X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 12 از 78 نخستنخست ... 211121322 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 166 به 180 از 1170
    1. Top | #166

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط h25os12 نمایش پست ها
      بچه هایی که ذفترچه سربازی رو تازه فرستادن...لطف کنن بگن دقیقا بنده باید چه کنم..؟؟؟آیا همونجا که برم میفرستن؟؟؟میخوام دوشنبه برم...جون هرکی دوس دارین زود بگین...و در آخر...لعنت به سربازی...لعنت...
      الان تاریخ اعزام شمامشخص شده؟!!!

چقد بزرگ شدین شماها !!! خخخ ! دم همه بچه های انجمن کنکور گرم

2. Top | #167
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      بیخیال..امروز رفتم دفترچه رو فرستادم....خیلیم عالی..فقط امروزم به....رفت!!!؟؟؟میگه تاریخه اعزامت میشه19-5..ولی میتونی بیای درخواست بدی..اگه موافقت شد میشه19-6...تازه اگه!!

3. Top | #168
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام. من متولد 1373/4/3 هستم که شهریور 91 دیپلم گرفتم......برای کنکور کد نظام وظیفه رو 5 زدم که فکر کنم اشتباه زدم حالا باید چه کار کنم در ضمن تکلیف دفترچم چی هست و کی باید برای دفترچه خدمت اقدام کنم؟؟؟؟ممنون میشم جواب بدید؟

4. Top | #169
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      آقایون ، دارم سکته میکنم منو دقیق راهنمایی کنید که چه خاکی تو سرم بریزم
      من متولد 4آذر73 هستم ، امسال کنکور 92 رو دادم ، البته قبول نمیشم ، بهرحال من امسال توی خرداد ماه پیش دانشگاهیمو پاس کردم و تموم شد ، رشته ام هم ریاضیه .

میخوام بزارم سال دیگه کنکور بدم اما دفترچه ی کنکور 92 یه بند نوشته بود متولدین 73 به بعد میتوانن ثبت نام کنن ، حتما این عدد سال دیگه به 74 تغییر خواهد کرد ، نمیدوم اصن به این ربط داره وضیعت من یا نه ، بهرحال میخوام کنکور 93 رو بدم و نرم سربازی ، یکی میگفت برو اعزام شو تو سربازی کنکور بده ، اخه نمیدونم اون موقع چطوری میشه درس خوند اونم معلوم نیست کجا بیافتیم .

خلاصه من چطور میتونم یک سال پشت کنکور ببمونم و غیبت نخورم و با آرامش درس بخونم ؟
      لطفا" همه جزییات و راه هارو هم بگید ، قدم به قدم

پی نوشت : چنتا جزییات اضافه کنم .. من معافیت تحصیلی رو فرمشو گرفتم بردم پلیس +10 معافیت تحصیلی صادر کرد ، اما از هر کی میپرسم میگن نمیشه کنکور داد ، مسول پلیس +10 هم یه زنه بود هیچی نمیدونست فقط با کامیپوتر کار میکرد ___ نمیدونم از کجا بپرسم ؟
      دیگه دوستان هلپ می :d

5. Top | #170
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام دوستان من تازه امروز به این جا اومدم اشنایی زیادی بااینجا ندارم
      من متولد ۱۵/۱۱/۱۳۷۳هستم کنکور۹۲امتحان دادم
      اما میخوام یه سال دیگه بشینم وکنکور ۹۳ رو امتحان بدم
      میخواستم بدونم که من میتونم بدون اینکه برم به سربازی برای کنکور ۹۳ بشینم یانه؟
      لطفا فقط کسانی که اگاهی دقیق وصددرصدی دارند جواب بدند
      باتشکر

6. Top | #171
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      چرا یکی جوابم رونمیده

7. Top | #172
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط آریان۱۸ نمایش پست ها
      چرا یکی جوابم رونمیده
      صبر کنی joker جواب میده

شرمنده

8. Top | #173
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام . من متولد اردیبهشت 1374 هستم. فارغ التحصیل 92 هستم . میخوام 93کنکوربدم. یکسال فراغت دارم یا6ماه ؟؟؟ تورو خدااااااااااااااااااااااا اااااااااا زود جواب بدید.

9. Top | #174
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      ۱- از چه تاریخی مشمولان وارد سن مشمولیت می شوند؟
      تمام افراد ذکور ایرانی که به سن ۱۸ سالگی تمام می رسند از اول ماه تولد شمول قانون وظیفه عمومی می گردند.

۲-حداکثر زمان معرفی مشمولانی که قبل از سن مشمولیت فارغ التحصیل ، ترک تحصیل یا اخراج می شوند چه مدت می باشد؟
      حداکثر مدت معرفی ایشان ۶ ماه پس از رسیدن به ۱۸ سالگی تمام است .مثال: دانش آموز متولد ۱۸/۲/۷۳ که قبل از ۱/۲/۹۱ فارغ التحصیل ، انصراف ، ترک تحصیل یا اخراج از تحصیل شده باشد حد اکثر
      تا۱/۸/۹۱ فرصت معرفی خود را دارد.

۳- حداکثر زمان معرفی مشمولانی که پس از سن مشمولیت ، فارغ التحصیل، انصراف، ترک تحصیل یا اخراج می شوند چه مدت می باشد؟
      از تاریخ فراغت ، اخراج یا ترک تحصیل یکسال فرصت دارند تا خود را معرفی نمایند.مثال: دانش آموز متولد ۱۸/۲/۷۳ که در تیرماه ۱۳۹۱ فارغ التحصیل، انصراف ، ترک تحصیل ویااخراجی محسوب شوند تاپایان تیر ماه ۹۲مهلت معرفی خواهد داشت.

با خوندن سه مورد بالا میتونی جوابتو بگیری.
      :yahoo (21):
      ویرایش توسط M0b_1 : 11 تیر 1392 در ساعت 20:32

10. Top | #175
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام . من متولد اردیبهشت 1374 هستم. فارغ التحصیل 92 هستم . میخوام 93کنکوربدم. یکسال فراغت دارم یا6ماه ؟؟؟ تورو خدااااااااااااااااااااااا اااااااااا زود جواب بدید. من جز یکساله ها هستم یا 6 ماهه ها؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

11. Top | #176
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط capital نمایش پست ها
      سلام . من متولد اردیبهشت 1374 هستم. فارغ التحصیل 92 هستم . میخوام 93کنکوربدم. یکسال فراغت دارم یا6ماه ؟؟؟ تورو خدااااااااااااااااااااااا اااااااااا زود جواب بدید. من جز یکساله ها هستم یا 6 ماهه ها؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
      پست بالاتون رو خوندید؟؟؟؟:yahoo (21):

12. Top | #177
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      تو رو خدا اون پست رو 100بار خوندم. پس من جز شماره 3 پست بالا میشم. دمت گرم.

13. Top | #178
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط capital نمایش پست ها
      چون بعد از تاریخ تولدتون فارغ التحصیل شدید، در نتیجه 1 سال و تا پایان خرداد 93 وقت دارید که خود را معرفی کنید.
      در صورتی که کنکور در تیر ماه 93 برگزار شود، اون موقع باید اول خودتون را به نظام وظیفه معرفی کنید و بعد مرخصی بگیرید تا بتونید در کنکور 93 شرکت کنید.

14. Top | #179
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط آریان۱۸ نمایش پست ها
      سلام دوستان من تازه امروز به این جا اومدم اشنایی زیادی بااینجا ندارم
      من متولد ۱۵/۱۱/۱۳۷۳هستم کنکور۹۲امتحان دادم
      اما میخوام یه سال دیگه بشینم وکنکور ۹۳ رو امتحان بدم
      میخواستم بدونم که من میتونم بدون اینکه برم به سربازی برای کنکور ۹۳ بشینم یانه؟
      لطفا فقط کسانی که اگاهی دقیق وصددرصدی دارند جواب بدند
      باتشکر
      چه سالی فارغ التحصیل شدید؟

15. Top | #180
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام بچه ها
      من متولد 30 خرداد 74 هستم. امسال، یعنی سال 92، پیش دانشگاهی رو تموم کردم. میخواستم بدونم که من فرصت یک سال کنکور مجدد رو دارم یا که خیر؟
      اگه دارم، چه کارهایی باید انجام بدم؟
      پیشاپیش ممنون و متشکر. به خدا خیلی استرس گرفتم سر این موضوع. تو رو خدا کمکم کنین.

صفحه 12 از 78 نخستنخست ... 211121322 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 29 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 29 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

..............، ...............، ................، .................، ..................، ...................، ....................، .....................، ......................، .......................، .........................، ................................، .................................، ..................................، azad، قلمچی، قبول، كنكور، من، مهم، مکانیک، ماندن، ماه، متولد، مشورت، مشکل، مشکلی، مشاوره، مشاوران، مطالعه، معافیت تحصیلی، معدل، معرفی، چه، نیرو، نتيجه، ندارم، نرم افزار، نظام وظیفه، نظر، هستم، یک ماه، کمک، کنکور، کنکور 92، کنکور 93، کنکور 94، کنکور سراسری، کنکور سراسری 93، کنکور92، کنکور93، کنکورو، کنکوری، کنکور۹۳، که، کارشناسی، کارشناسی ارشد، گزینه دو، پلی، پزشکی، پشت، پشت کنکوری، آیا، امتحان، امسال، انتخاب رشته، انتخاب رشته کنکور، انتخاب رشته کنکور سراسری، انصراف، ادبیات، ادغام، از، بهمن، باید، بر، برای، تمرکز، تا، تجربی، جالب، حقوق، خلاصه، خیلی مهم، خدمت، خداحافظ، دوره، دانش آموزان، دانشگاه، دانشگاه آزاد، دانشجو، درس، دعا، رو، ریاضی، راهنمایی، رایگان، زبان انگلیسی، سنجش، سهمیه، سوال، سوابق تحصیلی، سال، ساحل، سراسری، سردرگمی، غیر حضوری

نمایش برچسب‌ها

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن