X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 5 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 64
    1. Top | #16
      کاربر اخراجی

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad51 نمایش پست ها
      حالا اجباریم نیس که بگیری...چون خدا به شما نیازی نداره این شمایید که به خدا نیاز دارید...
      حرکت انسان کاملا اختیاریست و بس
      به نقل از مرکز پاسخگو(روزه ماه مبارک رمضان بر هر فرد مکلف واجب است)
      لطفا دین رو به نفع خودتون تفسیر نکنید!

- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -

به نظرم روزه رو تمرکز و موفقیت خعلی تاثیر داره !:yahoo (21):
      ایول! حالا شد!

2. Top | #17
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Ensany نمایش پست ها
      جوابی که به دوست خوبمون لیلا دادم به شما هم میدم!

اَ إِكْرَاهَ فِي الدِّينِ قَد تَّبَيَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَيِّ فَمَنْ يَكْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَيُؤْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَكَ بِالْعُرْوَةِ الْوُثْقَىَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِيعٌ عَلِيمٌ شان نزول آیه
      مردى از اهل مدينه به نام" ابو حصين" دو پسر داشت؛ برخى از بازرگانانى كه به مدينه كالا وارد مى‏كردند، هنگام برخورد با اين دو پسر آنان را به عقيده و آيين مسيح دعوت كردند، آنان هم سخت تحت تاثير قرار گرفته و به اين كيش وارد شدند و هنگام مراجعت نيز به اتفاق بازرگانان به شام رهسپار گرديدند. "ابو حصين" از اين جريان سخت ناراحت شد و به پيامبر (صلي الله عليه و آله) اطلاع داد و از حضرت خواست كه آنان را به مذهب خود برگرداند و سؤال كرد: آيا مى‏تواند آنان را با اجبار به مذهب خويش باز گرداند؟ آيه 256 نازل گرديد و اين حقيقت را بيان داشت كه: "در گرايش به مذهب اجبار و اكراهى نيست". در تفسير" المنار" نقل شده كه ابو حصين خواست دو فرزند خود را با اجبار به اسلام باز گرداند، آنان به عنوان شكايت نزد پيغمبر آمدند. "ابو حصين" به پيامبر عرض كرد: من چگونه به خود اجازه دهم كه فرزندانم وارد آتش گردند و من ناظر آن‏ باشم؟ آيه 256 به همين منظور نازل شد.

مطمئن باشید خدا کمک میکنه به روزه دارا تا تشنه و گشنه نشن! روزه فرق داره با روزای دیگه! تحملش راحت تره!
      من که از خدامه بشه،امیدوارم بتونم
      در نهایت برای دیگران خاطره ای بیش نخواهیم بود
      سعی کنیم بهترین خاطره باشیم...

3. Top | #18
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      حرفاتون چقد منطقی هستش!!!!!! میگین روزه رو جمع کنیم دیگه))؟؟

روزه برای یک مسلمان دارای سن تکلیف واجبه! و من هم وظیفه دارم شمارو ترغیب کنم! ور نه استنباط میکنم به این قسمت از ایت الکرسی(لا اکراه فی الدین! قد تبین رشد من الغی....)

در دین اجباری نیست! راه گمراهی از هدایت اشکار شده! هر کس ایمان اورد و به طاغوت کفر ورزد خدا هدایتش میکنه!

با خودتونه میخواین بگیرین نمیخواین نگیرین! ولی ولی تو روزای سخت زندگی اگه از خدا یادی کنین خدا میگه مگه ماه رمضون یادم بودی؟!
      اره یادش بودم فقط روزه نگرفتم اونی باید روزه بگیره که انقد شکمش سیر هس که نتونه حال فقیرارو درک کنه نه مردم عادی که همینجوریم گرسنگی میکشن
      چقدر دوست داشتنی هستند...
      آدم هایی که شبیه حرف هایشان هستند...

4. Top | #19
      کاربر باسابقه

Ashegh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ensany نمایش پست ها
      جوابی که به دوست خوبمون لیلا دادم به شما هم میدم!

