جهت دانلود این جزوه اینجا کلیک کنید
( دانلود با لینک مستقیم و رایگان )
جهت راحتی مبحث به مبحث جدا شده است.
جهت دانلود این جزوه اینجا کلیک کنید
( دانلود با لینک مستقیم و رایگان )
جهت راحتی مبحث به مبحث جدا شده است.
ممنون.فقط اگه میشد تو یک لینک همش رو دانلود کرد عالی بود!
گوش دادن به هر حرفی نمی صرفه
رادیو زندگی رو موج منفی نمی چرخه
سلام
وقتتون بخیر
ممنون بابت جزوه و فیلم های خوبتون.و از اینکه به صورت مجانی در دسترس همه بچه ها قرار میدهید
یک سوال از حضورتون داشتم در مورد زیست
تا حالا اگر اشتباه نکرده باشم 3 تا فیلم آموزشی قرار دادید.سوالم اینه که کل زیست رو میگذارید برای دانلود؟ مباحث کم کم اضافه میشند؟
آیا این فیلم ها قبلا ضبط شده اند؟اگر بله امکان خرید کلی بر روی dvd امکان پذیره؟
سپاس فراوان
سلام،
این فیلم کلاس های درس ماست، هفته ی اول پنجشنبه و از هفته های بعد دوشنبه ها بر گزار می شود و پس از برگزاری کلاس فیلم آن بر روی سایت قرار می گیرد
( تاریخ و ساعت بالای فیلم را نگاه بفرمایید )
مورد دوم : ما تجارت نمی کنیم که بعضی فیلم ها را برای دانلود بگذاریم و بعضی دیگر را برای فروش، طرح ما با هدف توسعه عدالت آموزشی در سراسر میهن عزیزمان ایران از سال گذشته آغاز شد.
پارسال کل فیلم های مقطع چهارم دبیرستان رشته ی ریاضی را بر روی سایت قرار دادیم، امسال رشته ی تجربی را هم تحت پوشش قرار دادیم.
خلاصه : DVD فروشی نداریم و شما تمام فیلم ها را با ذکر یک صلوات می توانید با لینک مستقیم و رایگان دانلود کنید.
( جزوات، آزمون ها، تمرین ها و... هم بر روی سایت قرار می گیرد )
سلام دوست عزیز و خداقوت ....
میخواستم بگم فیلم هار مثل حالت قبل بذارید ..مثلا این لینک رو شما ببینید اصلا من گیج شدم..من قبللا دو جلسه اولل هندسه مختصاتی اقای صدری رو دان کردم ولی الان این فیلم هارو ی جور ه دیگه گذاشتین من گیج شدم..ممنون میشم رسیدگی کنید.
صفحه ی تماشای ریاضی تجربی - در دبیرستان دانشگاه صنعتی شریف
چرا توی فیلم هاتون دو جلسه اول هندسه مختصاتی نیستش..مرسی
.................................................. .................................................. .....................
این صفحه زیست شناسی جلسات اولش نیست از کجا باید دان کرد ... بازم ممنونم دوست عزیز
ویرایش توسط ahmad94 : 17 تیر 1393 در ساعت 13:23
من قبلا امتحان کردم ... روی کادر فیلم کلیک کردم وی میدونین چی مینویسه؟؟
اینو مینویسه *صفحه مورد نظر شما یافت نشد*
نمیخوام ارزش کارتو زیر سوال ببرم اما جزوش متن کتابه من مفهومی توش ندیدم،اما بازم میگم دستت درد نکنه و ممنون.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)