...موفق باشی...سوال دیگه ای داشتی ازم بپرس...در ضمن من هندسه تدریس میکنم اگه سوالی داشتی ازم بپرس...

10. Top | #25
      کاربر انجمن

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      من حسابان محمود نصيري رو دارم

فهمش خيلي برام سخته

تمريناش كه واقعا سختند!
      پیش به سوی موفقیت

11. Top | #26
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

** حــسابــــان 94 ** نظر بدبد

حساب دیفرانسیل و انتگرال و ریاضیات پایه الگو خوبه کی خرید نظر بدید

نشر الگو | کتاب ها | حساب دیفرانسیل و انتگرال و ریاضیات پایه جلد ۱
      تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده  

12. Top | #27
      کاربر فعال

نمایش مشخصات

داداش یه سوال؟
      تو از کجا فهمیدی هندسه 2 خیلی سبز که از راه بیاد خیلی عالیه؟
      علم غیب داری؟
      ویرایش توسط mahmoud.n : 25 دی 1393 در ساعت 21:30

13. Top | #28
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      اقا من تست قلمچی رو دارم تازه چاپ 90 هم هست خیلی هم خوبه

14. Top | #29
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      کتاب آموزشی و تشریحی خوب واسه حسابان چی بخرم ؟ دیپلم تجربی دارم شهریور میخوام دیپلم ریاضی بگیرم. ضمنا واسه حسابان یه 20 خوشگل احتیاج دارم چون تو کنکور تجربیم تاثیر میذاره

15. Top | #30
      کاربر نیمه فعال

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      کتاب آموزش و همچنین تست مهروماه نوشته مهندس محمدرضا میرجلیلی واقعا خوبه.من داشتم خیلی خوب بود.تمام تمرین های کتاب رو هم داشت.
      ویرایش توسط soheilp : 09 فروردین 1394 در ساعت 20:02

صفحه 2 از 4 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 15 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 15 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن