اولا که بگم در تابستان دوره طلایی شماست اما دقت کنید نباید زیادی بخونید مثلا روزی 8 تا 10 ساعت که این باعث می شه 1 یا 2 ماه به کنکور در اصطلاح کم بیاری و واقعا هم ضربه می بینی . اصلا به این فکر نکن که قطعا میتونی چون خیلی ها نتونستند مگه اینکه بخوای نفر اول کنکور باشی و اونم استعداد می خواد . در حد روزی 3 تا 5 ساعت کافیه
پیشنهاد می کنم اصلا وقتتون رو صرف کلاس خصوصی رفتن و فلان دکتر و معلم رو نکنید . دی وی دی های فلان موسسه روش های تست زنی همشون فقط وقت تلف کردنه ! برای ازمون ازمایشی هم بهتون پیشنهاد می کنم اصلا نرید به جز 3 ازمون جامع اخر سال و ازمون های استاندارد مثل گاج و گزینه دو رو در خانه از خودتون بگیرید با همان وقت استاندارد ، در اخر پاسخ تشریحی ازمون رو بررسی کنید ( اینم بگم وقتی پاسخی رو میدونید سعی کنید دیگر گزینه ها رو هم بررسی کنید که چرا طراح اونا رو اورده ) سپس دو روز بعد مجدد همون ازمون رو پاسخ بدهید و اگر باز هم مشکلی داشتین اون سوال هایی رو که نتونستین جواب بدین علامت خاصی بزنید یا تو یه دفتر اونا رو یادداشت کنید چند وقت بعد دوباره همون سوال ها رو فقط بخونید . ( البته اینم بگم تو ازمون ها پاسخ تشریحی که می خونید نرید گزینه ها شو حفط کنیداااا خودتونو که نمی تونید گول بزنید .) فقط حتما قبل از کنکور در ازمون های ازمایشی جامع که معمولا 3 تا هر موسسه ( گاج ، گزینه دو ، کانون یا سنجش ) می گیره در یکی از اون ها شرکت کنید تا برای وقتتون و اشنایی قبل از کنکور داشته باشید . مشاوره هم پیشنهاد نمی کنم چون وقتتون رو می گیره و از نظر من بهترین مشاور خودتون هستین که میدونید چه درس هایی رو چه وقتی باید بخونید البته اگه بی برنام این یه دو جلسه مشاور برین بد نیست .
در مورد منابع غیر درسی هم اول سعی کنید تحقیق کنید و بهترین منبع رو که بیشتر موفق ها معرفی می کنند پیدا کنید و از بین انها منابعی که به نظر خودتان خواندنش راحت تره رو به عنوان منبع درسی انتخاب کنید و همش تقلید اینکه نفر اول کنکور چی می خوند نباشید .
در مورد شیوه درس خواندن هم فقط یه نکته دقت کن خواندن تنها ملاک نیست بلکه کیفیت و دفت مطالعه واقعا مهمه ، اینکه بیای روزی 12 ساعت بخونی ولی چیزی رو مفهومی یاد نگیری در کنکور موفق نمی شی ولی اگه روزی 3 ساعت با دقت . مفهومی که در حافظه بلند مدتت قرار بگیره قطعا به راحتی موفق میشی
امیدوارم موفق باشید