حالل حدودا تا چه رتبه اي ميگيره؟!
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
پس یعنی اینجوری اگه کسی توی انتخاب رشته یه بین الملل انتخاب کنه و قبول شه و نره محروم میشه؟ پارسال اینجوری بود که اگه انتخاب رشته میکردی و قبول هم میشدی اگه نمیرفتی مصاحبه محروم نمیشدی .
در آن زمان که امیدت برید از همه جا ، ببین کیست امیدت ، بدان که اوست خدا . . .
♥ خدایا شکرت ♥
تخمین رتبه به من داده بین 6500تا 7000, میشه لطفا بفرمایین منظور این مشاورتون از رتبه های متوسط تقریبا چند بوده...؟
تو خبر نوشته انتخاب رشته دیگه نیمه متمرکز نیست یعنی فقط با رتبه کنکوره...خب حالا اینا از کجا میفهمن کی میتونه پولشو بده کی نمیتونه..؟ هرکسی نمیتونه 7سال تمام اول سال 17.5میلیون پول نقد بده به دانشگاه که...خبرش عجیب غریبو غیر منطقیه...
یعنی دقیقا چطوری شده بود...میشه یکم توضیح بدید که مام مطلع بشیم...باور کنید سرم از درد داره منفجر میشه...
شما مطمئن باش 90درصد کسایی که رتبه برتر میارن توانایی مالی پرداخت شهریه بین الملل رو ندارن...اگه داشتن اونطوری خر خونی نمیکردن که!!! یعنی با این حرفی که شما میزنی تو پذیرش 60نفر بین الملل فقط 6نفر باید هر سال ورودی داشته باشه...!
هیچکس نمیتونه دقیق بگه چطور میشه وضعیت پذیرش .. مشاور هم حدسیات خودشو گفت ... شما اول سعی کنید آرامش خودتونو حفظ کنید... وضعیتی که شما دارین مشابه وضع خیلیا از جمله من هست پس نگران نباشید چون همینطور که خودتون هم گفتین همه توانایی مالی پرداخت شهریه رو ندارن و در نتیجه حتی اگه بخوان با رتبه های خوب هم پذیرش کنن بازم ظرفیتا خالی میمونه و کار به تکمیل ظرفیت میکشه .. شاید نگرانیهای ما بی مورد باشه و حتی این قانون به نفعمون باشه آخه سالای قبل خیلی از ظرفیتا با پارتی پر میشد و امسال اینطور نیست....به خدا توکل کنید . ایشالا که واسه هممون خیر باشه.![]()
♥ خدایا شکرت ♥
♥ خدایا شکرت ♥
♥ خدایا شکرت ♥
اگه شهریور ماه داده باشه یعنی به روش متمرکز بوده اما بعد شهریور یعنی نیمه متمرکز بوده...
اگرچه فک کنم شما اشتباه میکنی چون دانشگاه نمیتونه برای خودش سیستم انتخاب دانشجو درست کنه! باید بر اساس دستورالعمل های سازمان سنجش پیش بره که سال قبل بر اساس شیوه نیمه متمرکز بوده...
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
پس همون حرف خودم درسته...کرمانم نیمه متمرکز بوده...یعنی به ترتیب 5برابر-3برابر-1برابر ظرفیت...
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 2 مهمان)