مشاور
سلام.
لطفا جواب بدین. ممنون.
1- می خواستم بپرسم هزینه دوره شبانه خیلی زیاده شهریه اش ؟ مثلا ترمی 500 به پایینه یا مثلا ترمی 600 یا 700 ؟
2- اینکه اگر من انتخاب رشته کنم بعد تو یک دولتی رشته قبول شم ولی نرم ثبت نام کنم ، از کنکور سال بعد محروم میشم ، یا اگه قبول شم و برم ثبت نام کنم ولی دانشگاه نرم اونموقع از کنکور سال بعد محروم می شم ؟
3- با رتبه 7500 منطقه 2 سهمیه 1 دانشگاه های تهران دولتی شبانه رشته های برق یا کامپیوتر یا عمران می تونم ؟
4- دانشگاه های تهران دولتی ، خوابگاه برای شبانه ها پیدا می شه ؟
5- لطفا یک قیمت از هزینه خوابگاه ها بدین ؟
6- اینکه تو کنکور 95 ، چطور می تونم وقتی مثلا شبانه یک رشته خوب قبول شدم تو یک دانشگاه دولتی ، بتونم خودمو تو روزانه اش بیارم ؟
ممنون لطفا جواب بدین.
سلام.
لطفا جواب بدین. ممنون.
1- می خواستم بپرسم هزینه دوره شبانه خیلی زیاده شهریه اش ؟ مثلا ترمی 500 به پایینه یا مثلا ترمی 600 یا 700 ؟
2- اینکه اگر من انتخاب رشته کنم بعد تو یک دولتی رشته قبول شم ولی نرم ثبت نام کنم ، از کنکور سال بعد محروم میشم ، یا اگه قبول شم و برم ثبت نام کنم ولی دانشگاه نرم اونموقع از کنکور سال بعد محروم می شم ؟
3- با رتبه 7500 منطقه 2 سهمیه 1 دانشگاه های تهران دولتی شبانه رشته های برق یا کامپیوتر یا عمران می تونم ؟
4- دانشگاه های تهران دولتی ، خوابگاه برای شبانه ها پیدا می شه ؟
5- لطفا یک قیمت از هزینه خوابگاه ها بدین ؟
6- اینکه تو کنکور 95 ، چطور می تونم وقتی مثلا شبانه یک رشته خوب قبول شدم تو یک دانشگاه دولتی ، بتونم خودمو تو روزانه اش بیارم ؟
ممنون لطفا جواب بدین.
سلام ببخشید
با تحصیل در دانشگاه شبانه میشه سال بعد کنکور داد دیگه درسته؟
اگه اینطوریه باید از دانشگاه خارج شد و انصراف داد یا فقط هنگام ثبت نام دانشجوی انصرافی ذکر بشه کافیه؟
اینکه چه رشته ای شبانه بریم تاثیری تو هزینه هر ترم داره؟؟
مثلا کامپیوتر هم هزینش اندازه برقه؟
رتبم 16000 شده به نظرتون دولتی گلستان قبولم یا شبانه هم بزنم؟؟
خیلی مهمه -_-
نوبت دوم(شبانه): تنها تفاوت این دورهها با دورههای روزانه لزوم پرداخت مبلغی به عنوان شهریه به دانشگاه مربوطه خواهد بود. در مدرک ارایه شده به فارغالتحصیلان هیچگاه عنوان نوبت دوم یا شبانه تحصیلی درج نمیشود. هزینهها بسته به دانشگاهها متفاوت خواهد بود و باید در این مورد جداگانه تحقیقات به عمل آید. اما آنچه که تا به امروز معمول بوده است در حدود 70% شهریه به شکل وام در اختیار دانشجویان قرار داده شده است. انشاالله امسال هم اجرا شود.
تذکر: معمولا در ترم اول تسهیلاتی ارایه نمیشود. و شما باید مبلغی را به عنوان ثبت نام در ترم یک در جیب داشته باشید.
از نظر اعتبار مدرکی باید گفت که بدون شک بعد از شرایط روزانه دارای بالاترین سطح تحصیل خواهد بود.
میگفتن که شبانه و روزانه از نظر مدرک فرق نمیکنن
اما تو شبانه یه شهریه ای باس بدی !
اگرم ندی میتونی بعد تموم کردن درست برای اونا کار کنی !
و در صورت معدل الف بودن دانشجوی شبانه روزانه محسوب خواهد شد..
سوالی داشتین در خدمتم..[/quote]
تو دفترچه انتخاب رشته بعضی از رشته ها نیم سال اول و نیمسال دوم داره...میخاستم ببینم نیمسال دوم هزینه داره؟؟؟؟؟؟
مهم ترین تفاوت دوره شبانه با دوره روزانه در پرداخت شهریه هستش و الا بقیه شرایط و مزایاش مثل دوره روزانه هستش
یکی از تفاوت های مهم دیگش اینه ک اگه انتخاب رشته کنی و نری از کنکور سال بعدش محروم نمیشی![]()
دنیا جای خطرناکی برای زندگی است. نه به خاطر مردمان شرور،بلکه به خاطرکسانی که شرارتها را می بینند و کاری درمورد آن انجام نمی دهند.
انیشتین
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)