X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 31
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

معرفی منبع آموزشی برای ژنتیک و زیست گیاهی

با سلام .
      میشه برام یه منبع برای درس ژنتیک کنکور و همچنین درس زیست گیاهی معرفی کنین ؟
      من هم توی ژنتیک و هم توی گیاهی میتونم بگم اطلاعاتم در حد منفی و زیر صفر است . طوری که بتونم تموم سوالای اون مباحث توی کنکورو حل کنم . یا اگه نشد حداقل یه لینکی یا سایتی معرفی کنین که از اونجا برم بخونم .
      ممنون از راهنمایی تون !!!
      ویرایش توسط armin : 30 مهر 1391 در ساعت 00:52

2. Top | #2
      eli
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      برای هر2خیلی سبز مناسبه........
      این چه حرفیست که در عالم بالاست بهشت؟؟؟؟؟ هرکجا وقت خوش افتاد همانجاست بهشت....... دوزخ از تیرگی بخت درون تو بود ............ گر درون تیره نباشد همه دنیاست بهشت...........
      ویرایش توسط eli : 02 آبان 1391 در ساعت 13:41

3. Top | #3
      123
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      به نظر من کتاب های دکتر مهدی آرامفر در این زمینه عالی هستن و موضوعات رو به خوبی توضیح دادن

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      ریست گیاهی آرامفر رو دارم ولی آنچنان به دردم نخورد . منبع خوب دیگری میشناسین ؟؟؟

5. Top | #5
      همکار سابق انجمن

Geryeh
      نمایش مشخصات
      100 بار توی سایت جواب داده شده ولی باز......

دوست عزیز اول کتابا واقعا عالی بخون بعد کتاب کمک آموزشی توی مبحث گیاهی من بهتر از تانک تست یا همون تخته سیاه آرام فر ندیدم بدون شک توی گیاهی من مدیون کتاب ایشون هستم

اگه کتاب ایشون رو گرفتید و چیزی متوجه نشدید توصیه من به شما اینه که برید و کتاب رو بخونید چون 100 % باور دارم شما 5 بارم دوره نکردید خود کتاب را

باید اول خود کتاب را مسلط بشید بعد این جور کتابای کمک درسی را میفهمید و میتونه بتون کمک کنه

تا به کلمه کلمه کتاب مسلط نشید هیچ کتاب کمکی راه گشا نیست

بخش گیاهی یکی از سر بسته ترین بخشای کتاب هست که کتاب خیلی خیلی بد توضیح داده من توصیه میکنم چند بار کتابا خودت بخون و بعد کتاب تانک تست رو هم بگیر

مهمترین نکته توی بخش گیاهی نگاه کردن و تکرار کردن زیاد هست باید توی هر کجا و هر شرایطی هستی !! حتی موقع غذا خوردن یه دفعه شروع کنی به توضیح دادن این بخش!!!

باید خیلی کتابا نگاه کنی خیلی شکل داره و شکلای این بخش خیلی هم مهمه من شاید فقط یک ساعت به شکلای کتاب خیره میشدم و واقعا فایدش را هم دیدم

نکته مهم این بخش نوشتن هست باید زیاد بنویسی این بخشا باید برای هر 4 تا دسته گیاه به صورت دسته بندی تمام بخشا را روی کاغذای جداگانه بنویسی و معادل اون ها را هم برای دسته گیاه های دیگه بنویسی مثلا گامتوفیت ماده در این گیاه معادل چی در چه گیاهی هست و از این جور چیزا

خیلی منظم روی کاغذ همه را دسته بندی کن
      بدترین شرایط تو آرزوی یکی دیگه است، برای همه آرزوی معجزه میکنم...

اوساکار پادو نمیشه...! کسی خوشبختی رو به تو کادو نمیده...! بجنگ برا چیزی که میخوای...! بجنگ برا چیزی که میخوای

6. Top | #6
      eli
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      ببخشید که این سوالو اینجا میپرسم..........اقا امیر میشه لطف کنی درصد زیستتو تو کنکور بگی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
      این چه حرفیست که در عالم بالاست بهشت؟؟؟؟؟ هرکجا وقت خوش افتاد همانجاست بهشت....... دوزخ از تیرگی بخت درون تو بود ............ گر درون تیره نباشد همه دنیاست بهشت...........

7. Top | #7
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      آقا امیر شما الان چه رشته ای میخونید ؟؟؟؟

8. Top | #8
      همکار سابق انجمن

Geryeh
      نمایش مشخصات
      نمیگم ......!!!!!!!

اوساکار پادو نمیشه...! کسی خوشبختی رو به تو کادو نمیده...! بجنگ برا چیزی که میخوای...! بجنگ برا چیزی که میخوای

9. Top | #9
      eli
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      مهههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههم نیس

10. Top | #10
      همکار سابق انجمن

Geryeh
      نمایش مشخصات
      من هیچ رشته ای نمیخونم و درصد زیستمم 0/00000000000000000001 درصد هست

11. Top | #11
      eli
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      چه جالب خودم اینارو ازقبل میدونستم اقا امیرررررر!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!شرم نده ک بحث به حاشیه کشیده شد

12. Top | #12
      همکار سابق انجمن

Geryeh
      نمایش مشخصات
      دشمنت.......!!!!!!!!!

13. Top | #13
      همکار سابق انجمن
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      شاخ های ژنتیک تا الان
      1_تخته سیاه
      2_خیلی سبز
      3_مهروماه

شاخ های گیاهی تا الان

1_گیاهی مهروماه((جامع تر))
      2_دریافت((کم حجم و مقوی))
      3_جلد دوم 8000 گاج((تصاویر عالی))

گیاهی تخته سیاه همون کتاب هستش با تست و آب و تاب بیشتر!!!و 100 البته ساختار منظم تر!!

فعلن ...!!!

14. Top | #14
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

ژنتیک و گیاهی رو چجوری بخونیم؟

سلام بچه ها
      یه سوال خیلی بزرگ برام پیش اومده که تو تابستون چجوری باید مباحث ژنتیک و گیاهی رو مطالعه کرد؟
      مثلا من قراره اول زیست دوم و بعدش زیست سوم رو مطالعه کنم. باتوجه به این خوندن ژنتیک و گیاهی رو از کتابهای مهر و ماه چجوری باید انجام بدم؟
      این نکته هم وجود داره که برنامه تابستون فشرده هست و باید همه دروس پایه خونده بشه.با این حال چجوری باید اینا رو تو برنامه قرار بدم؟

15. Top | #15
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      من خودم از کتاب های گیاهی و ژنتیک تخت سیاه استفاده کردم ، شاید حجم در بادی امر یکم زیاد به نظر برسه ولی اگه تمرین های ژنتیکش رو کامل انجام بدی و کتاب گیاهی اش رو همراه با خود کتاب زیست شناسی بخونی کامل میتونی همه ی مباحثش رو یاد بگیری . درسته ممکنه یکم وقت گیر باشه ولی اینجوری کامل این 2 تا مبحث مهم رو یاد میگیری و دیگه تا آخر خیالت از لحاظ ژنتیک راحته و هروقت اسم ژنتیک اومد 4 ستون بدنت نمیلرزه !

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن