خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 7 از 7
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

√√ چند سوال کلی داشتم √√

با سلام دوستان
      من چند تا سوال داشتم < یه تایپک زدم گفتم این جا ببرسم >
      لطفا با شماره پاسخ بدید ممنوم میشم

1. چرا برای زبان و هنر کنکور مختص به خودشون رو گذاشتن ؟ ریاضی و تجربی و.. ما تو دبیرستان داریم قاعدتا باید کنکورش هم باشه ،، اما ما رشته زبان و هنر رو توی دبیرستان ندارم که ... پس چه جوریه ؟؟
      2. منابع زبان چیه واسه کنکور ؟

3..قضیه ی a b c ... چیه ؟؟ و همین طور عدد کنارش؟؟ < در سوالات کنکور>
      4..قضیه ی روزانه یا شبانه چیه ؟؟؟
      5.بعضی ها که رتبه شون رو ار الان میگن ... چه جوری رتبه هاشون رو میگن ؟؟ < نرم افزار خاصی داره >
      <تقریبی میگن > چه جوریه ؟؟

6. زمان کنکور خارج از کشور چه جوریه ؟

خیلی زیاد ممنون
      سر انجام که باید در خاک رفت / خوش آن کس که پاک آمد و پاک رفت

2. Top | #2
      کاربر اخراجی

Maghror
      نمایش مشخصات
      1=نمیدونم!

2= درس دین و زندگی-عربی-زبان عمومی-(همون کتابای خودمون! )

زبان تخصصی(منبع خاصی نداره و تکیه میکنه به دونسته های فرد(بعضی از انتظارات گرامر تخصصی زبان رو دارند)

3= تو کنکور چون ادمای مثل من و شما زیاده کاری میکنن که نشه چشمی تقلب کرد! یعنی مثلا ما دوتامون کنار هم هستیم! ممکنه جواب سوال 66 من 2 باشه! و جواب سوال 66 شما4

4=روزانه شبانه هم در مدرک هیچ فرقی ندارن فقط اسم دارن!

5=اونم نرم افزار داره! میتونی از سایت کانون و گزینه دو استفاده کنی! البته باید عضو ازموناشون باشی

6=والا من پدرم فرنگ بوده یا مادرم؟

3. Top | #3
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ♣taha eb♣ نمایش پست ها
      با سلام دوستان
      من چند تا سوال داشتم < یه تایپک زدم گفتم این جا ببرسم >
      لطفا با شماره پاسخ بدید ممنوم میشم

1. چرا برای زبان و هنر کنکور مختص به خودشون رو گذاشتن ؟ ریاضی و تجربی و.. ما تو دبیرستان داریم قاعدتا باید کنکورش هم باشه ،، اما ما رشته زبان و هنر رو توی دبیرستان ندارم که ... پس چه جوریه ؟؟
      2. منابع زبان چیه واسه کنکور ؟

3..قضیه ی a b c ... چیه ؟؟ و همین طور عدد کنارش؟؟ < در سوالات کنکور>
      4..قضیه ی روزانه یا شبانه چیه ؟؟؟
      5.بعضی ها که رتبه شون رو ار الان میگن ... چه جوری رتبه هاشون رو میگن ؟؟ < نرم افزار خاصی داره >
      <تقریبی میگن > چه جوریه ؟؟

6. زمان کنکور خارج از کشور چه جوریه ؟

خیلی زیاد ممنون
      سوال1:شما میتونید دو تا کنکور بدید.یکی از بین رشته های اصلی(تجربی-ریاضی-انسانی)ویکی هم از بین هنر یا زبان.منابعشون هم 4تا عمومی هر رشته +یه سری تخصصی.فقط نمیتونی مثلا از رشته ی زبان بری پزشکی بخونی یا از رشته های اصلی بری مترجمی زبان بخونی!
      سوال 3 رو من هم تازه فهمیدم!برادرم میگه روی هر دفتر چه یه کدی نوشتن(همین دفترچه ی عمومی و اختصاصی رشته ی ریاضی رو دانلود کن.فک کنم کد عمومی هاشc111و کد اختصاصی c120هست)ترتیب گزینه ها تو هر کد متفاوته ولی ترتیب سوالا یکیه!مثلا سوال 66تو و دوستت در مورد ویتامینه!متن سوال هم یکیه ولی ترتیب گزینه هاش متفاوته!مثلا گزینه های دفتر چه ی شما اینطوریه:
      1-خوبم 2-بد نیستم 3-افتضاح 4-عالی
      ولی تو دفترچه ی دوستتون این طوریه:
      1-بد نیستم 2-عالی 3-خوبم 4-افتضاح
      همون گزینه ها ولی با ترتیبی متفاوت!
      سوال 4:روزانه و شبانه تو پولشون با هم فرق دارن!شبانه پولش بیشتره!مثلا یکی میتونه مکانیک شریف شبانه بخونه(واسه روزانه مجاز نیست)یا میتونه مکانیک علم و صنعت روزانه بخونه!میگه من پول زیادی ندارم پس میرم روزانه ی علم و صنعت میخونم!یا پول دارم میرم شبانه میخونم!
      فک کنم خرج شبانه خیلی کمتر از آزاد یا پیام نوره!
      گوش دادن به هر حرفی نمی صرفه
      رادیو زندگی رو موج منفی نمی چرخه

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ali761 نمایش پست ها
      سوال1:شما میتونید دو تا کنکور بدید.یکی از بین رشته های اصلی(تجربی-ریاضی-انسانی)ویکی هم از بین هنر یا زبان.منابعشون هم 4تا عمومی هر رشته +یه سری تخصصی.فقط نمیتونی مثلا از رشته ی زبان بری پزشکی بخونی یا از رشته های اصلی بری مترجمی زبان بخونی!
      سوال 3 رو من هم تازه فهمیدم!برادرم میگه روی هر دفتر چه یه کدی نوشتن(همین دفترچه ی عمومی و اختصاصی رشته ی ریاضی رو دانلود کن.فک کنم کد عمومی هاشc111و کد اختصاصی c120هست)ترتیب گزینه ها تو هر کد متفاوته ولی ترتیب سوالا یکیه!مثلا سوال 66تو و دوستت در مورد ویتامینه!متن سوال هم یکیه ولی ترتیب گزینه هاش متفاوته!مثلا گزینه های دفتر چه ی شما اینطوریه:
      1-خوبم 2-بد نیستم 3-افتضاح 4-عالی
      ولی تو دفترچه ی دوستتون این طوریه:
      1-بد نیستم 2-عالی 3-خوبم 4-افتضاح
      همون گزینه ها ولی با ترتیبی متفاوت!
      سوال 4:روزانه و شبانه تو پولشون با هم فرق دارن!شبانه پولش بیشتره!مثلا یکی میتونه مکانیک شریف شبانه بخونه(واسه روزانه مجاز نیست)یا میتونه مکانیک علم و صنعت روزانه بخونه!میگه من پول زیادی ندارم پس میرم روزانه ی علم و صنعت میخونم!یا پول دارم میرم شبانه میخونم!
      فک کنم خرج شبانه خیلی کمتر از آزاد یا پیام نوره!
      ممنون
      فقط میشه درباره ی روزانه یا شبانه یکم بیشتر توضیح بدی <از اول>
      ممنون
      سر انجام که باید در خاک رفت / خوش آن کس که پاک آمد و پاک رفت

5. Top | #5
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      جواب اکثر سوالاتتونو دادن ... من فقط دوچیر بگم

اول اینکه مدرک روزانه شبانه فرقی نمیکنه ولی توی شبانه باید یه مقدار شهریه بدی ولی روزانه نه ...

دوم اینکه زمان کنکور خارج کشور هم دی ماه هست

6. Top | #6
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ♣TaHa Eb♣ نمایش پست ها
      ممنون
      فقط میشه درباره ی روزانه یا شبانه یکم بیشتر توضیح بدی <از اول>
      ممنون
      هر چی میدونستم گفتم.بیشتر از این نمیدونم دیگه!ولی در کل روزانه ارجحیت داره!ممکنه شما واسه یه دانشگاه نتونی روزانه بخونی ولی شبانه بتونی!
      گوش دادن به هر حرفی نمی صرفه
      رادیو زندگی رو موج منفی نمی چرخه

7. Top | #7
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      چه روزانه چه شبانه باید هزینه ای به عنوان شهریه به دانشگاه بدین روزانه مبلغ ناچیزی هست
      فقط رشته های بورس بطور کل رایگان هستن

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن