اگه مثه من بیشتر از جنبه ی درمانی به جنبه تحقیقاتی و علمی علاقه دارید ۱۰۰٪ پزشکی
اگه مثه من بیشتر از جنبه ی درمانی به جنبه تحقیقاتی و علمی علاقه دارید ۱۰۰٪ پزشکی
Do your best
one dayyou will be
some one's hope...some one's hero
من بنده ی آن دمم که ساقی گوید
یک جام دگر بگیر و من نتوانم ...
سلام دوست من.
به نظرم اگه دوست داری که زودتر وارد بازار کار بشی و بتونی تا سی سالگی یه زندگی برای خودت بسازی یا شروع کنی، بدون تردید دندان برای تو بهتره. ولی اگه تمایل داری تا سی و چند سالگی درس بخونی و کشیک های زیاد داشته باشی و همیشه (به معنای واقعی) درس بخونی و به نظرت اگه میتونی تمام سختی های گفته شده رو تحمل کنی پزشکی خوبه.
پ. ن: در مورد دارو من خیلی خودم نظری ندارم چون نه خودم دارو میخونم و نه کسی هست که ازش بپرسم از دوستانم. اون طوری که من از چند تا داروساز پرسیدم اولا درس هاش خیلی سنگینه و دوم اینکه الان برای گرفتن امتیاز توی شهر های بزرگ باید توی شهر های کوچکتر چند سالی داروخانه کار کنین
ویرایش توسط kia77 : 29 دی 1396 در ساعت 10:14
رو صندلي داغ هستم
Do your best
one dayyou will be
some one's hope...some one's hero
آرزو
قطعا نقش علم تو دارو و پزشکی خیلی خیلی بیشتره!
دندون عمومی بیشتر شبیه یه هنره!حتما میدونی که کلی دندونپزشک تجربی داریم که کارشونم خوبه و یه واحد دانشگاهی هم پاس نکردن!
به هر حال باید به این توجه بشه که تحقیق و آزمایش در حوزه ی رشته های علوم پایه هست و پزشکی جز علوم کاربردیه که از نتایج کار اونها استفاده میکنه!
من بنده ی آن دمم که ساقی گوید
یک جام دگر بگیر و من نتوانم ...
بین این دو رشته "پزشکی رو انتخاب کن اگه عاشق درس خوندن هستی اگه به علوم پایه علاقه داری و دوس داری درس های سنگین بخونی و عاشق دویدن توی بیمارستانی و کم دسترسی و میتونی خودتو کنترل کنی با دیدن یه شخص زخمی و بدحال شخصی که بخواد پزشک خوب و باسواد باشه مدام میبایست در حال مطالعه باشه و به روز باشه اگه فکر میکنی فقط درس و کتاب های دانشگاه کافیه باس بگم سخت در اشتباهی ...دندون رو انتخاب کن اگه میخوای درس هات یه مقدار سبکتر باشه اگه به کارهای دستی و عملی علاقه داری اگه میخوای بیدار زودتر از پزشکی وارد بازار کار بشی اگر میتونی درد گردن و کمر رو بعد از چندسال کارکردن تحمل کنی یه دندون پزشک خوب مثل یه پزشک خوب باید به روز باشه و همیشه آخرین یافته های علمی رو یاد بگیره
واگر میخوای پولدار بشی و همه جلوت خم بشن و به جوک های بی مزت هم بخندن برو تو کار مشاغل آزاد
قصه ما به سر نرسیده و کلاغه هنوز پرواز نکرده و حکایت کنکور و انتخاب رشته "پزشکی یا دندون یا دارو؟" همچنان باقیست![]()
پرتقال یا خربزه؟؟هرکدوم بیشتر علاقه دارین....پزشکی یکسال بیشتر طول میکشه..کشیک داره...شب بیداری داره...ولی تنوع هم داره واسه همین خسته کننده نیس....دندون راحتتره رشته خوبی هم هست ولی تنوع کمتری داره دیگع بستگی ب علاقه خودتون داره گ کدومو برید...من بازم انتخاب رشته کنم پزشکی میزنم🙌
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 2 مهمان)