اَ إِكْرَاهَ فِي الدِّينِ قَد تَّبَيَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَيِّ فَمَنْ يَكْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَيُؤْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَكَ بِالْعُرْوَةِ الْوُثْقَىَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِيعٌ عَلِيمٌ شان نزول آیه
      مردى از اهل مدينه به نام" ابو حصين" دو پسر داشت؛ برخى از بازرگانانى كه به مدينه كالا وارد مى‏كردند، هنگام برخورد با اين دو پسر آنان را به عقيده و آيين مسيح دعوت كردند، آنان هم سخت تحت تاثير قرار گرفته و به اين كيش وارد شدند و هنگام مراجعت نيز به اتفاق بازرگانان به شام رهسپار گرديدند. "ابو حصين" از اين جريان سخت ناراحت شد و به پيامبر (صلي الله عليه و آله) اطلاع داد و از حضرت خواست كه آنان را به مذهب خود برگرداند و سؤال كرد: آيا مى‏تواند آنان را با اجبار به مذهب خويش باز گرداند؟ آيه 256 نازل گرديد و اين حقيقت را بيان داشت كه: "در گرايش به مذهب اجبار و اكراهى نيست". در تفسير" المنار" نقل شده كه ابو حصين خواست دو فرزند خود را با اجبار به اسلام باز گرداند، آنان به عنوان شكايت نزد پيغمبر آمدند. "ابو حصين" به پيامبر عرض كرد: من چگونه به خود اجازه دهم كه فرزندانم وارد آتش گردند و من ناظر آن‏ باشم؟ آيه 256 به همين منظور نازل شد.

همونطور كه من عقايد شما رو ميپذيرم ،‌متقابلا شما هم بايد بپذيريد .
      ايشالا هممون به راه راس هدايت ميشم )
      كه البته از نظر من راه راست يعني نخوردن حق ديگران ،‌مهرباني با بقيه ، كمك به بقيه و تمام صفت هاي خوبي كه خوده اسلام هم گفته ،‌خوشرويي ،‌صداقت و ..... كه خودتون ميدونيد

اما خب يك سري چيز ها هم هست كه گاهي اوقات اعتقاد ندارم واقعا و نميتونم داشته باشم
      مثلا همين روزه ... روزه گرفتنو واقعا دوست دارم اما خوده اسلام هم گفته كه اسلام با ضرر ديدن و ضرر رساندن مخالف است
      خب واضحه كه وقتي آدم كنكور داره و از 7 صبح تا 6 بعد از ظهر مدرسس ،‌اگه روزه باشه واقعا هيچي از از درس نميفهمه
      و خيلي عقب ميفته،‌در نتيجه ممكنه سرنوشتش عوض بشه
      و اين واضحه
      از نظر علمي هم كاملا واضحه
      با تشكر

I love all the stars in the sky, but they are nothing compared to the ones in your eyes

Hesam

5. Top | #20
      کاربر اخراجی

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Leila نمایش پست ها
      اره یادش بودم فقط روزه نگرفتم اونی باید روزه بگیره که انقد شکمش سیر هس که نتونه حال فقیرارو درک کنه نه مردم عادی که همینجوریم گرسنگی میکشن
      ما هم شکممون اونقدا سیر نیست! همه گشنگی کشیدیم! رو پر قو هم بزرگ نشدیم! در هنگام روزه داری هم مجبوریم جلو نور خورشید هم درس بخونیم هم کار کنیم! شما هم این شرایطو دارید؟ نه!

انّ هذا القرآن يهدى للّتى هى اقوم و يبشّر المؤمنين الّذين يعملون الصّالحات انّ لهم اجرا كبيرا (9)

پس اسه اخرتتون توشه جمع کنید!

نقل قول نوشته اصلی توسط Afsane-IN نمایش پست ها
      همونطور كه من عقايد شما رو ميپذيرم ،‌متقابلا شما هم بايد بپذيريد .
      ايشالا هممون به راه راس هدايت ميشم )
      كه البته از نظر من راه راست يعني نخوردن حق ديگران ،‌مهرباني با بقيه ، كمك به بقيه و تمام صفت هاي خوبي كه خوده اسلام هم گفته ،‌خوشرويي ،‌صداقت و ..... كه خودتون ميدونيد

اما خب يك سري چيز ها هم هست كه گاهي اوقات اعتقاد ندارم واقعا و نميتونم داشته باشم
      مثلا همين روزه ... روزه گرفتنو واقعا دوست دارم اما خوده اسلام هم گفته كه اسلام با ضرر ديدن و ضرر رساندن مخالف است
      خب واضحه كه وقتي آدم كنكور داره و از 7 صبح تا 6 بعد از ظهر مدرسس ،‌اگه روزه باشه واقعا هيچي از از درس نميفهمه
      و خيلي عقب ميفته،‌در نتيجه ممكنه سرنوشتش عوض بشه
      و اين واضحه
      از نظر علمي هم كاملا واضحه
      با تشكر

[/right]
      دكتر كارلو (پزشک آمريكايي) در اين زمينه مي‌گويد: «روزه‌اي كه دين اسلام واجب كرده است، بزرگ‌ترين ضامن سلامتي انسان است.» وي براي درمان بيست و نه مورد از بيماري‌هاي صعب العلاج گرفتن روزه را شديداَ تجويز مي‌كند كه ـ جهت اختصار ـ تنها به برخي از آنها اشاره مي‌كنيم: سرطان خون، بيماري‌هاي عصبي، يبوست مزمن، ناراحتي گرده و مثانه، گرفتگي مجاري خون، فشار خون بالا، بيماري‌هاي معده و روده، امراض چشمي مثل آب چشم، افسردگي، ضعف جنسي، ورم كيسه‌ي صفراء و...

دكتر آلكسي سوفورين (پزشک روسي) مي‌گويد: «تنها راه براي قطع ريشه‌ي سرطان، روزه است و بس».

وي مي‌افزايد: «درمان از طريق روزه فايده‌ي ويژه‌اي در بيماري‌هاي كم‌خوني، ضعف روده‌ها، التهاب بسيط و مزمن، دمل‌هاي دروني و بيروني، سل، بيماري هاي شكر، جلدي و مانند آن دارد.»

ديدگاه كويل پا (فرانسوي): «بيشتر بيماري‌ها ناشي از تخمير يافتن غذا در روده‌ها است كه همه با روزه اصلاح مي‌گردد.»

دكتر پاك نژاد (پزشک ايراني) بر اين بارو است: «در مدت يك ماه روزه‌داري، انسان داراي يك بدن تازه، تعمير يافته و آزاد گرديده و ازقيد و بند سموم رهايي مي‌يابد.»

دكتر اوتوبو خنگر مي گويد: «در مدت پنجاه سال كه از تآسيس درمانگاه (کلينکِ) من مي‌گذرد، بيش از پنجاه هزار بيمار در اين درمانگاه توسط روزه درمان شده ‌اند.

باز هم حرف خودتونو میزنید؟ اینا که ثابت شدست!

6. Top | #21
      کاربر باسابقه

Ashegh
      نمایش مشخصات
      ما هم شکممون اونقدا سیر نیست! همه گشنگی کشیدیم! رو پر قو هم بزرگ نشدیم! در هنگام روزه داری هم مجبوریم جلو نور خورشید هم درس بخونیم هم کار کنیم! شما هم این شرایطو دارید؟ نه!

انّ هذا القرآن يهدى للّتى هى اقوم و يبشّر المؤمنين الّذين يعملون الصّالحات انّ لهم اجرا كبيرا (9)

پس اسه اخرتتون توشه جمع کنید!

دكتر كارلو (پزشک آمريكايي) در اين زمينه مي‌گويد: «روزه‌اي كه دين اسلام واجب كرده است، بزرگ‌ترين ضامن سلامتي انسان است.» وي براي درمان بيست و نه مورد از بيماري‌هاي صعب العلاج گرفتن روزه را شديداَ تجويز مي‌كند كه ـ جهت اختصار ـ تنها به برخي از آنها اشاره مي‌كنيم: سرطان خون، بيماري‌هاي عصبي، يبوست مزمن، ناراحتي گرده و مثانه، گرفتگي مجاري خون، فشار خون بالا، بيماري‌هاي معده و روده، امراض چشمي مثل آب چشم، افسردگي، ضعف جنسي، ورم كيسه‌ي صفراء و...

دكتر آلكسي سوفورين (پزشک روسي) مي‌گويد: «تنها راه براي قطع ريشه‌ي سرطان، روزه است و بس».

وي مي‌افزايد: «درمان از طريق روزه فايده‌ي ويژه‌اي در بيماري‌هاي كم‌خوني، ضعف روده‌ها، التهاب بسيط و مزمن، دمل‌هاي دروني و بيروني، سل، بيماري هاي شكر، جلدي و مانند آن دارد.»

ديدگاه كويل پا (فرانسوي): «بيشتر بيماري‌ها ناشي از تخمير يافتن غذا در روده‌ها است كه همه با روزه اصلاح مي‌گردد.»

دكتر پاك نژاد (پزشک ايراني) بر اين بارو است: «در مدت يك ماه روزه‌داري، انسان داراي يك بدن تازه، تعمير يافته و آزاد گرديده و ازقيد و بند سموم رهايي مي‌يابد.»

دكتر اوتوبو خنگر مي گويد: «در مدت پنجاه سال كه از تآسيس درمانگاه (کلينکِ) من مي‌گذرد، بيش از پنجاه هزار بيمار در اين درمانگاه توسط روزه درمان شده ‌اند.

باز هم حرف خودتونو میزنید؟ اینا که ثابت شدست!
      به نظر من شرايط هر فرد با فرد ديگه فرق ميكنه
      همه اينها درست
      اما اين فوايد در زمانه استفاده ي شديد از مغز باز هم وجود داره ؟
      من وقتي خودم عملا درك ميكنم كه وقتي روزه ميگيرم اگر مدرسه باشم واقعا حالم بد ميشه و از درس هيچي نميفهمم ديگه اگه از صب تا 6 باشه كه واويلا ،‌بازم روزه بگيرم ؟‌
      به نظرتون اينطوري در عقلم شك نميشه ؟‌
      I love all the stars in the sky, but they are nothing compared to the ones in your eyes

Hesam

7. Top | #22
      کاربر اخراجی

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Afsane-IN نمایش پست ها
      به نظر من شرايط هر فرد با فرد ديگه فرق ميكنه
      همه اينها درست
      اما اين فوايد در زمانه استفاده ي شديد از مغز باز هم وجود داره ؟
      من وقتي خودم عملا درك ميكنم كه وقتي روزه ميگيرم اگر مدرسه باشم واقعا حالم بد ميشه و از درس هيچي نميفهمم ديگه اگه از صب تا 6 باشه كه واويلا ،‌بازم روزه بگيرم ؟‌
      به نظرتون اينطوري در عقلم شك نميشه ؟‌
      آیا می توان به خاطر ضعف بدن در درس و انجام کار روزه نگرفت؟
      پرسش

آیا داشتن ضعف در بدن و نرسیدن به انجام کارهای روزانه مانند درس خواندن می تواند بهانه ای برای روزه نگرفتن باشد؟

پاسخ اجمالی

حضرت امام خمینی (ره) در پاسخ به سؤالی مشابه به این سؤال فرموده اند: باید روزه بگیرد و تا در حرج واقع نشده است نمی تواند افطار کند. بلی می تواند مسافرت نماید و در مسافرت افطار نماید و بعد از برگشتن در آن روز لازم نیست امساک کند.[1]
      بنابراین، ضعف در بدن و نرسیدن به انجام کارهای روزانه مانند درس خواندن نمی تواند بهانه ای برای روزه نگرفتن باشد.

پاسخ اسلام اینه!! حالا شما هر طور راحتین بنده وظیفه داشتم در حد یه دوست تذکر بدم! وگر نه فردا من وکیل شما پیش خدا نیستم! خودتون جوابگویید!
      چگونه در ماه رمضان درس بخوانیم؟
      به اینجام سر بزنید!
      موفق باشید یا حق!

8. Top | #23
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      [QUOTE=Ensany;195329]به نقل از مرکز پاسخگو(روزه ماه مبارک رمضان بر هر فرد مکلف واجب است)

خیلی تند رفتی دوسته خوبه من... اول مطلبو دقیق بخون بعد...
      اینکه روزه واجبه شکی نیس اما این انسان است که در اخر باس تصمیم بگیره و مسیره زندگیشو تعیین کنه و این انتخاب تو اون دنیا به کمکش میاد اگه مسیر درستیو انتخاب کرده باشه باداششو هم میگیره وگرنه دوزخ و ..........

9. Top | #24
      کاربر باسابقه

Ashegh
      نمایش مشخصات
      آیا می توان به خاطر ضعف بدن در درس و انجام کار روزه نگرفت؟
      پرسش

آیا داشتن ضعف در بدن و نرسیدن به انجام کارهای روزانه مانند درس خواندن می تواند بهانه ای برای روزه نگرفتن باشد؟

پاسخ اجمالی

حضرت امام خمینی (ره) در پاسخ به سؤالی مشابه به این سؤال فرموده اند: باید روزه بگیرد و تا در حرج واقع نشده است نمی تواند افطار کند. بلی می تواند مسافرت نماید و در مسافرت افطار نماید و بعد از برگشتن در آن روز لازم نیست امساک کند.[1]
      بنابراین، ضعف در بدن و نرسیدن به انجام کارهای روزانه مانند درس خواندن نمی تواند بهانه ای برای روزه نگرفتن باشد.

پاسخ اسلام اینه!! حالا شما هر طور راحتین بنده وظیفه داشتم در حد یه دوست تذکر بدم! وگر نه فردا من وکیل شما پیش خدا نیستم! خودتون جوابگویید!
      چگونه در ماه رمضان درس بخوانیم؟
      به اینجام سر بزنید!
      موفق باشید یا حق!

از نظر ايشون بهانه اي نيس
      اوني كه ميخواد روزه بگيره منم نه كسه ديگه

براي من ستودنيه كه هر كس بتونه از اعتقاداتش دفاع كنه و پاي حرفش باشه
      ممنونم از اينكه وقت گذاشتيد و بهم تذكر داديد
      اما به هر حال تصميم گيرنده خودم هستم - و منافع و ضررهاي كاريكه انجام ميدم رو كاملا ازش آگاهم
      شما هم موفق باشيد

Hesam

10. Top | #25
      کاربر اخراجی

Maghror
      نمایش مشخصات
      [QUOTE=mohammad51;195348]
      به نقل از مرکز پاسخگو(روزه ماه مبارک رمضان بر هر فرد مکلف واجب است)

خیلی تند رفتی دوسته خوبه من... اول مطلبو دقیق بخون بعد...
      اینکه روزه واجبه شکی نیس اما این انسان است که در اخر باس تصمیم بگیره و مسیره زندگیشو تعیین کنه و این انتخاب تو اون دنیا به کمکش میاد اگه مسیر درستیو انتخاب کرده باشه باداششو هم میگیره وگرنه دوزخ و ..........
      جوابی رو که به دوست عزیزمون فرزانه دادم به شما هم میدم! شما هر طور راحتین، بنده وظیفه داشتم در حد یه دوست تذکر بدم! وگر نه فردا من وکیل شما پیش خدا نیستم! خودتون جوابگویید!

11. Top | #26
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      [QUOTE=Ensany;195352]

جوابی رو که به دوست عزیزمون فرزانه دادم به شما هم میدم! شما هر طور راحتین، بنده وظیفه داشتم در حد یه دوست تذکر بدم! وگر نه فردا من وکیل شما پیش خدا نیستم! خودتون جوابگویید!
      مگه من مخالف روزم اخ چ حرفی میزنی تو !!! روزه هم خیلی خوبه اوناهم که مشکل دارن برن سایت باسخ شرعی ایت الله مکارم انلاین جواب میدن :yahoo (4):

12. Top | #27
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      من یه سال خوردم خوابیدم اصلا خدا دین و پیغمبر یادم رفته من که میگیرم تا ریتم بدنم به هر روز عبادت عادت کنه و واسه یه سال کنکور اماده شم

13. Top | #28
      کاربر اخراجی

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Fa¡ryTale نمایش پست ها
      من یه سال خوردم خوابیدم اصلا خدا دین و پیغمبر یادم رفته من که میگیرم تا ریتم بدنم به هر روز عبادت عادت کنه و واسه یه سال کنکور اماده شم
      افرین بر شما! بدون شک خدا شمارو یاری میرسونه!

14. Top | #29
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      فکر کنم خودمون درگیر بحث نکنیم بهتره! هرکس اسلامو قبول داره باید قرانم قبول داشته باشه! تو قرآنم نوشته " کتب علیکم الصیام کما کتب علیکم من قبلکم " پس جای بحث نداره به نظرم!ضمنا خیلیا با زبون روزه کارگری میکنن تو این گرما! پس اگه میخواید نگیرید بهونه نیارید و مردونه بگید حال نمیکنم روزه بگیرم !

Sent from my LT26ii using Tapatalk

15. Top | #30
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      بحث تاپيك رو منحرف نكنيد!

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

صفحه 2 از 5 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن