X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 3 از 3 نخستنخست ... 23
    نمایش نتایج: از 31 به 42 از 42
    1. Top | #31
      کاربر اخراجی

Maghror
      نمایش مشخصات
      عجب تاپیک جالبی! بنده روزی 5 6 ساعت درس! دو ساعت ورزش! 3 4 ساعت نت! شد چن ساعت10 ساعت! 1 2 ساعت هم کار بقیش خواب

- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط niloufar abi نمایش پست ها
      میشه یکی بگه برای اینکه هر درسی تثبیت بشه باید چطوری بخونیم؟
      مثلا زیستو امروز بخونیم.
      فردا همون درسو بخونیم بعد دوباره 2 روز بعد.بعدش دوباره همون درسو 5 روز بعد بخونیم تثبیت میشه؟
      در این تاپیک به صورت کامل و جامع شرح داده شده! http://forum.konkur.in/thread12435.html هم در مورد مروری که خانوم yegane اشاره فرمودن نوشته شده (مرور بالارد) هم در مورد مرور علمی یا همون مرور پینگ هاوسپیشنهاد میکنم تموم نوشته هاشو بخونید

2. Top | #32
      کاربر باسابقه

Ashegh
      نمایش مشخصات
      خب من اولش داشتم بر اساس برنامه گام اول گزينه دو پيش ميرفتم اما مدرسم كه شروع بشه ديگه نميتونم
      بايد بر اساس مدرسه پيش برم كه از هفته ي ديگه شروع ميشه
      فعلا نميدونم چي كار كنم تا مدرسم شروع شه بببينم برنامشون چيه
      اما كلا برنامم تو تابستون full شدن اختصاصياس مخصوصا رياضي و بستن عربي هاي سال قبل چون عربيم خوبه نميخوام يادم بره تابستون ميبندمش
      موفق باشيد همه
      :yahoo (4):
      I love all the stars in the sky, but they are nothing compared to the ones in your eyes

Hesam

3. Top | #33
      کاربر نیمه فعال

Romantic
      نمایش مشخصات
      بچه ها سال به سال میخونین یا اینکه مخلوط میخونین؟؟همه جواب این سوالو بدن!!لطفا با نقل قول جواب بدید
      ینی این که اول کلا سومو میخونین یا دوم یا اینکه باهم میخونین؟!!!
      موفق باشید
      رویایی دارم بس بزرگ برایش همه تلاشمو میکنم و به حقیقت تبدیلش میکنم!

آسانترین کار
      درس خوندن است

من عاشقم عاشق درس خوندن و زندگیم و چیزای دیگه

4. Top | #34
      کاربر اخراجی

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ALONE MAN نمایش پست ها
      بچه ها سال به سال میخونین یا اینکه مخلوط میخونین؟؟همه جواب این سوالو بدن!!لطفا با نقل قول جواب بدید
      موفق باشید
      قبلا هم گفتم دوست عزیز! با توجه به اینکه سال سوم تازه تموم شده شما میتونین رابطه خوبی با این سال برقرار بکنین! پس اول از سال سوم شروع کنین (عمومی هارو بخونین)

اختصاصی ها هم اگه پایتون اوکیه از سوم بخونین! مثل عمومی

اما اگه پایه ضعیف دارین از پایه شروع کنین و خشت اول رو محکم بگذارید

5. Top | #35
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      موفق باشید
      من كه ميرم سوم خب مسلما فقط دومو دارم كه بخونم اما ٢هفته ديگه مدرسم هم شروع ميشه
      جایی هست که جز تو هیچ کس نمی تواند آن را پر کند .کاری هست که جز تو هیچ کس قادر به انجامش نیست

6. Top | #36
      کاربر انجمن

Mamoli
      نمایش مشخصات
      یا یهکتاب درسنامه بگیر.یا یه قرار بذاریم چت کنیم بهت یاد بدم
      واسه درسنامه کتاب گاج پرسمان خریدم اما من مسئله ها رو مشکل دارم.واقعا مسائل استوکیومتری رو نمیتونم حل کنم.مــــــــــــــــــرس که میخوای بهم یاد بدی.چشم عزیزم سوال داشتم ازت میپرسم.

نقل قول نوشته اصلی توسط sina3656355 نمایش پست ها
      شیمی سه از 12 تا سوال معمولا 10 تاش مسئله هست.
      به نظر من اول واکنش ها رو حفظ کن بعد ببین از بین روش هایی که هست(تناسب،کسر پیش ساخته و ..) با کدوم راحت تری ، دیگه همیشه با اون یه روش حل کن، از دی وی دی های بهمن بازرگان هم میتونی استفاده کنی.
      واسه درسنامه کتاب گاج پرسمان خریدم اما من مسئله ها رو مشکل دارم.واقعا مسائل استوکیومتری رو نمیتونم حل کنم.

7. Top | #37
      کاربر انجمن

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      من خیلی استرس دارم
      می خوام از 5 ساعت شروع کنم برسونم به 14 15 ساعت
      عادت های بد مطالعاتی دارم.راه میرم.همش می خوام بخوابم
      یه برنامه نوشتم
      گفتم تا خرداد 94 یازده ماه وقت دارم اگه بخوام از مرداد شروع کنم
      میگم 9ماهشو 3تا 3ماه می کنم
      توی هر 3 ماه یه بار کل کتابا رو می خونم.
      هر ما هم یکی از پایه ها.مثلا ماه اول دومو بخونم کامل
      ماه دوم سومو
      ماه سوم پیش
      بعد آخر 3 ماه یه آزمون بگیرم از خودم.
      به نظرت این خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟

آزمون هم نمی خوام شرکت کنم.قلمچی همش میگه بیاید جلسه.کلی هم کتاب به زور می فروشه به آدم.می خوام چندتا آزمون جامع رو ثبت نام کنم فقط
      سلام این چیزی که تو گفته خیلی بعید میدونم اجرا شه چون سال چهارم رو هم که مدرسه میری . این برنامه ی تو یه برنامه ی مروری هست و زمانی اجرا میشه که همه ی درسا رو با تستاش فول باشی به نظرم جالب نمیتونه باشه . من دوم سوم رو تا آخر تابستون جمع میکنم دوم رو اختصاصی هاشو

8. Top | #38
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط مریم11 نمایش پست ها
      واسه درسنامه کتاب گاج پرسمان خریدم اما من مسئله ها رو مشکل دارم.واقعا مسائل استوکیومتری رو نمیتونم حل کنم.مــــــــــــــــــرس که میخوای بهم یاد بدی.چشم عزیزم سوال داشتم ازت میپرسم.

واسه درسنامه کتاب گاج پرسمان خریدم اما من مسئله ها رو مشکل دارم.واقعا مسائل استوکیومتری رو نمیتونم حل کنم.
      شما واسه استوکیومتری روش کسر های پیش ساخته ار کتاب مبتکران رو یاد بگیرید!ضریب تبدیل (روش کتاب درسی)رو هم واسه نهایی باید یاد بگیرید!ولی تو نهایی ها سوالات خیلی راحتی میدن که به سادگی میشه با ضریب تبدیل حل کرد ولی سوالات پیشرفته و در سطح کنکور رو با کسر های پیش ساخته حل کنید!

نقل قول نوشته اصلی توسط مریم11 نمایش پست ها

شما واسه استوکیومتری روش کسر های پیش ساخته ار کتاب مبتکران رو یاد بگیرید!ضریب تبدیل (روش کتاب درسی)رو هم واسه نهایی باید یاد بگیرید!ولی تو نهایی ها سوالات خیلی راحتی میدن که به سادگی میشه با ضریب تبدیل حل کرد ولی سوالات پیشرفته و در سطح کنکور رو با کسر های پیش ساخته حل کنید!
      گوش دادن به هر حرفی نمی صرفه
      رادیو زندگی رو موج منفی نمی چرخه

9. Top | #39
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      بهترین راه حل برا دروس دنباله دار اینکه از بایه بخونید مثلا عربی رو باس از عربی 1 بخونید و غیره...
      به بچه های ریاضی هم میگم درسته دروس ریاضی 1 و فیزیک 1 (3 فصل اول) جز منابع کنکور نیس اما اینارو هم بخونید تا قشنگ مسلط شید به محاسبات ومفهوم فیزیک.... خیلی موثره

10. Top | #40
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad51 نمایش پست ها
      بهترین راه حل برا دروس دنباله دار اینکه از بایه بخونید مثلا عربی رو باس از عربی 1 بخونید و غیره...
      به بچه های ریاضی هم میگم درسته دروس ریاضی 1 و فیزیک 1 (3 فصل اول) جز منابع کنکور نیس اما اینارو هم بخونید تا قشنگ مسلط شید به محاسبات ومفهوم فیزیک.... خیلی موثره
      كاش اينجوري بود اماااااا شما به هيچ وجه نميتوننين بگيد جزو منابع كنكور نيس من از معلم فيزيكمون پرسيدم گفت ما ميگيم اينا نيستن چون تو سالا بعد تكرار ميشه اما اونايي كه تكرار نميشه خب هست و طراحان كنكور كه هر سال هم مريضيشون وخيم تر ميشه ميتونن ازش تست بدن
      جایی هست که جز تو هیچ کس نمی تواند آن را پر کند .کاری هست که جز تو هیچ کس قادر به انجامش نیست

11. Top | #41
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Yeganehp نمایش پست ها
      كاش اينجوري بود اماااااا شما به هيچ وجه نميتوننين بگيد جزو منابع كنكور نيس من از معلم فيزيكمون پرسيدم گفت ما ميگيم اينا نيستن چون تو سالا بعد تكرار ميشه اما اونايي كه تكرار نميشه خب هست و طراحان كنكور كه هر سال هم مريضيشون وخيم تر ميشه ميتونن ازش تست بدن
      اره :D مثلاااااا جز منابع نیست ولی در اصل هست اگه به بیشتره رتبه خوبا توجهی کنید خواهید یافت که دروس اولو مثه بلا نسبت سگ خوندن :yahoo (3):

12. Top | #42
      کاربر باسابقه

Ashegh
      نمایش مشخصات
      موفق باشید
      من خودم شخصا میخوام اختصاصیارو جمع کنم که شامل سالهای قبل هم میشه

فرستاده شده از GT-N7100ِ من با Tapatalk
      I love all the stars in the sky, but they are nothing compared to the ones in your eyes

Hesam

صفحه 3 از 3 نخستنخست ... 23

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن