تا اونجا که میدونم نه پردیس خودگردان نی
مثلا دانشکده ش کرجه محل کلاسا
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
با سلام به شما دوستان عزیز:
ببخشید الان من تو یک چیز سردرگم شدم!
واسه انتخاب رشته که وارد سامانه میشم میگه معدل کتبی دیپلم رو تایید کنید در غیر اینصورت صحیحشو وارد کنید.
مثل عکس زیر:
که معدل کتبی نهایی من 14/12 هست.(معدل نمرات نهایی سال سوم)
این منظورش همینه؟
خوب اگر اره چرا در قسمت اخر انتخاب رشته که بهم کد 15 رقمی رو میده اینطوری نوشته:؟
نوشته معدل دیپلم که معدل کل من 17/05 هست.
جریان چیه؟
اخرش معدل کتبی نهایی باید وارد بشه یا معدل کل(دیپلم)؟
همین 14/12 درست هست؟
ممنون میشم ازتون اگر راهنمایی بفرمایید.
با سلام به شما دوستان عزیز:
ببخشید الان من تو یک چیز سردرگم شدم!
واسه انتخاب رشته که وارد سامانه میشم میگه معدل کتبی دیپلم رو تایید کنید در غیر اینصورت صحیحشو وارد کنید.
مثل عکس زیر:
که معدل کتبی نهایی من 14/12 هست.(معدل نمرات نهایی سال سوم)
این منظورش همینه؟
خوب اگر اره چرا در قسمت اخر انتخاب رشته که بهم کد 15 رقمی رو میده اینطوری نوشته:؟
نوشته معدل دیپلم که معدل کل من 17/05 هست.
جریان چیه؟
اخرش معدل کتبی نهایی باید وارد بشه یا معدل کل(دیپلم)؟
همین 14/12 درست هست؟
ممنون میشم ازتون اگر راهنمایی بفرمایید.
بچه ها اینجا امید اخرمه اگه میدونید جواب بدید
من دانشجوی روزانه بودم اما ترم مهر به دلیل مشروطی اخراج آموزشی شدم و درخواست مدرک کاردانی دادم اما هنوز مدرکمو نگرفتم.کنکور 93 رو دادم و الان رتبه ام اومده و خدارو شکر راضیم اما میترسم اگه انتخاب رشته کنم و قبول شم مشکلی برام پیش بیاد.نظرتون چیه؟اگه به مشکل میخورم بهم بگید که روزانه ها رو انتخاب نکنم چون از کنکور محروم میشم
خواهش می کنم کمکم کنید![]()
سوالم تکراری ولی خواهشا جواب بدید با 12999 منطقه 3 میشه حسابداری اصفهان قبول شد؟ بومی هم نیستم
زندگی حس غریبی است که یک مرغ مهاجر دارد
دوستان یه نکته
توی دفترچه شماره 3 راهنمای انتخاب رشته نوشته که چه دانشگاه هایی محدودیت دارند
اونجور که نوشته شده تقریبا اکثر داانشگاه ها محدودیت خوابگاه دارند!!!
تکلیف چیه
************** اللهم عجل لولیک الفرج**************
بچه ها جواب این دوستمون رو بدید،من هم توی دفترچه قسمت روزانه ها دیدم که جز روزانه است و واسهبه یکی از همسایهامون گفتم بزنه جز روزانه هاش یعنی مركزاموزش عالي شهرضا روزانه نیست؟؟؟!!! توی قلمچی که زده روزانه!!! یعنی این دانشگاه پولی است؟؟
بچه ها جواب این دوستمون رو بدید،من هم توی دفترچه قسمت روزانه ها دیدم که جز روزانه است و واسهبه یکی از همسایهامون گفتم بزنه جز روزانه هاش یعنی مركزاموزش عالي شهرضا روزانه نیست؟؟؟!!! توی قلمچی که زده روزانه!!! یعنی این دانشگاه پولی است؟؟
اگه بتونی از خوابگاه خود دانشگاه استفاده کنی که چه بهتر ، ولی معمولا دانشگاه هایی که با محدودیت ظرفیت روبرو هستند یکسری خوابگاه های خصوصی که هزینه اشون بیشتر از خوابگاه خود دانشگاه هست رو در اختیار دانشجو ها قرار میدن که میگن توسط خود دانشگاه نظارت میشه . و در وهله آخر اگه خوابگاه گیرت نیومد باید به صورت تکی یا چندنفری یه خونه ای آپارتمانی چیزی اجاره کنین . اگه وضع مالی ات اجازه میده استفاده از گزینه آخر خیلی بهتره چون محدودیت های خوابگاه رو نداره و امکاناتش هم از خوابگاه بهتره و خصوصی تره .
بچه ها جواب این دوستمون رو بدید،من هم توی دفترچه قسمت روزانه ها دیدم که جز روزانه است و واسهبه یکی از همسایهامون گفتم بزنه جز روزانه هاش یعنی مركزاموزش عالي شهرضا روزانه نیست؟؟؟!!! توی قلمچی که زده روزانه!!! یعنی این دانشگاه پولی است؟؟[/QUOTE]
جواب بدید![]()
دوستان فقط بگید یک جای دور با دانشگاه بهتر یا نزدیک یکم بدتر![]()
"When the going gets tough, the tough get going."
در حال حاضر 29 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 29 مهمان)