سلام امروز فتم کتاب زیست خیلی سبز بگیرم دیدم همش تسته من فکر میکردم که اموزش داره؟حالا چیجوریه همینه یا نه؟
کتاب تانک تست تخته سیاه چیجوریه؟
کتاب همایش زیست از اتشارات نشر دریافت چیجوریه از دکتر عمارلو هست؟
سلام امروز فتم کتاب زیست خیلی سبز بگیرم دیدم همش تسته من فکر میکردم که اموزش داره؟حالا چیجوریه همینه یا نه؟
کتاب تانک تست تخته سیاه چیجوریه؟
کتاب همایش زیست از اتشارات نشر دریافت چیجوریه از دکتر عمارلو هست؟
کتاب زیست خیلی سبز فقط سال دومش ایستگاه اموزشی داره.........درهرصورت کتاب درسی خودش بهترین منبع اموزشیه ......ضمنا حتما که نباید نکات درقالب کادر اموزشی بیان...تستها سراسر از نکته هستن وفقط وفقظ یه ذهن کنجکاو واسه موشکافی میخوان........ [SIZE=5]یادتم نره که تستو باید برا دراوردن نکته جوری حل کنی که انگار داری مو رو از ماست میکشی بیرون[/SIZE].......![]()
اول اگه کتابا طوری خوندی که واو به واو شا حفظ هستی توصیه میشه کتاب خیلی سبز و تانک تست و در نهایت مهر و ماه را بگیری
بدترین شرایط تو آرزوی یکی دیگه است، برای همه آرزوی معجزه میکنم...
اوساکار پادو نمیشه...! کسی خوشبختی رو به تو کادو نمیده...! بجنگ برا چیزی که میخوای...! بجنگ برا چیزی که میخوای
توضیحات تکمیلی رو هم بنده به فرمایشات دوستان اضافه میکنم
اینکه خیلی سبز دوم و پیش1 دارای درسنامه و سوم و پیش2فاقد درسنامه هستن
کتاب همایش زیست از آقای عمارلو هم کتاب خوبیست به صورت نکته و خلاصه هست و این کتاب از فروردین به بعد پیشنهاد میشه که حالت جمع بندی و مرور مفید داشته باشه
اگه بخوای جامع باشه به نظرم تانک بهتره فک کنم قیمتش 26000 تومن باشه ولی آرام فر(بهترین استاد زیست) نوشدتش.اینو فروشنده ها بهم گفتن.ولی خودم جامع مهروماه رو گرفتم.الان2هفته س گرفتم راضیم.راستی بچه ها شما نمیدونید چه اساتید زیست توپی داخل اصفهان هستن؟قیمت واسم مهم نیست کیفیت مهمه.شما همشهری اگه میدونید خوشحال میشم معرفی کنید.![]()
ویرایش توسط Juddy Abbott : 16 آبان 1391 در ساعت 00:18
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)