خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

bi-tafavot
      نمایش مشخصات

Question باید چه جوری بخونم ؟

سلام به همه ی دوستای عزیز
      من تازه عضو شدم . سوالی دارم که امیدوارم بتونید کمکم کنید.
      سال دیگه کنکور دارم پس برای موفق شدنم باید از همین تابستون شروع کنم.
      تو آزمونای گاج ثبت نام کردم . مشاور هم بهم یه برنامه ی موقت دو هفته ای دادن واسه درس خوندن. که از 7 تیر باید شروع کنم
      برنامه ی خوبیه البته با نگاه کردن بهش اینجوری به نظر میاد
      خب از همه ی اینا که بگذریم مشکل اصلی من اینه که تو درس خوندن تنبلم یکم که میخونم خسته میشم ازش. و اینکه نمیدونم
      باید چه جوری بخونم که مطالب تو ذهنم تثبیت بشه.ضمنا کند خون هم هستم
      اگه میشه اونایی که تجربه دارین یکم منو راهنمایی کنین
      ممنونم.

2. Top | #2
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      اول از همه چیز براتون از خداوند ارزوی موفقیت دارم..

اما به نظر من و با توجه به تجربه ای که داشتم..

توی درس خوندن نباید فکر کرد به اینکه الان میتونم بخونم ؟ تمرکز دارم ؟وقتشته و ..

با این کارا ادم درس نمیخونه .. یه راست برو و شروع کن خوندن تا جایی که میکشی و بعد دست بکش و استراحت..سر درس خوندن به همه چی بها بده الا اینکه تمرکز داری و نداری و کند میخونی و سریع و و ووو
      چند وقت دیگه بری دانشگاه انشاا.. میفهمی که توی 4 روز باید برای دو امتحان سخت و تخصصی در یک روز اماده بشه.. بخوایی و نخوایی هم هست.. و محیطت هم خوابگاهه و امکانات و .. ات هم 80 درصد کمتر از موقعیت الانت... چون مجبوری و باید بسازی میشینی میخونی.. پس الان که موقعیت و امکاناتشم هست و خونه و راحتی و برنامه و زمان مناسب و .. با تفکرات منفی و ... خرابش نکن..

به طور خلاصه 2 کار بکن

1 بشین 2 بخون...

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام

ضمن آرزوي سلامتي براي شما نوشته هاي كاربر دومي رو كاملا توضيه مي كنم

اين كم و كند خوندن هم كه گفتي آروم آروم خوب ميشه فقط كافيه هميشه به اون هدفي كه داري فكر كني و با اميد موفقيت تلاش كني

اينقد برات شيرين ميشه كه براي اين كه زمان استراحت چند دقيقه اي كه بين درس خوندن هات داري تموم بشه ثانيه شماري مي كني

مطمئن باش اگه بخواي ميشه چون هميشه شده

فقط بايد 2 كار كني : اول توكل برخدا دوم استقامت ...

موفق باشي

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      اولا که بگم در تابستان دوره طلایی شماست اما دقت کنید نباید زیادی بخونید مثلا روزی 8 تا 10 ساعت که این باعث می شه 1 یا 2 ماه به کنکور در اصطلاح کم بیاری و واقعا هم ضربه می بینی . اصلا به این فکر نکن که قطعا میتونی چون خیلی ها نتونستند مگه اینکه بخوای نفر اول کنکور باشی و اونم استعداد می خواد . در حد روزی 3 تا 5 ساعت کافیه
      پیشنهاد می کنم اصلا وقتتون رو صرف کلاس خصوصی رفتن و فلان دکتر و معلم رو نکنید . دی وی دی های فلان موسسه روش های تست زنی همشون فقط وقت تلف کردنه ! برای ازمون ازمایشی هم بهتون پیشنهاد می کنم اصلا نرید به جز 3 ازمون جامع اخر سال و ازمون های استاندارد مثل گاج و گزینه دو رو در خانه از خودتون بگیرید با همان وقت استاندارد ، در اخر پاسخ تشریحی ازمون رو بررسی کنید ( اینم بگم وقتی پاسخی رو میدونید سعی کنید دیگر گزینه ها رو هم بررسی کنید که چرا طراح اونا رو اورده ) سپس دو روز بعد مجدد همون ازمون رو پاسخ بدهید و اگر باز هم مشکلی داشتین اون سوال هایی رو که نتونستین جواب بدین علامت خاصی بزنید یا تو یه دفتر اونا رو یادداشت کنید چند وقت بعد دوباره همون سوال ها رو فقط بخونید . ( البته اینم بگم تو ازمون ها پاسخ تشریحی که می خونید نرید گزینه ها شو حفط کنیداااا خودتونو که نمی تونید گول بزنید .) فقط حتما قبل از کنکور در ازمون های ازمایشی جامع که معمولا 3 تا هر موسسه ( گاج ، گزینه دو ، کانون یا سنجش ) می گیره در یکی از اون ها شرکت کنید تا برای وقتتون و اشنایی قبل از کنکور داشته باشید . مشاوره هم پیشنهاد نمی کنم چون وقتتون رو می گیره و از نظر من بهترین مشاور خودتون هستین که میدونید چه درس هایی رو چه وقتی باید بخونید البته اگه بی برنام این یه دو جلسه مشاور برین بد نیست .

در مورد منابع غیر درسی هم اول سعی کنید تحقیق کنید و بهترین منبع رو که بیشتر موفق ها معرفی می کنند پیدا کنید و از بین انها منابعی که به نظر خودتان خواندنش راحت تره رو به عنوان منبع درسی انتخاب کنید و همش تقلید اینکه نفر اول کنکور چی می خوند نباشید .
      در مورد شیوه درس خواندن هم فقط یه نکته دقت کن خواندن تنها ملاک نیست بلکه کیفیت و دفت مطالعه واقعا مهمه ، اینکه بیای روزی 12 ساعت بخونی ولی چیزی رو مفهومی یاد نگیری در کنکور موفق نمی شی ولی اگه روزی 3 ساعت با دقت . مفهومی که در حافظه بلند مدتت قرار بگیره قطعا به راحتی موفق میشی
      امیدوارم موفق باشید

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      بصورت صریح و روشن چند نکته رو برات می گم امیدوارم از صراحت کلامم ناراحت نشی.چون پای آیندت در میونه.

1.از همین الان این نکته رو باید بگم که این مشکلت رو باید مشاورت حل کنه تو چرا رفتی هزینه کردی مشاور گرفتی؟ تا بتونه دغدغه هاتو برات حل کنه.پس اگر توان اینو نداره که تو رو راه بندازه چطور می خواد شما رو موفق کنه.شما قطعا تا چند هفته ی دیگه با این مشاور به مشکل خواهی خورد.
      2.علت تنبلی ندانستن هدف و راه سیدن به هدفه.متاسفانه اکثر بچه ها در کنکور برای خودشون رویاهایی دارند ولی هدف ندارند.شما باید به دنبال ساختن هدف باشی.من همیشه قبل از اینکه برنامه ی خصوصی یک شخص رو در اختیارش قرار دم سعی می کنم با کمک هم هدف رو بسازیم و راه رسیدن به هدف رو شناسایی کنیم و سپس شروع کنیم.
      3.اگر برنامه ی شما قابلیت منحصر به فردی داشته باشه و فقط و فقط برای شما نوشته شده باشه و نه اینکه موسسه یه برنامه برای همه بده(که متاسفانه اکثر اوقات اینجوره) قطعا در بازه ی زمانی 7 تا 20 روز تو رو به اوج قدرت مطالعاتی می رسونه.برنامه باید با روحیت سازگار باشه.
      متشکرم.منبع این صحبت ها برای بررسی بیشتر :
      kolbeyemoshavere.mihanblog.com
      ویرایش توسط Parniya : 07 تیر 1393 در ساعت 11:19 دلیل: لینک ندید ممنوعه

6. Top | #6
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      مشاورم بهم اینارو گفته ینی نوشته ک بت میگم .. من دو روزه اینکارو میکنم واقعن حس میکنم رفته تو حافظه بلند مدتم !

1.تمرکز روی رئوس اصلی درس برای 10 ثانیه ( البته من اینکارو نکردم )
      2.پیش خوانی متن و خط کشیدن زیره نکات مهم در 4 یا 5 دیقه ( من پیش خونی میکنم ولی خط نمیکشم )
      3.عمق خوانی مطلب و نگهداری در حافظه
      4.خلاصه برداری از مطالب مهم و مطالعه ی اون در اخره شب . اخر هفته . اخره ماه و اخر فصل ( اخره شب 9 ب بعد . روز جمعه فقط خلاصه هایه اون هفته . اخر ماه ی روز خلاصه هایه اون ماه . اخره فصلم دو روز خلاصه هایه اون 3 ماهو میخونی ! )
      5.خودازمایی از مطالب خوانده شده با استفاده از تست های سال قبل کنکور بعده 24 ساعت

7. Top | #7
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط zahra96 نمایش پست ها
      سلام به همه ی دوستای عزیز
      من تازه عضو شدم . سوالی دارم که امیدوارم بتونید کمکم کنید.
      سال دیگه کنکور دارم پس برای موفق شدنم باید از همین تابستون شروع کنم.
      تو آزمونای گاج ثبت نام کردم . مشاور هم بهم یه برنامه ی موقت دو هفته ای دادن واسه درس خوندن. که از 7 تیر باید شروع کنم
      برنامه ی خوبیه البته با نگاه کردن بهش اینجوری به نظر میاد
      خب از همه ی اینا که بگذریم مشکل اصلی من اینه که تو درس خوندن تنبلم یکم که میخونم خسته میشم ازش. و اینکه نمیدونم
      باید چه جوری بخونم که مطالب تو ذهنم تثبیت بشه.ضمنا کند خون هم هستم
      اگه میشه اونایی که تجربه دارین یکم منو راهنمایی کنین
      ممنونم.
      سلام

اگه سرچ کنی واسه هر درسی روش مطالعه هسش

http://forum.konkur.in/thread8730.html

http://forum.konkur.in/thread1315.html

http://forum.konkur.in/thread11302.html

http://forum.konkur.in/thread9411.html

http://forum.konkur.in/thread9268.html

http://forum.konkur.in/thread19.html

http://forum.konkur.in/thread4727.htm

گرچه میدونم کسی حوصله خوندن اینا رو نداره

8. Top | #8
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      با برنامه قلم چی برو اینم بهت بگم اکه می خوای موفق شی با بچه های دیگه رقابت کن

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن