خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 10 از 10
    1. Top | #1
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

روش یادگیری مسائل کنکوری چگونه باشد؟

سلام,

این موضوع کاملاً فارغ از بحث در مورد هر گونه موسسه ای هستش و شخص و مجموعه یی خاصی مدنظر من نیست......

من سال 93 رو بخاطر سهل انگاری و فریب خوردن ریاضی فیزیک رو درصدی نزدم! علاوه بر اینکه من کتابهای زیادی مثل مهر و ماه , خیلی سبز, گاج نقره ای داشتم اما رجوع کردن به این منابع رو برای حل تستهای فیزیک و ریاضی ملال آور می دونستم! این ذهنیت هم بخاطر تبلیغات موسسه های مختلف در خصوص تکنیک های زیر 20 ثانیه و .... بود!

از کسانی که واقعاً درصد خوبی در این دو درس دارند, خواهش می کنم بیان و مشاوره بدن که من به چه شکل امسال این دو درس رو بخونم, آِا واقعا با این منابعی که گفتم می شه به درصد خوبی رسید؟

چون بعضی پنجره ها و جوابهای گاج نقره ای هم واقعاً ملال اور و طولانیه....... فقط کمک کنید ممنون.

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      رشته تون چیه؟
      بی گمان در دل من جای کسی هست که نیست...!!

3. Top | #3
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      اضافه کنم دوستان رشته ی تجربی هستم, لطفاً راهنمایی کنید.

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      منم تجربیم.
      من خودم کتابای مختلفی برای ریاضی فیزیک خوندم.
      توضیح روش خوندنش طولانیه.
      خیلی باید بنویسم تا دستت بیاد چیکار کنی

5. Top | #5
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      خب لطفاً اگه می تونین توضیح بدین و پست بدین , اگه نه که دیگه چرا پست می دین!

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      بله حق با شماست.
      کتابو به نظرم ریاضی مهرو ماه جامعش خوبه.
      گاج نقره ای ریاضی میگی طولانیه منم همین نظرو دارم اون تستایی که حل کردی و خوب فهمیدی چیکار کردی نیازی به خوندن نیست.
      برای ریاضی کتابایی مثل خیلی سبز تستاش بی منطق هستش.
      ولی گاج نقره ای از هر نظر خوبه.تستاش جامعه و درسنامه هاش همه نکاتو گفته.اون پاسخ هایی که طولانیه رو نخون.

7. Top | #7
      کاربر فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      ریاضی جامع مهروماه به نظر من یه کم گنگ هستش!
      درسنامه ریاضی +تست دوجلدی مبتکران خیلی خوبه!

ارسال شده از gt-s5360 با استفاده از تپاتالک 2
      خدافظ !!!!

8. Top | #8
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      حرف از این کتاب مسخره ی مهر و ماه نزنین! این کتاب منو از ریاضی زده کرد!
      جمع و تفریق رو میخ واد اموزش بده هم براش فرمول های انگلیسی و سنگین می نویسه!!!!!!!!!!!! اصلاً بدرد نمی خوره برای ریاضی.... دوستان منظور بنده فقط منبع نبود, منظورم این بود که راه حل و شیوه ی خوندن همینه؟ یا باید به اراجیف هر روزه ی برنامه های تکنیکی زیر 20 ثانیه ی صدا و سیما گوش کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

9. Top | #9
      کاربر فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      واسه درس ریاضی باید به ساده ترین مسایل تسلط پیدا کنی ... برای شروع از هر جزوه و کتابی که داری توضیحات اون فصل رو بخون... بعد برو از روی کتاب درسی مثالا و تمریناشو حل کن.. وقتی اونا رو کامل مسلط شدی از یه منبع خوب تست بزن.. واسه هر تست زمانی اختصاص بده که مفهومشو کامل بفهمی.. یه دفتر تهیه کن... نکات جدیدی که از تستا پیدا میکنی یا نکاتی رو که احتمال میدی بعدها فراموش کنی یادداشت کن. حتما تستای مهم رو نشون دار کن که دوران جمع بندی وقتت هدر نره.
      با حوصله تست بزن.. بعضی تستا ممکنه 1یا 2 ساعت حتی زمان ببره تا مفهومش جا بیوفته. پس اگه میخوای نتیجه بگیری حوصله ی زیادی باید به خرج بدی.
      سعی کن مبحث و فصلی رو حذف نکنی .
      واسه فیزیک هم همون کارا رو میتونی انجام بدی و الان چون وقت زیاد داری از فصلایی شروع کن که تسلط کمتر داری ... چون وقتی خیالت از بابت اونا راحت شه بقیه مبحثا جمع کردنشون واست راحت میشه .
      در آن زمان که امیدت برید از همه جا ، ببین کیست امیدت ، بدان که اوست خدا . . .

خدایا شکرت

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

Tajob
      نمایش مشخصات
      سلام من هم امسال کنکور دادم و چون نه انگیزه داشتم و نه امید و نه یه پایه خوب نتونستم درصدا ی خوبی بزنم تو ردوس تخصصی
      در ضمن هیچ تو طول سال هیچ رابطه ای با درس خوندن اونم درو تخصصی نداشتم ولی قبل کنکور حدود یکی دو ماه قبل کنکور با خودم گفتم حداقل بشینم دروس عمومی که آسون تره بخونم
      ولی بعده چن وقت که از خوندن دروس عمومی میگذشت رفتم سایت کانون و درصدای تخمینی خودم رو زدم و دیدیم در عینه این که دروس عمومیم رو تقریبا خوب درصداش رو زده بودم ولی با یه نگاه گذرا فهمیدم بدون در صدای تخصصی (حتی اندک ) نمیتونم حتی یه دانشگاه معمولی قبول بشم
      برای همین با این که وقت کمی داشتم تا کنکور (حدود یک ماه) ودر ضمن هیچی هم از روش تست زدن دروس تخصصی بلد نبودم ولی با جزواتی که خودم داشتم ویه سری کتابایی که فقط آموزشی بود و تست نداشت مثل گل واژه شروع کردم به یادگرفتن وتسلط پیدا کردن و بعد از یادگرفتن عمقی دروس شروع به تست زنی کردم وبا این که درصد خوبی هم نزدم و نتونستم خیلی از اون مطالبی که بهش تسلط داشتم رو ( به علت وقت کم برای تست زنی وجمع بندی )تو کنکور تستاش رو بزنم ولی تونستم نزدیک به 20 درصد فیزیک و 15 درضد شیمی و فقط 2 تا تست ریاضی رو بزنم
      ولی اگر چند وقت زود تر ( حدود 3 یا 4 ماه زودتر ) و با اون روشی که اون آخرای کار یاد گرفته بودم شروع کرده بودم به تست زدن دروس تخصصی میتونشتم راحت حدود 50 درصد تخصصییا رو بزنم
      ولی حیف که زودتر شروع نکردم به درس خوندن
      الان هم پیشنهاد میکنم یه برنامه واسه خودت داشته باش و اول برو اون دروسی که می خوای تستاش روبزنی به صورت سطحی چنوقتی از روی جزوه و کتاب های آموزشی بخون تا بهشون یه تسلط جزیی داشته باشی وبعد شروع کن به خرد کردن دروس و به صورت جز ءجزء و عمیق و موشکافانه همراه با نکته برداری بخونشونوسعی کن تا تسلط کامل داشته باشی بهشون
      وبعد شروع کن با تستای در حد متوسط شروع به تست زنی پیشنهادم اینه که از روی کتاب های 10 سال کنکور قلم چی که هم جزوه مختصر آموزشی دروس رو داره وهم تست های کنکور به صورت مبحث بندی شده تست زنی کنی وکم کم این قد رو تستاش کار کن تا سخت ترین تستاش رو تو یه مدت زمان کم و خیلی راحت بتوین حل کنی
      کتاب گاج نقره ای هم خیلی خوبه که می تونی بعد از مرحله تسلط روی دروس تستاش روبزنی.واگر هم مشکلی در زمینه فرمول ها وراه های استفاده ی اونها در مسائل وهمچنین یادگیری حل تستها داری از بچه های انجمن که تو تست زدن تبحر دارن بپرسی
      فقط یه چیزی شما وقت زیاد داری و قول میدم اگر خوب تلاش کنی و سعی کن اوایل راه که یه کمی تسلط و یادگیری سخت تره وطول میکشه که راه بیفتی خیلی ناراحت نشی و اعصابت رو رو اینجور مسایل خوردن نکنی
      و وقفه ای هم بین درس خوندنات نندازی (چون هر وقفه باعث میشه شما از شرایط آرمانی و اون شرایطی که مغز شما به مرحله تسلط رسیده )دور نشی قول میدم سال دیگه این موقع انشاء ا... به هدفت برسی .من اوایل که می خواستم برا کنکور بخونم خیلی برام سخت بود چون نه از کسی میخواستم مشاوره بگیرم و نه حرفای دیگران در این مورد جدی میگرفتم ولی بعد از کنکور خیلی دلم می خواست کنکور رو به جای اون موقع چند ماه دیر تر میدادم و یا این که از چند ماه قبل ترش به فکر دروس تخصصی بودم . چون اصلا از درصدای تخصصیم راضی نیستم واگر از چند وقت زود تر تلاش میکردم الان میتونستم از نتایج اون راضی باشم

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن