دوستان یعنی حتماً باید انتخاب کنم؟ آخه من دندونپزشکی می خوام سال دیگه بیارم و امسال هم رتبم خیلی ضعیفه جوری که روزانه مجاز نشدم که انتخاب کنم, لطفاً راهنمایی کنین حتماً باید انتخاب رشته کنم؟ یعنی اگه نکنم محروم می شم؟
دوستان یعنی حتماً باید انتخاب کنم؟ آخه من دندونپزشکی می خوام سال دیگه بیارم و امسال هم رتبم خیلی ضعیفه جوری که روزانه مجاز نشدم که انتخاب کنم, لطفاً راهنمایی کنین حتماً باید انتخاب رشته کنم؟ یعنی اگه نکنم محروم می شم؟
اخه یه نفر تو قلمچی بهم گفت اگه واسه سال دیگه می خوای بخونی حتماً الان رشته هایی که دوست داری و نمیاری رو بزن که محرومت نکنن! آخه منم هرچی دوست دارم الان غیرمجازم! نگران نباشم پس ؟
دوستان من اهل مازندرانم....
به نظر شما پزشکی بین الملل ساری (رامسر) ارجحیت داره یا داروی سراسری ساری ؟؟؟؟؟ اگه کفه ی ترازو یه کم به سمت رشته ی پزشکی باشه....
من اگه جای شما بودم با اینکه من خودمم علاقه بیشتر به دندان و پزشکی دارم با این حال داروسازی رو انتخاب می کردم. بین الملل مدرکش مثل سراسری نیست و کلی هم باید شهریه بدی. این همه شهریه میخوای بدی همون پولو سرمایه کن واسه خودت کار کن !!!
داروسازی سراسری ساری!
این پردیس خودگردان شریف و امیرکبیر حدودا تا چه رتبه مییگیرن هر چی گشتم جایی ننوشته بود
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
این پردیس خودگردان شریف و امیرکبیر حدودا تا چه رتبه مییگیرن هر چی گشتم جایی ننوشته بود
بین رشته های مکانیک و برق و عمران و صنایع و شیمی کدوم بازار کار بهتری داره؟
انجام تمامی خدمات پرینتر سه بعدی
سلام بچه ها بنظرم کلا داروسازی خوبه بین الملل و سراسری هم تنها تفاوتش توو هزینه هست مدرک بین الملل هم اعتبارش کمتر از سراسری نیست. درسته هزینه میکنی ولی آخرش چند برابر هزینه ای رو که کردی بدست میاری. من اغلب فامیلامون این رشته رو خوندن فوق العاده راضین
باد با شمع هاي خاموش كاري ندارد، اگر بر تو سخت مي گذرد بدان كه روشني.
تو شاهكار خالقي تحقير را باور مكن
بر روي بوم زندگي هر چيز ميخواهي بكش
زيبا و زشتش پاي توست، تقدير را باور مكن
تصوير اگر زيبا نبود نقاش خوبي نيستي
از نو دوباره رسم كن، تصوير را باور مكن
خالق تو را شاد آفريد، آزاد آزاد آفريد
پرواز كن تا آرزو، زنجير را باور مكن
من باشم پزشکی سراسری میزنم
نه بین الملل
منظورم دارو سراسری
منظورم دارو سراسری
خب بله اگه رتبه به سراسری بخوره هر کسی باشه اولویت اولش با سراسریه![]()
تو کارنامه کنکورتون نوشته مجاز به انتخاب رشته غیرانتفاعیو پیام نور هستین؟
همون موقع که واسه کنکور ثبت نام کردین باید میخریدین و وارد میکردین که احتمالا انجام دادین این کارو.
اگه نه هم که فکر نمیکنم لازم باشه.
داداش منم امسال کنکور دادم.اکثرا میگن اگه جربزه و جنم روی پای خودت وایسادن داری عمران رو بزن.بعد برو به ترتیب همون رشته هارو بزن.
ضمن اینکه الان همه دارن میگن، توی هر رشته ای بری باید خودت برای خودت جا باز کنی، مهارت مهمه. (الحمدلله نداریم هیچ کدوم ! )
آخرین فرصت انتخاب رشته سراسری
تا ساعت 12 پنجشنبه 23 مرداد 1393 (پـ نـ پـ 96 !)
درونت پاکه
وحشی
اما ساکت...!
میشه یکی جواب سوالمو بده؟؟ الان واسه انتخاب رشته اگه بخوایم فقط رشته های روزانه رو انتخاب کنیم به جز پیام نور و غیر انتفاعی بازم بایستی کارت بخریم؟؟چه جوریه ؟؟ اگه کسی میدونه خواهشا کمکم کنهتوروخدا جواب بدین
سلام دوستان!الان رفتم سایت علوم پزشکی بقیه الله دیدم مصاحبه سه شنبه بوده گویا و روح من هم خبر نداشته!الان چه خاکی بر سر بریزم؟؟؟؟نمیشه کاری کرد؟در این صورت پس برا چی باید تو انتخاب رشته انتخابش کرد؟؟؟
در حال حاضر 326 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 326 مهمان)