خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8
    1. Top | #1
      در انتظار تایید ایمیل

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

Question اهميت زبان تخصصي؟؟؟؟!!!!!!

سلام بچه ها من يه سؤال. اساسي دارم!
      اگه به درصداي رتبه هاي برتر كنكور زبان نگاه كرده باشين مي فهمين كه آقا! همه عمومي بالاي نود و همه تخصصي پايين شصد درصد! يعني اينقد زبان تخصصي بي اهميته؟
      حالا تكليف من كه زبانم عاليه و تخصصيم به جز ديني خيلي بده چي ميشه؟
      يعني زبان تخصصيم بالا باشه عموميم پايين رتبه م پايين مياد؟؟ لطفا كسايي كه واقعا اطلاع دارن ج بدن ممنونم

2. Top | #2
      کاربر اخراجی

Maghror
      نمایش مشخصات
      اینطوری ها هم که شما میگین نیست!

میتونین ضعفتونو با زبان اختصاصی جبران کنین! مثلا اونارو 20 30 بزنین دینی و زبان و 100 بزنین! میکشتتون بالا!

3. Top | #3
      کاربر فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      کلا یه سوال : زبان خوبه ؟؟؟ می ارزه یه سال موند پشت کنکور برا زبان ؟؟؟

اگه لینکی چیزی هستم بزارین بخونیم ... مرسی
      هرجا که هستید و هر چه که هستید بخاطر آن است که خودتان خواسته اید!!!

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Farhad.7 نمایش پست ها
      کلا یه سوال : زبان خوبه ؟؟؟ می ارزه یه سال موند پشت کنکور برا زبان ؟؟؟

اگه لینکی چیزی هستم بزارین بخونیم ... مرسی
      سلام اين سوال رو خصوصي فرستاده بودين برا من خواستم اونجا ج بدم ديدم اين تاپيك مناسب تره همه استفاده كنن
      اولا ك هيچ مشكلي پيش نمياد براي همزمان كنكور زبان رو با رشته ي ديگه دادن
      زبان خوبه برا كسي كه راه ايندشم مشخص كرده نه كسايي كه فارغ التجصيل ميشن هنوز نميدونن ميخوان چيكار كنن! زبان چيزيه ك علاقه مهم هس ولي شرط اصلي نيس مثلا يكي به پرستاري علاقه داره موفقم ميشه اما زبان علاقه كافي نيست
      من خودم با اينكه ي ترم فقط زبان خوندم تو ازمون ورودي موفق شدم امتياز بالا بيارم و كيش اير (موسسه كمي هم نيست) تدريس دارم. يعني اگه ميخواستم ادامه بدم جاي پامو حسابي محكم كرده بودم ولي توجه كن معمولا كسي ك زبان ميخونه استخدام رسمي جايي نميشه اكثرا شركتاي خصوصي ك هر لحظه ممكنه بندازنت بيرون يا حتي همين اموزشگاه ها
      مگه اينكه بخواي استاد دانشگاه شي ك اونم خواستن خالي كافي نيست
      اگه اهداف عالي داري بمون ولي كسي ك بمونه برا زبان اگه رتبش تك رقمي نشه واقعا زشته ب نظرم
      من خودم امسال رتبم ميشه ٣٠٠-٤٠٠ منطقه خواستي درصدامو ميفرستم برات

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Sarah Melody نمایش پست ها
      سلام بچه ها من يه سؤال. اساسي دارم!
      اگه به درصداي رتبه هاي برتر كنكور زبان نگاه كرده باشين مي فهمين كه آقا! همه عمومي بالاي نود و همه تخصصي پايين شصد درصد! يعني اينقد زبان تخصصي بي اهميته؟
      حالا تكليف من كه زبانم عاليه و تخصصيم به جز ديني خيلي بده چي ميشه؟
      يعني زبان تخصصيم بالا باشه عموميم پايين رتبه م پايين مياد؟؟ لطفا كسايي كه واقعا اطلاع دارن ج بدن ممنونم
      نخير اين فكر شما كاملا اشتباهه
      زبان تخصصي ضريب بيشتري داره ولي چون سخت تره اكثر بچه ها رو عمومي ك اسونتره بيشتر تمركز ميكنن
      ضمنا حيفه اگه عمومياتون زير ٤٠بذارين چون با ي ماه خوندن همشون ب ٤٠ميرسن راحت

6. Top | #6

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mahsa92 نمایش پست ها
      نخير اين فكر شما كاملا اشتباهه
      زبان تخصصي ضريب بيشتري داره ولي چون سخت تره اكثر بچه ها رو عمومي ك اسونتره بيشتر تمركز ميكنن
      ضمنا حيفه اگه عمومياتون زير ٤٠بذارين چون با ي ماه خوندن همشون ب ٤٠ميرسن راحت

شما کارنامه بچه های قبلی رو ندیدین؟؟

من اینجوری زدم:
      ادبیات 68
      عربی82
      دینی72
      زبان78
      زیان اختصاصی 12!!!:yahoo (4): مسخره نکنین!!!خب صب تجربی بودم !همش خواب بودم!!دیدم هم خستم و هم خواب دارم گفتم بیخیال!سوالای اختصاصیشو 20 دقه هم نشد بلند شدم!

حالا رتبم خیلی بد میشه؟؟(البته واسم مهم نیس!ولی میخاستم ی رتبه بیارم پز بدم!!خخخ)

7. Top | #7
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      کنکور زبان تخصصی این عیب رو داره که داوطلبان دیگه رشته ها هم اجازه شرکت در اون و قبولی در رشته های دانشگاهی اون رو دارن.که این دلیل اصلی موردی که شما گفتینه.گرچه در عمل برای کسانی که درس های عمومی رو با ضریب بسیار بالا میزنن بیشتر یک کنکور تفریحیه و این افراد بسیار نادر پیش میاد که رشته های زبان رو به رشته های ریاضی و تجربی یا انسانی ترجیح بدن .منظورم اینه در عمل برای افرادی مثل شما که کم هم نیستن خطری ندارند:yahoo (4):

8. Top | #8
      در انتظار تایید ایمیل

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      خدايي اين أنصاف نيس! تكليف اونايي كه زبانشون خيلي خوبه چي ميشه؟ رتبه أول زبان تخصصي رو ٤٠ ميزنه رتبه ٢٠٠ نود درصد! خير سرشون زبان تخصصي ضريب چهار داره؟ كلا نااميد شدم بچه ها! اصلا ديگه زبان تخصصي نمي خونم! فقط عمومي! اسم اين كنكور زبان نيس دوستان! اسم اين كنكور عموميه!
      ویرایش توسط Sarah Melody : 17 تیر 1393 در ساعت 18:41

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن