چقد بزرگ شدین شماها !!! خخخ ! دم همه بچه های انجمن کنکور گرم
بیخیال..امروز رفتم دفترچه رو فرستادم....خیلیم عالی..فقط امروزم به....رفت!!!؟؟؟میگه تاریخه اعزامت میشه19-5..ولی میتونی بیای درخواست بدی..اگه موافقت شد میشه19-6...تازه اگه!!
سلام. من متولد 1373/4/3 هستم که شهریور 91 دیپلم گرفتم......برای کنکور کد نظام وظیفه رو 5 زدم که فکر کنم اشتباه زدم حالا باید چه کار کنم در ضمن تکلیف دفترچم چی هست و کی باید برای دفترچه خدمت اقدام کنم؟؟؟؟ممنون میشم جواب بدید؟
آقایون ، دارم سکته میکنم منو دقیق راهنمایی کنید که چه خاکی تو سرم بریزم
من متولد 4آذر73 هستم ، امسال کنکور 92 رو دادم ، البته قبول نمیشم ، بهرحال من امسال توی خرداد ماه پیش دانشگاهیمو پاس کردم و تموم شد ، رشته ام هم ریاضیه .
میخوام بزارم سال دیگه کنکور بدم اما دفترچه ی کنکور 92 یه بند نوشته بود متولدین 73 به بعد میتوانن ثبت نام کنن ، حتما این عدد سال دیگه به 74 تغییر خواهد کرد ، نمیدوم اصن به این ربط داره وضیعت من یا نه ، بهرحال میخوام کنکور 93 رو بدم و نرم سربازی ، یکی میگفت برو اعزام شو تو سربازی کنکور بده ، اخه نمیدونم اون موقع چطوری میشه درس خونداونم معلوم نیست کجا بیافتیم .
خلاصه من چطور میتونم یک سال پشت کنکور ببمونم و غیبت نخورم و با آرامش درس بخونم ؟
لطفا" همه جزییات و راه هارو هم بگید ، قدم به قدم
پی نوشت : چنتا جزییات اضافه کنم .. من معافیت تحصیلی رو فرمشو گرفتم بردم پلیس +10 معافیت تحصیلی صادر کرد ، اما از هر کی میپرسم میگن نمیشه کنکور داد ، مسول پلیس +10 هم یه زنه بود هیچی نمیدونست فقط با کامیپوتر کار میکرد___ نمیدونم از کجا بپرسم ؟
دیگه دوستان هلپ می :d
سلام دوستان من تازه امروز به این جا اومدم اشنایی زیادی بااینجا ندارم
من متولد ۱۵/۱۱/۱۳۷۳هستم کنکور۹۲امتحان دادم
اما میخوام یه سال دیگه بشینم وکنکور ۹۳ رو امتحان بدم
میخواستم بدونم که من میتونم بدون اینکه برم به سربازی برای کنکور ۹۳ بشینم یانه؟
لطفا فقط کسانی که اگاهی دقیق وصددرصدی دارند جواب بدند
باتشکر
سلام . من متولد اردیبهشت 1374 هستم. فارغ التحصیل 92 هستم . میخوام 93کنکوربدم. یکسال فراغت دارم یا6ماه ؟؟؟ تورو خدااااااااااااااااااااااا اااااااااا زود جواب بدید.
۱- از چه تاریخی مشمولان وارد سن مشمولیت می شوند؟
تمام افراد ذکور ایرانی که به سن ۱۸ سالگی تمام می رسند از اول ماه تولد شمول قانون وظیفه عمومی می گردند.
۲-حداکثر زمان معرفی مشمولانی که قبل از سن مشمولیت فارغ التحصیل ، ترک تحصیل یا اخراج می شوند چه مدت می باشد؟
حداکثر مدت معرفی ایشان ۶ ماه پس از رسیدن به ۱۸ سالگی تمام است .مثال: دانش آموز متولد ۱۸/۲/۷۳ که قبل از ۱/۲/۹۱ فارغ التحصیل ، انصراف ، ترک تحصیل یا اخراج از تحصیل شده باشد حد اکثر
تا۱/۸/۹۱ فرصت معرفی خود را دارد.
۳- حداکثر زمان معرفی مشمولانی که پس از سن مشمولیت ، فارغ التحصیل، انصراف، ترک تحصیل یا اخراج می شوند چه مدت می باشد؟
از تاریخ فراغت ، اخراج یا ترک تحصیل یکسال فرصت دارند تا خود را معرفی نمایند.مثال: دانش آموز متولد ۱۸/۲/۷۳ که در تیرماه ۱۳۹۱ فارغ التحصیل، انصراف ، ترک تحصیل ویااخراجی محسوب شوند تاپایان تیر ماه ۹۲مهلت معرفی خواهد داشت.
با خوندن سه مورد بالا میتونی جوابتو بگیری.:yahoo (21):
ویرایش توسط M0b_1 : 11 تیر 1392 در ساعت 20:32
سلام . من متولد اردیبهشت 1374 هستم. فارغ التحصیل 92 هستم . میخوام 93کنکوربدم. یکسال فراغت دارم یا6ماه ؟؟؟ تورو خدااااااااااااااااااااااا اااااااااا زود جواب بدید. من جز یکساله ها هستم یا 6 ماهه ها؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام بچه ها
من متولد 30 خرداد 74 هستم. امسال، یعنی سال 92، پیش دانشگاهی رو تموم کردم. میخواستم بدونم که من فرصت یک سال کنکور مجدد رو دارم یا که خیر؟
اگه دارم، چه کارهایی باید انجام بدم؟
پیشاپیش ممنون و متشکر. به خدا خیلی استرس گرفتم سر این موضوع. تو رو خدا کمکم کنین.
در حال حاضر 29 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 29 مهمان)