خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: کدام کتاب برای شیمی پیش دانشگاهی را مناسب میدانید؟

رأی دهندگان
    81. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
    • پیش1و2 خیلی سبز

23 28.40%
    • پیش1و2 مبتکران

37 45.68%
    • پیش1 خیلی سبز پیش2 مبتکران

4 4.94%
    • پیش1 مبتکران پیش 2 خیلی سبز

14 17.28%
    • پیش 1و 2 گاج

10 12.35%
    نظرسنجی با انتخاب چندگانه
    صفحه 10 از 10 نخستنخست ... 910
    نمایش نتایج: از 136 به 142 از 142
    1. Top | #136
      کاربر انجمن

Romantic
      نمایش مشخصات
      اوکی مرسی از همه پس تصویب شُد : دوم مبتکران تک جلدی ..سوم خیلی سبز ..پیش 1 تک جلدی مبتکران ..پیش 2 خیلی سبز ...دیگه تموم راه نداره !!!!

- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -

اوکی مرسی از همه پس تصویب شُد : دوم مبتکران تک جلدی ..سوم خیلی سبز ..پیش 1 تک جلدی مبتکران ..پیش 2 خیلی سبز ...دیگه تموم راه نداره !!!!
      تمـآم دنیـآ محلـه ی کوچکی ـست کـه تـو در آن متـولد میـشَوی و من میـان بـآزی ِ بچه هآی محلـه به عشـق ِ تـو پیــر میشـوم !

2. Top | #137
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      مبتکران

3. Top | #138
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      اقا کلاً مبتکران بهتره. من با خیلی سبز که سوم داشتم نتونستم ارتباط برقرار کنم اما مبتکران واقعا منو پیشرفت داد توی شیمی. هر چی غلط داشتم و کم دقتی کردم توی خوندن مبتکران پوشش داد اونارو.
      من خودم از جفتش استفاده کردم اما واقعا مبتکران یه چیز دیگه است.

4. Top | #139
      کاربر فعال

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      سلام
      ایا کتابی برای شیمی هست که براساس تیپ جدید سوالات خودتشو ابدیت کرده باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

5. Top | #140
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط rezbakin نمایش پست ها
      سلام
      ایا کتابی برای شیمی هست که براساس تیپ جدید سوالات خودتشو ابدیت کرده باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
      وااااای چندبار میپرسی؟!!!!!!!
      الان این سوالو من چندبار تو تاپیک های مختلف ازت دیدم...
      چندین بار هم بچه ها پاسخ دادن
      مگه تیپ جدید چقدر فرق کرده؟؟؟؟؟؟
      امسال سوالات شیمی سخت بود بخاطر پیچیده شدن مسائل و طولانی شدن راه حل...تیپ سوالات خیلی عوض نشدن...
      معمولا انتشاراتی ها تستای خودشونو رو به روز میکنن...اگه تیپ بندی کامل عوض شده بود که کتابای کنکور رو تستاش رو عوض میکردن
      حالا تستا سخت تر شده باید کارای عجیب غریب بکنیم؟
      آزمون ها رو هم ببینید همچین تفاوت زیادی تو تستاشون وارد نکردن...
      هر شـــــب... دلم دریــــای آتیـــــشه
      از این بدتر مگه میـــــــــــــــــــــشه ؟؟
      حــــال هیچکی تو دنـــــــــــــــــــــــ یا
      بدتر از حـــــال مــــــــن نــــــــــیست
      درد رو زمین، بدتر از همیــــــــــــــــن
      درد تنها شدن نیســــــت..............

6. Top | #141
      در انتظار تایید ایمیل

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      سلام دوست عزیز
      من خودم جامع مهر و ماه دازم باهاش راحتم مبتکران هم گاج نقره ای هم عالین
      :yahoo (3):

7. Top | #142
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      دوستان یکی راهنماییم کنه چطور شیمی رو تو کنکور 50 % به بالا بزنم ؟؟؟؟

صفحه 10 از 10 نخستنخست ... 910

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

♥♥، فقط، فهمیدن، قوی، قصد، لطفا، مفهومی، من، منابع، منابع مطالعاتی.منبع دروس کنکوری، منابع شیمی، منابعی، منبع، منبع شیمی کنکور، مهر و ماه، مهروماه، میگن، میتونم، میتوان، میخوام، میده، میشه، مباحث، مبتکران، متوسط، مشکل، مشکلی، مطالب، مطالعه، معرفی، نمیدونم، چند، چون، چیه؟؟، نیست، نکته، نامه، نباشه، نظر، نظرتون، هفت، هم، همه، همین، ها، های، هایی، هر، هست، ولی، وی، وپیش، واقعا، واسه، یه، یا، یاد، کمه، کنم، کنه، کنید، کنکور، کنکور 94، که، کار، کتاب، کتب، کردن، کردند، کسی، گانه، گاج، گرفته، پیش، پایه، پر، پست، آموز، آموزش، آموزشی، آن، آره، آزمونا، اون، این، اینکه، اگه، ادغام، از، است، استاندارد، اصلا، بچه، به، بهم، بهتره، بین، بیشتر، بگم، با، بالای، بالاتر، باید، بار، باشه، بتونم، بخونم، بخور، بخرم، بد، بدرد، برای، برسیم، بزنم، بعد، بعضی، تمام، تهیه، تو، توی، توصیه، توضیح، تا، تابستون، تخته، تسلط، تست، تستی، تغییرات، جمع بندی، جواب، جوری، جامع، حل، حال، حالا، حجم، حد، خلاصه، خوندن، خوب، خوبه، خوبه؟، خوبی، خودم، خودت، خیلی، خیلی سبز، خانوم، خط، دوستان، دی، دی وی دی، دیگه، دکتر، دانش، داده، دارم، داره، داشته، در، دروس، درد، درس، درسی، درصد، رو، روش، راه، راجب، راحت، زیاد، زیادی، زیر، زیست، زدن، زد؟، سه، سوم، سوال، سال، ساده، ساعت، سبز، سخت، شما، شیمی، شیمی 3، شده، شرکت، شرایط، عوض، عالی

نمایش برچسب‌ها

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن