خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 28
    1. Top | #1
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

Smile نظرتون در مورد برنامه م چیه ؟!! :)

سلام به همه ی دوستای خودم
      از اونایی که برنامه ی خوب دارن میخوام کمکم کنن لطفا :yahoo (19):
      من تقریبا برناممو میگم شما ببینید خوبه یا نه

اول از همه این که روزی 10 ساعت میخونم
      کلاس فیزیک و زیست و زبان پیشرفته هم میرم:yahoo (21):
      روزایی که کلاس دارم کمتر میخونم

ادبیاتم خوبه و المپیادی بودم،زبانم هم خوبه
      فیزیک و زیستم و شیمیم هم بد نیست
      عربیم خوبه و دینیم عالیه:yahoo (94):

فقط از ریاضی متنفرررررررررررررم
      نهایی با 12 پاسش کردم :yahoo (19):

رو برنامه ی قلمچی سوم و دو درس از دومو
      میخونم و سه تا درس دیگه از دومو هم خودم
      دارم میخونم...اما گیجم...

میترسم نتونم،جر کنکور هیچی ندارم.....

منتظر کمکتون هستم

2. Top | #2
      کاربر اخراجی

Maghror
      نمایش مشخصات
      این که همش بیوگرافی خودتون بود! پس برنامه ریزی کجاست؟

راجع بع بحث اول که تابستون روزی 10 ساعت خوندن اشتباهه! در حد 6 7 ساعت کفایت میکنه!

شما باید در تابستان دروس اختصاصی رو تقویت کنید! اکثر دوستان اتفاق نظر دارن بحث هایی مثل لغت که زود فراموش میشه باید از مهر به بعد شروع بشه!

بازم برنامتون رو قرار بدید میتونیم نظر بدیم! اخه اینجا برنامه ای نیست که!

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      عههههه خب برنامه بود دیگه

10 ساعت زیاده؟؟؟
      من دوستام دارن 12 ساعت میخونن
      من مثلا تنبلم :yahoo (21):

خب مشکلم همینه که دارم قاطی میخونم
      برنامه ندارم...اصلا نمیدونم باید برای
      برنامه ریزی چیکار کنم :yahoo (19):

4. Top | #4
      کاربر اخراجی

Maghror
      نمایش مشخصات
      خوب ببینید من جواب شمارو نمیدم!

براتون کارگاه اموزش برنامه ریزی دکتر افشار رو قرار میدم barname rizi konkur93 (Afshar 09358960503 اینجا!

به دقت گوش کنین و یاد بگیرین!

5. Top | #5
      همکار سابق انجمن

Romantic
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Ensany نمایش پست ها
      این که همش بیوگرافی خودتون بود! پس برنامه ریزی کجاست؟

راجع بع بحث اول که تابستون روزی 10 ساعت خوندن اشتباهه! در حد 6 7 ساعت کفایت میکنه!

شما باید در تابستان دروس اختصاصی رو تقویت کنید! اکثر دوستان اتفاق نظر دارن بحث هایی مثل لغت که زود فراموش میشه باید از مهر به بعد شروع بشه!

بازم برنامتون رو قرار بدید میتونیم نظر بدیم! اخه اینجا برنامه ای نیست که!
      نه من و نه شما و نه هیچکس دیگه نمیتونه ماکزیمم ساعت مطالعه رو برای یک نفر دیگه مشخص کنه.چون از وضعیت درسی ایشون اطلاعی نداریم((وضعیت درسی رو نمیشه با عناوینی کیفی مثه خوب/ ضعیف توصیف کرد.چون تعاریف هر کس از این واژه ها متفاوته. بعلاوه وضعیت درسی ما همیشه اونی نیست ک تصورشو میکنیم))

درضمن برای رشته تجربی 6/7 ساعت مینیمم مطالعه در تابستون هست.و این ساعت باید متناسب با وضعیت درسی و هدفتون باشه.
      بالفرض کسی ک تو طول سال مطالعه نداشته و از پایه خوبی برخوردار نیس برای جبران کم کاری های قبلیش حداقل8/9 ساعت باید مطالعه داشته باشه....

**اما نرم ساعت مطالعه برای قبولی در رشته پزشکی و کسب رتبه مطلوب 9تا12 هست**
      مشاوره و برنامه ريزي كنكور
      راهنماي انتخاب رشته كنكور سراسري

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

Romantic
      نمایش مشخصات
      تو چیکار داری به ساعت مطالعه؟؟؟؟تو یه ساعت بخون اون یه ساعتو درست بخون.اون یه ساعت تو برابره با 2 ساعت یکی دیگه.افتاد؟؟؟؟؟؟؟

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      با این به قول خودتون برنامه فکر می کنم به احتمال زیاد نتیجه خوبی بگیرید. به هر حال موفق باشید
      منم و زمین صاف راه میرم میچرخ آروم زیر پام
      زندگی سخت ولی ببین که خوشحالم من

8. Top | #8
      کاربر اخراجی

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad^s نمایش پست ها
      نه من و نه شما و نه هیچکس دیگه نمیتونه ماکزیمم ساعت مطالعه رو برای یک نفر دیگه مشخص کنه.چون از وضعیت درسی ایشون اطلاعی نداریم((وضعیت درسی رو نمیشه با عناوینی کیفی مثه خوب/ ضعیف توصیف کرد.چون تعاریف هر کس از این واژه ها متفاوته. بعلاوه وضعیت درسی ما همیشه اونی نیست ک تصورشو میکنیم))

درضمن برای رشته تجربی 6/7 ساعت مینیمم مطالعه در تابستون هست.و این ساعت باید متناسب با وضعیت درسی و هدفتون باشه.
      بالفرض کسی ک تو طول سال مطالعه نداشته و از پایه خوبی برخوردار نیس برای جبران کم کاری های قبلیش حداقل8/9 ساعت باید مطالعه داشته باشه....

نه من و نه شما و نه هیچکس دیگه نمیتونه ماکزیمم ساعت مطالعه رو برای یک نفر دیگه مشخص کنه> این جمله شماست
      اما نرم ساعت مطالعه برای قبولی در رشته پزشکی و کسب رتبه مطلوب 9تا12 هست>اینم جمله شماست!

پارادوکس شنیدین؟ قضاوت به عهده شما!

در ضمن بنده ساعت مطالعه تعین نکردم گفتم توی تابستون زیاد خوندن اشتباهه!

9. Top | #9
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

این قسمت حرفتون رو قبول ندارم!!!
      کیفیت مطالعه قبولی و رتبه مطلوب رو تضمین میکنه نه کمیت اون...
      و البته کمیت مطالعه نباید اونقدر کم باشه که ..........

10. Top | #10
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط خانوم دکتر نمایش پست ها
      تو چیکار داری به ساعت مطالعه؟؟؟؟تو یه ساعت بخون اون یه ساعتو درست بخون.اون یه ساعت تو برابره با 2 ساعت یکی دیگه.افتاد؟؟؟؟؟؟؟
      منو نخور تورو خدا....اره به خدا افتاد :yahoo (19):

- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -

مرسی از کمکتون برادرم نکته های جالی بود !!
      ^______________________^

11. Top | #11
      v73
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      من همین الان میرم و خودکشی میکنم:-(آقا این چه وضعشه؟؟!!
      دوست عزیز همه چیز به خود شما بستگی داره؛میتونید با شرکت در آزمونها و بررسی کارنامه اتون به عیب های خودتون در برنامه ریزی پی ببرید؛فقط شاید یکم زمان ببره ولی وقتی جواب داد دیگه همه چی حله...توی تابستون تمرین کنید تا انشاالله بهترین برنامه نویس برای خودتون بشید

12. Top | #12
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط v73 نمایش پست ها
      من همین الان میرم و خودکشی میکنم:-(آقا این چه وضعشه؟؟!!
      دوست عزیز همه چیز به خود شما بستگی داره؛میتونید با شرکت در آزمونها و بررسی کارنامه اتون به عیب های خودتون در برنامه ریزی پی ببرید؛فقط شاید یکم زمان ببره ولی وقتی جواب داد دیگه همه چی حله...توی تابستون تمرین کنید تا انشاالله بهترین برنامه نویس برای خودتون بشید
      تکبیر ! منم با نظر ایشون موافقم .

13. Top | #13
      کاربر فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      10 ساعت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من در فاجعه ترین حالت شاید 9 ساعت مفید خونده باشم ... که اونم ماله آخراش بود ...

10 ساعت برا تابستون ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اوه اوه ..... زیاده به جان خودم ...

10 ساعت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من در فاجعه ترین حالت شاید 9 ساعت مفید خونده باشم ... که اونم ماله آخراش بود ...

هرجا که هستید و هر چه که هستید بخاطر آن است که خودتان خواسته اید!!!

14. Top | #14
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Farhad.7 نمایش پست ها

ا:yahoo (21)::yahoo (21)::yahoo (21)::yahoo (21)::yahoo (21)::yahoo (21)::yahoo (21)::yahoo (21)::yahoo (21)::yahoo (21)::yahoo (21)::yahoo (21)::yahoo (21):
      ^______________________^

15. Top | #15
      کاربر باسابقه

Romantic
      نمایش مشخصات
      دوست من پارسال 82شد.گفت تو تابستون 10ساعت میخوندم.اون شاید گیج بوده 10 ساعت براش خوب بوده.شاید یکی دیگه 10 ساعت بخونه حالت تهوع بگیره.ببخشیدااااااااا

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن