X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 30 از 78 نخستنخست ... 2029303140 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 436 به 450 از 1170
    1. Top | #436
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط bahar@ نمایش پست ها
      سلام

شما نیازی نیست که از دانشگاه آزاد انصراف بدی ، در کنکور ثبت نام کن و در صورت قبولی بعد از دانشگاه آزاد انصراف بده
      شما اصلا خوندی چی نوشته؟ می گه یه بار انصراف دادم ... اگه اطلاع داری از قانون معافیت تحصیلی که باید بدونی بیشتر یه بار نمی شه انصراف داد

نقل قول نوشته اصلی توسط kchat نمایش پست ها
      ممنون
      فقط اگه من سال دیگه قبول شم برم انصراف بدم اجازه میده برم دانشگاه جدید؟
      مشکلی پیش نمیاد؟
      حتما مطمنم باشم؟
      عزیز این چیزی که bahar@ داره می گه اشتباه ه
      طبق قانون نظام وظیفه شما تنها از کارشناسی تا دکترا یه بار می تونی انصراف بدی (البته اگه از معافیت تحصیلی استفاده می کنی) حالا هم که می گی سال 92 استفاده کردی از شانس یه بار انصراف دادن و دوباره دانشگاه قبول شدن،فرقی نداره کجا قبول شی،چه سراسری چه آزاد رفته باشی اگه قبلا یه بار انصراف داده باشی و دوباره رفته باشی دانشگاه باز حالا چه سراسری چه پیام نور چه آزاد دیگه نمی تونی این دفعه انصراف بدی
      شما الان انصراف بدی
      نفر 1 کنکورم بشی نمی ذارن بری دانشگاه
      می برنت سربازی تازه اگه سربازی هم بری باز قبول بشی باز هم بهت معافیت نمی دن
      شما الان تنها راهی که داری اینه که ادامه بدی بری جلو انشالله واسه کارشناسی ارشد بتونی بری دانشگاه سراسری وگرنه اگه انصراف بدی می شی سرباز صفر
      ویرایش توسط cwormer : 16 آذر 1392 در ساعت 02:29

2. Top | #437
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط cwormer نمایش پست ها
      شما اصلا خوندی چی نوشته؟ می گه یه بار انصراف دادم ... اگه اطلاع داری از قانون معافیت تحصیلی که باید بدونی بیشتر یه بار نمی شه انصراف داد

عزیز این چیزی که bahar@ داره می گه اشتباه ه
      طبق قانون نظام وظیفه شما تنها از کارشناسی تا دکترا یه بار می تونی انصراف بدی (البته اگه از معافیت تحصیلی استفاده می کنی) حالا هم که می گی سال 92 استفاده کردی از شانس یه بار انصراف دادن و دوباره دانشگاه قبول شدن،فرقی نداره کجا قبول شی،چه سراسری چه آزاد رفته باشی اگه قبلا یه بار انصراف داده باشی و دوباره رفته باشی دانشگاه باز حالا چه سراسری چه پیام نور چه آزاد دیگه نمی تونی این دفعه انصراف بدی
      شما الان انصراف بدی
      نفر 1 کنکورم بشی نمی ذارن بری دانشگاه
      می برنت سربازی تازه اگه سربازی هم بری باز قبول بشی باز هم بهت معافیت نمی دن
      شما الان تنها راهی که داری اینه که ادامه بدی بری جلو انشالله واسه کارشناسی ارشد بتونی بری دانشگاه سراسری وگرنه اگه انصراف بدی می شی سرباز صفر
      متن خود سایت نظام وظیفه

سربازانی که در حین خدمت دوره ضرورت ،در مقطع کارشناسی و بالاتر پذیرفته می شوند لازم است با مراجعه به دانشگاه مربوط ، برگه درخواست معافیت تحصیلی را اخذ و به وظیفه عمومی محل اعزام به خدمت مراجعه نمایند . وظیفه عمومی پس از بررسی وضعیت مشمول ، چنانچه غایب نباشد وی را برای ترخیص از خدمت به یگان خدمتی معرفی می نماید تا پس از تسویه حساب به وظیفه عمومی مراجعه و با اخذ معافیت تحصیلی ، به دانشگاه مربوطه مراجعه و ثبت نام قطعی نماید. البته مشمولانی که بدون غیبت بخدمت اعزام شده و در حین خدمت مرتکب فرار شده اند برای بهره مندی از معافیت تحصیلی ، از خدمت ترخیص نخواهند شد.
      تبصره: ترخيص سربازان جهت تحصيل در مقطع كارداني امکان پذیر نمي باشد.
      به منظور فراهم نمودن شرایط مساعد برای تحصیل مشمولانی که بخدمت اعزام شده اند محدودیت یکساله فراغت از تحصیل تا اشتغال به تحصیل در مقطع بعدی ، برای این قبیل اشخاص رعایت نمی گرددو اگر بیش از یکسال هم از تاریخ انصراف آنها گذشته باشد نیز ترخیص می شوند .

پس اگه انصراف بدی میبرنت خدمت اگه دانشگاه قبول بشی و غیبت نداشته باشی ترخیص داده میشی و میتونی بری دانشگاه

3. Top | #438
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط elninio نمایش پست ها
      متن خود سایت نظام وظیفه
      \n
      \n سربازانی که در حین خدمت دوره ضرورت ،در مقطع کارشناسی و بالاتر پذیرفته می شوند لازم است با مراجعه به دانشگاه مربوط ، برگه درخواست معافیت تحصیلی را اخذ و به وظیفه عمومی محل اعزام به خدمت مراجعه نمایند . وظیفه عمومی پس از بررسی وضعیت مشمول ، چنانچه غایب نباشد وی را برای ترخیص از خدمت به یگان خدمتی معرفی می نماید تا پس از تسویه حساب به وظیفه عمومی مراجعه و با اخذ معافیت تحصیلی ، به دانشگاه مربوطه مراجعه و ثبت نام قطعی نماید. البته مشمولانی که بدون غیبت بخدمت اعزام شده و در حین خدمت مرتکب فرار شده اند برای بهره مندی از معافیت تحصیلی ، از خدمت ترخیص نخواهند شد.
      \nتبصره: ترخيص سربازان جهت تحصيل در مقطع كارداني امکان پذیر نمي باشد.
      \nبه منظور فراهم نمودن شرایط مساعد برای تحصیل مشمولانی که بخدمت اعزام شده اند محدودیت یکساله فراغت از تحصیل تا اشتغال به تحصیل در مقطع بعدی ، برای این قبیل اشخاص رعایت نمی گرددو اگر بیش از یکسال هم از تاریخ انصراف آنها گذشته باشد نیز ترخیص می شوند .
      \n
      \nپس اگه انصراف بدی میبرنت خدمت اگه دانشگاه قبول بشی و غیبت نداشته باشی ترخیص داده میشی و میتونی بری دانشگاه
      \n
      معافیت تحصیلی دانشجویان انصرافی
      دانشجویانی که تمایل\n به انصراف و شروع به تحصیل مجدد دارند در طول تحصیل از دیپلم تا دکتری \n،فقط یکبار مجاز به انصراف در سنوات قانونی بوده و می بایست حداکثر تا یکسال بعد از تاریخ انصراف در دانشگاه و مقطع جدید شروع به تحصیل نمایند کهدر اینصورت مدت تحصیل قبلی آنها در مقطع جدید لحاظ نشده و همچنین می توانند در مقاطع پائین تر نیز شروع به تحصیل نمایند .

ماده 35: مشمولين ديپلم كه حداكثر يك سال پس از فراغت از تحصيل در يكي از دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالي داخل يا خارج از كشور كه مورد تأييد وزارتخانه‌هاي علوم و بهداشت مي‌باشند پذيرفته شوند تا زماني كه وفق تبصره (1) ماده (33) به تحصيل اشتغال دارند، مي‌توانند مشروط به اينكه داراي غيبت غير موجه نباشند از معافيت تحصيلي استفاده نمايند. اين معافيت براي هر مقطع فقط يك بار داده مي‌شود.

تبصره 1: معافيت تحصيلي دانشجويان انصرافي در طول مدت تحصيل فقط يك بار قابل تمديد است.
      اینم ماده 33 اگه می خواین بدونین چیه
      ماده 33: صدور معافیت تحصیلی دانش‌آموزان، دانشجویان و طلاب علوم دینی، موکول به \nارائه گواهی اشتغال به تحصیل آنان از طريق مراجع ذي‌ربط است و مدت اعتبار \nآن تا یک سال پس از صدور گواهي پايان تحصيلات در هر مقطع مي‌باشد.

تبصره 1: حداكثر معافيت تحصيلي براي دانش‌آموزان تا سن بيست سال تمام و در هر يك از مقاطع تحصيلي كارداني دو و نيم سال، كارشناسي ناپيوسته و كارشناسي‌ارشد ناپيوسته سه سال، كارشناسي پيوسته پنج سال و كارشناسي ارشد پيوسته شش سال، دكتراي پزشكي پيوسته هشت سال و دكتراي تخصصي شش سال است.

تبصره 2: در مواقع ضروري با تشخيص و اعلام كميسيون موارد خاص دانشگاه‌هاي مربوط حداكثر يك سال به مدت فوق اضافه مي‌شود.

حالا چیزی که شما می گی یعنی این که طرف میاد می ره دانشگاه(معافیت تحصیلی برای بار اول صادر می شه) بعد انصراف می ده بعد بار دیگه آموزش عالی قبول می شه(از تمدید معافیت تحصیلی استفاده می کنه یعنی بار دوم هم براش معافیت تحصیلی صادر می شه) و دوباره انصراف می ده ولی این بار بلند می شه می ره سربازی بعد دوباره امتحان می ده قبولم می شه حالا که می خواد بره سربازی طبق فرضیه شما باید دوباره واسش معافیت تحصیلی صادر بشه

پس در آخر 3 بار واسه ی اون فرد معافیت تحصیلی صادر شده
      کجا نوشته که می شه واسه ی فرد 3 بار معافیت تحصیلی صادر کرد؟
      تنها قانون ی که من دیدم این بوده که حداکثر 2 بار صادر می شه

4. Top | #439
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط kchat نمایش پست ها
      ممنون
      فقط اگه من سال دیگه قبول شم برم انصراف بدم اجازه میده برم دانشگاه جدید؟
      مشکلی پیش نمیاد؟
      حتما مطمنم باشم؟
      برادر من شما اگه می بینی گیج شدی یا مطمئن نیستی از حرف ما بلند شو برو نظام وظیفه استان تون اونجا کامل بهت جواب می دن مطمئن هم باش جواب می دن

5. Top | #440
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      من متولد مرداد 1374 هستم و توخرداد واحد گذاشتم و تو شهریور 1392 فارغ التحصیل شدم.

دوستان اینطوری که من فهمیدم من تا 29شهریور1393 وقت دارم. درسته؟

راستی باید تا 29 شهریور 93 دفترچه ارسال کنم؟

6. Top | #441
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      کد نظام وظیفه من چن میشه 5 یا 6 متولد تیر 74 هستم بخدا دیونه دیونه دیونه شدم جوابمو بدید با دلیل لطفا چرا هم به 5 میخورم هم به 6 این دیگه چه دفترچه ای هسته دیگه واضح نیست

7. Top | #442
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط hamid95 نمایش پست ها
      من متولد مرداد 1374 هستم و توخرداد واحد گذاشتم و تو شهریور 1392 فارغ التحصیل شدم.

دوستان اینطوری که من فهمیدم من تا 29شهریور1393 وقت دارم. درسته؟

راستی باید تا 29 شهریور 93 دفترچه ارسال کنم؟
      دوستان لطفا جواب بدین.

8. Top | #443
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط hamid95 نمایش پست ها
      دوستان لطفا جواب بدین.
      بله همین طور هست.
      قانون کلی : بعد از فارغ التحصیلی، یکسال فرصت برای ارسال دفترچه دارید.
      مثال : منی که خرداد 92فارغلحصیل شدم، میبایست در خرداد ماه 93 دفترچه اعزام کنم.به همین سادگی.

فقط یک سوال دارم که، دقیق از کسی نمی توانم پاسخش را جویا شوم.اینکه منی که به نوعی پشت کنکوری هستم، الان در فرم ثبت نام کنکور،؛ کد وضعیت نظام وظیفه را باید 4 بزنم یا 5.
      دوستان اگر می دانند راهنمایی کنند.

9. Top | #444

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Bozqurd نمایش پست ها
      بله همین طور هست.
      قانون کلی : بعد از فارغ التحصیلی، یکسال فرصت برای ارسال دفترچه دارید.
      مثال : منی که خرداد 92فارغلحصیل شدم، میبایست در خرداد ماه 93 دفترچه اعزام کنم.به همین سادگی.

فقط یک سوال دارم که، دقیق از کسی نمی توانم پاسخش را جویا شوم.اینکه منی که به نوعی پشت کنکوری هستم، الان در فرم ثبت نام کنکور،؛ کد وضعیت نظام وظیفه را باید 4 بزنم یا 5.
      دوستان اگر می دانند راهنمایی کنند.
      کد 4 که نمیشه!!من نظرم 5 هستش ولی کمی شک دارم !!به خاطره همین کده هنوزم نتونستم ثبت نام کنم!!!

10. Top | #445
      کاربر انجمن

Daghon
      نمایش مشخصات
      ببخشید من الان تایکو خوب نخوندم

یعنی اگه کنکور 93 رو بدیم،بعد بخوایم یه سال دیگه بخونیم تو کنکور 94 شرکت کنیم نمیشه؟! باید بریم سربازی ؟

من متولد 16 خرداد 75 هستم.فقط تو کنکود 93 میتونم شرکت کنم؟ بعد گد من چی میشه ؟

با عرض معذرت

http://forum.konkur.in/image.php?typ...ine=1385925659
      enchanted

American Cars Forever & Always Will Be the Best in the World....Ali Vahdati

Dream on until your dream come true

11. Top | #446
      کاربر انجمن

Daghon
      نمایش مشخصات
      ممنونم دوست عزیز

http://forum.konkur.in/image.php?typ...ine=1385925659
      enchanted

American Cars Forever & Always Will Be the Best in the World....Ali Vahdati

Dream on until your dream come true

ویرایش توسط Ali.v : 17 آذر 1392 در ساعت 18:28

12. Top | #447

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط behbaneh نمایش پست ها
      سلام دوستان طبق گفته مشاورین نظام وظیفه که همه فارغ التحصیلان خرداد 92 هم به منزله شهریور محسوب میشوند پس همگی تا شهریور 93 مهلت داریم ودر این موضوع که تا شهریور 93 مهلت داریم شکی نیست چون خیلی پرسیدم در بین کدها هم در پلیس +10 سوال کردم گفتند چون این کدا و قوانین زود به زود عوض میشوند هرکدام به شما نزدیک تر بود آن را بزنید گفت مهمترین چیز اینه که وارد غیبت نشده باشی که خداروشکر همگی تا شهریور93 مهلت داریم ، من خودم فارغ التحصیل خرداد92 و متولد 7/4/74 هستم که در دموقع ثبتنام کد 5 را وارد کردم زیاد نگران این چیزا نباشید مهم اینه که وارد غیبت نشی !!!!! البته کد8 هم به ما خیلی نزدیکه چون به احتمال زیاد ما باید در شهریور 93 برای اینکه وارد غیبت نشویم خود را تحویل دهیم و درای برگ اعزام باشیم بعد از ثبتنام در مهر93 دوباره معافیت تحصیلی میگیریم و فکر نکنم مشکلی پیش بیاد من خودم 5ماهه درگیر این موضوع بودم از همه جا سوال کردم مشاورین 09680 یا شماره جدید 096480 و همینطور پلیس +10 همینطور رفتم معاونت وظیفه استان اونا اینا رو بهم گفتند فکر نکنم مشکلی پیش بیاد .....
      سلام ممنون بابت راهنماییتون
      منم همسن شما هستم حالا دفترچه اعزام رو کی باید بفرستیم ؟؟اونوقت تا ثبت نام تو دانشگاه باید تو سربازی باشیم؟؟

13. Top | #448
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط behbaneh نمایش پست ها
      سلام نه دوست عزیز دفترچه رو یا مرداد92 یا شهریور 92ارسال میکنیم دوهفته طول میکشه تا برگه اعزام بیاد اگه برگه اعزام قبل از ثبتنام امد در پلیس+10 تمدید اعزام میزنیم تا دوماه یا سه ماه اعزامو عقب میندازن
      داداش من پارسال وضعیتم مثل الان شما بود بعد تیر فرستادم 3 ماه غیبت خوردم ! باید خرداد بفرستی . حالا شاید امسال قانون عوض شده ولی حواست باشه که اگه غیبت خوردی باید بری سربازی حتی اگه رتبه 1 بشی !
      باورت نمیشه من چیکار کردم که درست شده اون 3 ماه !

14. Top | #449
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      بالاخره کد ما فارغ التحصيللان خرداد 92 چي ميشه؟

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
      ای کاش ! خوب بودنمون مختص فضای مجازی نباشه ..
      اینجا همه خوبیم ..چرا اون بیرون همین شکلی نیست ؟!!
      اون جای کار که میلنگه رو کسی میشناسه ؟!!

15. Top | #450
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Sami نمایش پست ها
      داداش من پارسال وضعیتم مثل الان شما بود بعد تیر فرستادم 3 ماه غیبت خوردم ! باید خرداد بفرستی . حالا شاید امسال قانون عوض شده ولی حواست باشه که اگه غیبت خوردی باید بری سربازی حتی اگه رتبه 1 بشی !
      باورت نمیشه من چیکار کردم که درست شده اون 3 ماه !
      سلام دوست عزیز من خودم دوست داشتم که رتبش 600 شد ولی به دلیل ورود به غیبت دانشگاه ثبتانمش نکردن ممنون از راهنماییت بله خیلی پرسیدم قانون عوض شده !این قانونی که فارغ التحصیل شهریور حساب میشی امسال اجرا شده برای فارغ التحصیلان خرداد 92 پارسال این قانون نبود و شما باید تا قبل از اتمام خرداد92 دفترچه میفرستادی که اگه یه روز دیر میفرستادی 3ماه اضافه خدمت میدادند ولی خداروشکر الان به همه تا شهریور93 مهلت میدن که دفترچه رو ارسال کنند جای نگرانی نیست ... معوان مشمولان گفته بود این مشکل سه ماهه رو برطرف کردیم...پس مشکلی پیش نمیاد چون قانون امسال با پارسال فرق کرده پارسال فارغ التحصیل شهریور حساب نمیکرند واسه همین باید یه سال بعد از فراغت دفترچه میفرستادی امسال که همه رو فارغ شهریور حساب مکنند از شهریور 92 تا یه سال مهلت معرفی داری ....
      برای اینکه دوستان دیگه از این قانون کامل مطمئن بشن اینا روببینید
      اینا سوالاتی بود که من پرسیدم و مشاورین نظام وظیف در سایت vazifeh.police.ir جواب دادند که تایید قانون جدید است و اینکه همه تا 6/93 فرجه دارند:
      نام: 65544353886045350607.png نمایش: 43 اندازه: 3.3 کیلو بایت
      نام: 80184467177490792537.png نمایش: 64 اندازه: 2.0 کیلو بایت
      نام: 10736777756479878241.png نمایش: 63 اندازه: 2.5 کیلو بایت
      نام: 30194508665359726729.png نمایش: 53 اندازه: 1.4 کیلو بایت
      نام: 64344173038515659850.png نمایش: 62 اندازه: 4.0 کیلو بایت
      درضمن در دفترچه راهنمای ثبتنام برای کنکور93 بازهم به این قانون تاکیید شده در تذکرات مهم بند8 درپایین دفترجه که نوشته شده فارغ التحصیل خرداد وشهریور92 تا شهریور93 مهلت دارند ...
      ویرایش توسط behbaneh : 18 آذر 1392 در ساعت 10:42

صفحه 30 از 78 نخستنخست ... 2029303140 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 164 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 164 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

..............، ...............، ................، .................، ..................، ...................، ....................، .....................، ......................، .......................، .........................، ................................، .................................، ..................................، azad، قلمچی، قبول، كنكور، من، مهم، مکانیک، ماندن، ماه، متولد، مشورت، مشکل، مشکلی، مشاوره، مشاوران، مطالعه، معافیت تحصیلی، معدل، معرفی، چه، نیرو، نتيجه، ندارم، نرم افزار، نظام وظیفه، نظر، هستم، یک ماه، کمک، کنکور، کنکور 92، کنکور 93، کنکور 94، کنکور سراسری، کنکور سراسری 93، کنکور92، کنکور93، کنکورو، کنکوری، کنکور۹۳، که، کارشناسی، کارشناسی ارشد، گزینه دو، پلی، پزشکی، پشت، پشت کنکوری، آیا، امتحان، امسال، انتخاب رشته، انتخاب رشته کنکور، انتخاب رشته کنکور سراسری، انصراف، ادبیات، ادغام، از، بهمن، باید، بر، برای، تمرکز، تا، تجربی، جالب، حقوق، خلاصه، خیلی مهم، خدمت، خداحافظ، دوره، دانش آموزان، دانشگاه، دانشگاه آزاد، دانشجو، درس، دعا، رو، ریاضی، راهنمایی، رایگان، زبان انگلیسی، سنجش، سهمیه، سوال، سوابق تحصیلی، سال، ساحل، سراسری، سردرگمی، غیر حضوری

نمایش برچسب‌ها

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن