آلفا اسکول

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 3 از 4 نخستنخست ... 234 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 31 به 45 از 60
    1. Top | #31
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      من حقیقتو گفتم حقیقتم که طبق معمول تلخه شما میدونید آسیاتک فقط برای مشترکین حجمی امکان دانلود فراهم کرده بعد هر گیگ دانلود هم 5 هزارتومان میفروشه هر دی وی دی 4گیگ میشه 20000 تومن منهای وقتی که بیخودی تلف میشه حالا از این طرح به اصطلاح رایگان لذت ببرید
      ثانیا اینا که میدونند سرعت اینترنت تو ایران عذاب آور چرا با این کیفیت برای دانلود میزارند هیچ میدونی چه قدر وقت برای آپلود کردن نیاز است شرط میبندم اپلود کردن فیلم ها کار آسیاتک و بقیه ای اس پی هاست
      این به زودی هم که میگن با کیفیت پایین تر آپلود میکنن و برای ای پی غیر ایرانی هم فعال می کنند یه 90 سالی طول میکشه

2. Top | #32
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط hero93 نمایش پست ها
      [
      نوشته اصلی توسط sanatisharif
      سلام،
      در چهارم دبیرستان ما دروس پایه هم تدریس می شوند و روی سایت قرار می گیرند.

اگر منظور شما این است که چرا فیلم کلاس های دوم دبیرستان ما رو سایت نیست، خوب جوابش عدم توان مالی برای این کار است

پارسال اعلام کردیم که اگر کسی، شرکتی یا موسسه ای وجود دارد که با ما هم هدف است و می تواند هزینه های طرح را تقبل کند به ما اعلام کند تا با همکاری آنها یک مقطع جدید را پوشش دهیم.

تا الان یک شرکت جلو آمد و وقتی ما لیست خرج های سال گذشته را جلوش گذاشتیم و گفتیم و توضیح دادیم که برای سال جدید هم تقریبا همین مخارج را داریم، بی خیال شد

سوم دبیرستان ما ( دبیرستان دانشگاه صنعتی شریف ) از آخر رمضان شروع می شود و اول و دوم دبیرستان از آخر تابستان، بنابراین دوباره اعلام می کنیم که با حمایت مالی می توانیم دیگر مقاطع را پوشش دهیم، بدون حمایت همین یک مقطع کنکور را هم به زور نگه داشتیم.

مگه هزینتون چه قدره!!؟

مرسی از طرح به اصطلاح رایگان و عدالت آموزشی اما چند تا سوال جالب داشتم خالی از لطف نیست جواب بدید

1-اگه واقعا مشکلتون برای پوشش دادن سایر پایه ها مشکل مالی چرا فیلم ها را به صورت دی وی دی با یه قیمت مناسب عرضه نمیکنید این جوری ما هم راضی هستیم لا اقل خیلی بهتر از قیمت ها میلیونی که الان بعضی از موسسات با شعار عدالت آموزشی دارن میگیرن

2-یه آرایه پارادوکس هم داره اگه رایگان چرا برای ای پی های غیر ایرانی امکان دانلود نیست اگه هم رایگان نیست چرا بی خودی میگید که رایگانه

3-ما برای دانلود الان باید با این ای اس پی های مضغرف ایرانی مثل اسیاتک 10 برابر قیمت دی وی دی هزینه اینترنت بدیم

اول از همه بگم که سوء تفاهم نشه : ما این کار را رایگان شروع کردیم و رایگان هم خواهد بود و روی این موضوع با هیچ کس بحث نداریم،

اگر شما این پیام را به دبیرستان ارسال کرده بودید، اصلا پاسخی دریافت نمی کردید، اما به احترام دوستان عزیز در این تالار کامل توضیح می دهم

در مورد ip خارجی من یه سوالی از شما دارم، شما که در ایران زندگی می کنید، سرور ما هم که ایران است، پس چرا می خواهید با ****** دانلود کنید ؟

اگر کسی نمی دونه : وقتی شما با ****** دانلود می کنید ترافیک از کشور خارج و دوباره وارد کشور می شود، به ازای هر مگ پهنای باند شما پول بیت المال را هدر می دهید.

پس طبیعی است که جلوی ایرانیانی که با ip خارجی دانلود کنند را بگیریم، می ماند ایرانیان خارج از کشور، آنها همین الان می توانند دانلود کنند.
      ( به شخصه یک پاکستانی را می شناسم که دانلود می کند و سوالاتش را می پرسد )

در مورد این آی اس پی ها فرمودید :

اگر کسی کل فیلم های ما را در روز دانلود کند در طول یکسال حدود 200 گیگ مصرف می کند که هزینه اش می شود 600,000 تومان در سال. ( فرض کنیم اینترنت مخابرات نخره، یا اینترنت نامحدود نگیره )

( فکر کنم این دی وی دی هایی که شما می فروشید هر کدومش اینقدر پولش باشه، کیفیتش هم که باید بررسی کرد ) ،

تازه خیلی ها شب ها دانلود می کنند، خیلی ها از دوستاشون می گیرند و...

چون شما اهل حساب و کتاب کردن هستید بیایید با هم یک خورده حساب کنیم :

پیش دانشگاهی ما 34 هفته ی آموزشی است ( اون همایش هایی که بعد از عید برگزار می کنیم هم در نظر نگیر )

اگر بخواهیم همه ی فیلم ها را رایت کنیم،

هر هفته 3 تا دی وی دی نیاز دارد، پس به عبارتی 102 تا دی وی دی برای یک سال نیاز است،

فرض کن هر دی وی دی و رایتش روی هم بشود 1000 تومان، و فیلم ها را آخر هفته برای دانش آموزان ارسال کنیم،

پس هر هفته باید حدود 1000 تومان هم پول بسته بندی پست بدهیم، هزینه ی پست و ارسال بسته به پست + خدمات cod را هم شما 5000 تومان فرض کن

( دوستانی که فروشگاه دارند می دانند هزینه بیشتر از این هاست )

بنابراین هفته ای 9000 تومان هزینه دارد، به عبارت دیگر کل سال می شود 306000 تومان

حال وقتی ارسال روی دی وی دی را شروع کردی باید یک نفر را استخدام کنیم که سفارش ها را پی گیری و آماده کند و به موقع ارسال کند و حقوق خوبم باید بهش داد
      چون درخواست ها زیاد می شود، حتما باید تمام وقت باشد.

حالا شما بگو این دی وی دی را باید چند ارسال کرد ؟

بگذارید یکسری عدد دیگر هم بدم شاید بدرد شما بخورد :
      وقتی یک dvd آماده است و برای چند سال فقط اون را می فروشی، اگر فقط 1000 تا از روش تکثیر کنی هزینه ی رایت شما به 350 تومان کاهش پیدا می کند ( استمپر dvd-5 )، من فکر کنم این موسسات که تبلیغاتشون این ور و اون ور هستش روزی 1000 تا فروش دارند، چون اگر نداشتند این هزینه ی تبلیغات غیر طبیعی بودش، دیگه خودتون حساب کنید که قیمت تموم شده ی آنها چقدر است ؟

( این را هم در نظر بگیرید که اونها یک بار پول دبیر می دهند، آنها لازم نیست تجهیزات بخرند، یک بار اجاره می کنند و... )

- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط hero93 نمایش پست ها
      من حقیقتو گفتم حقیقتم که طبق معمول تلخه شما میدونید آسیاتک فقط برای مشترکین حجمی امکان دانلود فراهم کرده بعد هر گیگ دانلود هم 5 هزارتومان میفروشه هر دی وی دی 4گیگ میشه 20000 تومن منهای وقتی که بیخودی تلف میشه حالا از این طرح به اصطلاح رایگان لذت ببرید
      ثانیا اینا که میدونند سرعت اینترنت تو ایران عذاب آور چرا با این کیفیت برای دانلود میزارند هیچ میدونی چه قدر وقت برای آپلود کردن نیاز است شرط میبندم اپلود کردن فیلم ها کار آسیاتک و بقیه ای اس پی هاست
      این به زودی هم که میگن با کیفیت پایین تر آپلود میکنن و برای ای پی غیر ایرانی هم فعال می کنند یه 90 سالی طول میکشه
      عزیز دل برادر الان دوستان در سایت فیلم ها را منتقل می کنند به سرورهای تخته سفید - حجم های پایین فیلم ها درست میشه و دوستان ما از اونجا دانلود می کنند -

شما که خوب می دانید تخته سفید سرورهاش تو اینترجنیای آلمان هستش، و IP های ثابت دارند،

پس اگر می خواستیم اذیت کنیم خیلی راحت جلوی ارتباط سرور اونها با سرور خودمان را می گرفتیم.

وقتی فیلم به سرور اونها میره، یعنی خارجی ها می تونن دانلود کنند ولی خارجی نماها ( کسانی که از ****** استفاده می کنند ) نمی تونن

آخه نمی دونم چرا فکر نکرده حرف می زنید ؟؟؟ حداقل یک ماه کار را بررسی کنید و یه شبه ی درست و حسابی وارد کنید، با اینجور حرف ها آبروی خود را می برید

کی گفته شما مجبورید از آسیاتک استفاده کنید ؟؟؟؟ این همه آی اس پی : شاتل، مخابرات، پارس آنلاین و ....
      تحصیل رایگان در دبیرستان و کنکور با دبیرستان دانشگاه صنعتی شریف.

امام صادق (ع) :
      اگر عدالت در میان مردم برقرار شود، همه بی نیاز می شوند و به اذن خداوند متعال آسمان روزی خود را فرو می فرستد و زمین برکت خویش را بیرون می ریزد( کافی ج 3، ص 568 )
      ویرایش توسط sanatisharif : 17 تیر 1393 در ساعت 13:58

3. Top | #33
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      دوستان به نظرم یه نت مخابرات بگیرید نامحدود 512
      ماهانه 150 گیگ میتونید دانلود کنید
      قیمتشم ماهی 22 تومنه! من خودم دارم :-)

4. Top | #34
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      آقای sanatisharif شما خودتو ناراحت نکن.من خودم یجورایی تو این کارها هستم (هم از نظر هاست دانلود و آپلود کردن و دردسراش و هم از نظر فروش پستی)کار تقریبا شری هست.اگر کارت رو به نحو احسن انجام بدی بازهم در روز حداقل دو سه نفر میگن تو حتما دزدی میکنی که میتونی این حجم رو آپلود کنی یا ...
      من که خودم ازشون استفاده میکنم و برای پزشکی میخوام کنکور بدم.اگر بتونی تا آخر ادامه بدی و هرچقدر هم ازش دربیاری پول زور بازو و مغزت بوده و از شیر مادر حلال تره . بعضی ها (فقط عده ای بسیار اندک )میرن کلی پول نت میدن فقط برن تو صفحه مسی و داور ایران و هنرمندان و خواننده ها فحش بدن ولی حاضر نیستن پول نت بدن.
      من که خودم هر روز میبینم 20 نفر از من کلی تشکر میکنن و 2 نفر هم فحش میدن کلی خوشحال میشم.
      قصدت در انجام این کارو نمیدونم ولی هر چی هست برسی.

5. Top | #35
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط x11416 نمایش پست ها
      آقای sanatisharif شما خودتو ناراحت نکن.من خودم یجورایی تو این کارها هستم (هم از نظر هاست دانلود و آپلود کردن و دردسراش و هم از نظر فروش پستی)کار تقریبا شری هست.اگر کارت رو به نحو احسن انجام بدی بازهم در روز حداقل دو سه نفر میگن تو حتما دزدی میکنی که میتونی این حجم رو آپلود کنی یا ...
      من که خودم ازشون استفاده میکنم و برای پزشکی میخوام کنکور بدم.اگر بتونی تا آخر ادامه بدی و هرچقدر هم ازش دربیاری پول زور بازو و مغزت بوده و از شیر مادر حلال تره . بعضی ها (فقط عده ای بسیار اندک )میرن کلی پول نت میدن فقط برن تو صفحه مسی و داور ایران و هنرمندان و خواننده ها فحش بدن ولی حاضر نیستن پول نت بدن.
      من که خودم هر روز میبینم 20 نفر از من کلی تشکر میکنن و 2 نفر هم فحش میدن کلی خوشحال میشم.
      قصدت در انجام این کارو نمیدونم ولی هر چی هست برسی.
      سلام لطف داری شما،
      راحتی کار این است که کلا رایگان است برای همین هرچقدر هم که تلاش کنند نمی تونند انگ تجاری بودن بزنن،

خیلی ها هستند که تو روستاها این فیلم ها را با ویدیو پروژکتور و دسته جمعی می بینند اگر کیفیت را پایین بیاریم عده ی کثیری اذیت می شوند.
      لذا بله آپلود و مدیریت این همه فیلم سخته بود.

یکی میگه تبلیغات براتون داره در جوابش می گم تبلیغ تو استان های دیگه به چه دردی می خوره و حتی تبلیغ تو مناطق دور نسبت به دبیرستان در شهر تهران به چه دردی می خوره?
      اگر می خواستیم تبلیغ کنیم، بنر و تراکت و... اطراف مدرسه می زدیم و پخش می کردیم پر بازده تر و کم خرج تر بودش.

قصد ما روشن است،
      باید افراد با استعداد وارد دانشگاه های خوب بشوند و نباید به خاطر محدودیت های مالی،جغرافیایی ویا جسمی از تحصیل جا بمونن، ما به نظرمون دبیران خوبی داریم که فیلم تدریس آنها می تونه به خیلی ها کمک کنه، برای همین این طرح را شروع کردیم.

نگفتم بهترین دبیران کشور را داریم چون همه ی دبیران را که ندیدیم که بخواهیم رتبه بندی کنیم.

سایت جوری هست که یه نفر راحت چندتا را نگاه کند و ببیند گویش دبیر براش مناسبه یا نه و اگه بود بقیه را ببینه.

موفق و موید باشید

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

امام صادق (ع) :
      اگر عدالت در میان مردم برقرار شود، همه بی نیاز می شوند و به اذن خداوند متعال آسمان روزی خود را فرو می فرستد و زمین برکت خویش را بیرون می ریزد( کافی ج 3، ص 568 )

6. Top | #36
      کاربر نیمه فعال

Tajob
      نمایش مشخصات
      فقط همینو میتونم بگم دمتون گرم خداقوت sanatisharif
      بعضیام الکی ایراد نگیرن

7. Top | #37
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      منم میگم واقعا خدا خیرتون بده...گرچه از ما دیگه گذشت و نتونستیم ازش استفاده کنیم ولی با دیدن هموطن هایی چون شما به خودم میبالم...
      تو روزگاری که همه چی به مادیات محدود شده چنین طرز فکری قابل احترام و افتخار آمیزه
      امیدوارم روزی برسه که همگی قدردان زحمات دیگران باشیم...

8. Top | #38
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      اه من دلم خواست دوباره کنکور بدم کاش پارسال از اول سال میدونستم !

9. Top | #39
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      دوستان عزیزی که با ما هم هدف هست، خلاصه های هر فیلم را می نویسد و در تالار قرار می دهد :
      • اگر دانش آموز هستید می تونید استفاده کنید.

موفق و موید باشید

امام صادق (ع) :

10. Top | #40
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      پس چرا ریاضی تجربی تشکیل نمیشه آخه؟پس فقط قسمت 1 رو گذاشتید چرا؟

11. Top | #41
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط talentstudent نمایش پست ها
      پس چرا ریاضی تجربی تشکیل نمیشه آخه؟پس فقط قسمت 1 رو گذاشتید چرا؟
      قرار بر این شده که دانش آموزان توی این مدت که کلاس ریاضی تجربی تشکیل نشده زیستشون رو با دبیرستان پیش برن و تقویت کنند بعد ریاضی تجربی تشکیل بشه

12. Top | #42
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mamad.hny نمایش پست ها
      قرار بر این شده که دانش آموزان توی این مدت که کلاس ریاضی تجربی تشکیل نشده زیستشون رو با دبیرستان پیش برن و تقویت کنند بعد ریاضی تجربی تشکیل بشه
      یعنی چی؟

13. Top | #43
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      یعنی چی؟
      یعنی اینکه توی تابستون فقط زیست تدریس شد و تمرکز روی زیست بود، از مهر ریاضی تجربی تدریس میشه

14. Top | #44
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      والا ما که جز ده قسمت چیزی ندیدیم
      حالا شامی زاده خوبه اصلا؟
      کلا کدوم درسای این دبیرستان خوبه؟
      من دی وی دی گاج عربی رو دارم با مال آفبا چه فرقی داره؟

15. Top | #45
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      والا ما که جز ده قسمت چیزی ندیدیم
      حالا شامی زاده خوبه اصلا؟
      کلا کدوم درسای این دبیرستان خوبه؟
      من دی وی دی گاج عربی رو دارم با مال آفبا چه فرقی داره؟
      شامي زاده عاليه . به شدت مفهومي درس ميده و اين عاليه
      من از فيزيك و ديفرانسيل و گسسته كه ديدم راضيم. بقيه رو استفاده نكردم
      مال آفبا كامل شده ي گاجه. گاج ناقصه. همه مباحث رو درس نميده

صفحه 3 از 4 نخستنخست ... 234 آخرینآخرین

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن