در نهایت برای دیگران خاطره ای بیش نخواهیم بود
سعی کنیم بهترین خاطره باشیم...
چقدر دوست داشتنی هستند...
آدم هایی که شبیه حرف هایشان هستند...
همونطور كه من عقايد شما رو ميپذيرم ،متقابلا شما هم بايد بپذيريد .
ايشالا هممون به راه راس هدايت ميشم)
كه البته از نظر من راه راست يعني نخوردن حق ديگران ،مهرباني با بقيه ، كمك به بقيه و تمام صفت هاي خوبي كه خوده اسلام هم گفته ،خوشرويي ،صداقت و ..... كه خودتون ميدونيد
اما خب يك سري چيز ها هم هست كه گاهي اوقات اعتقاد ندارم واقعا و نميتونم داشته باشم
مثلا همين روزه ... روزه گرفتنو واقعا دوست دارم اما خوده اسلام هم گفته كه اسلام با ضرر ديدن و ضرر رساندن مخالف است
خب واضحه كه وقتي آدم كنكور داره و از 7 صبح تا 6 بعد از ظهر مدرسس ،اگه روزه باشه واقعا هيچي از از درس نميفهمه
و خيلي عقب ميفته،در نتيجه ممكنه سرنوشتش عوض بشه
و اين واضحه
از نظر علمي هم كاملا واضحه
با تشكر
I love all the stars in the sky, but they are nothing compared to the ones in your eyes
Hesam
ما هم شکممون اونقدا سیر نیست! همه گشنگی کشیدیم! رو پر قو هم بزرگ نشدیم! در هنگام روزه داری هم مجبوریم جلو نور خورشید هم درس بخونیم هم کار کنیم! شما هم این شرایطو دارید؟ نه!
انّ هذا القرآن يهدى للّتى هى اقوم و يبشّر المؤمنين الّذين يعملون الصّالحات انّ لهم اجرا كبيرا (9)
پس اسه اخرتتون توشه جمع کنید!
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
دكتر كارلو (پزشک آمريكايي) در اين زمينه ميگويد: «روزهاي كه دين اسلام واجب كرده است، بزرگترين ضامن سلامتي انسان است.» وي براي درمان بيست و نه مورد از بيماريهاي صعب العلاج گرفتن روزه را شديداَ تجويز ميكند كه ـ جهت اختصار ـ تنها به برخي از آنها اشاره ميكنيم: سرطان خون، بيماريهاي عصبي، يبوست مزمن، ناراحتي گرده و مثانه، گرفتگي مجاري خون، فشار خون بالا، بيماريهاي معده و روده، امراض چشمي مثل آب چشم، افسردگي، ضعف جنسي، ورم كيسهي صفراء و...
دكتر آلكسي سوفورين (پزشک روسي) ميگويد: «تنها راه براي قطع ريشهي سرطان، روزه است و بس».
وي ميافزايد: «درمان از طريق روزه فايدهي ويژهاي در بيماريهاي كمخوني، ضعف رودهها، التهاب بسيط و مزمن، دملهاي دروني و بيروني، سل، بيماري هاي شكر، جلدي و مانند آن دارد.»
ديدگاه كويل پا (فرانسوي): «بيشتر بيماريها ناشي از تخمير يافتن غذا در رودهها است كه همه با روزه اصلاح ميگردد.»
دكتر پاك نژاد (پزشک ايراني) بر اين بارو است: «در مدت يك ماه روزهداري، انسان داراي يك بدن تازه، تعمير يافته و آزاد گرديده و ازقيد و بند سموم رهايي مييابد.»
دكتر اوتوبو خنگر مي گويد: «در مدت پنجاه سال كه از تآسيس درمانگاه (کلينکِ) من ميگذرد، بيش از پنجاه هزار بيمار در اين درمانگاه توسط روزه درمان شده اند.
باز هم حرف خودتونو میزنید؟ اینا که ثابت شدست!![]()
به نظر من شرايط هر فرد با فرد ديگه فرق ميكنه
همه اينها درست
اما اين فوايد در زمانه استفاده ي شديد از مغز باز هم وجود داره ؟
من وقتي خودم عملا درك ميكنم كه وقتي روزه ميگيرم اگر مدرسه باشم واقعا حالم بد ميشه و از درس هيچي نميفهمم ديگه اگه از صب تا 6 باشه كه واويلا ،بازم روزه بگيرم ؟
به نظرتون اينطوري در عقلم شك نميشه ؟![]()
I love all the stars in the sky, but they are nothing compared to the ones in your eyes
Hesam
آیا می توان به خاطر ضعف بدن در درس و انجام کار روزه نگرفت؟
پرسش
آیا داشتن ضعف در بدن و نرسیدن به انجام کارهای روزانه مانند درس خواندن می تواند بهانه ای برای روزه نگرفتن باشد؟
پاسخ اجمالی
حضرت امام خمینی (ره) در پاسخ به سؤالی مشابه به این سؤال فرموده اند: باید روزه بگیرد و تا در حرج واقع نشده است نمی تواند افطار کند. بلی می تواند مسافرت نماید و در مسافرت افطار نماید و بعد از برگشتن در آن روز لازم نیست امساک کند.[1]
بنابراین، ضعف در بدن و نرسیدن به انجام کارهای روزانه مانند درس خواندن نمی تواند بهانه ای برای روزه نگرفتن باشد.
پاسخ اسلام اینه!! حالا شما هر طور راحتین بنده وظیفه داشتم در حد یه دوست تذکر بدم! وگر نه فردا من وکیل شما پیش خدا نیستم! خودتون جوابگویید!
چگونه در ماه رمضان درس بخوانیم؟
به اینجام سر بزنید!
موفق باشید یا حق!
[QUOTE=Ensany;195329]به نقل از مرکز پاسخگو(روزه ماه مبارک رمضان بر هر فرد مکلف واجب است)
لطفا دین رو به نفع خودتون تفسیر نکنید!
خیلی تند رفتی دوسته خوبه من... اول مطلبو دقیق بخون بعد...
اینکه روزه واجبه شکی نیس اما این انسان است که در اخر باس تصمیم بگیره و مسیره زندگیشو تعیین کنه و این انتخاب تو اون دنیا به کمکش میاد اگه مسیر درستیو انتخاب کرده باشه باداششو هم میگیره وگرنه دوزخ و ..........
از نظر ايشون بهانه اي نيس
اوني كه ميخواد روزه بگيره منم نه كسه ديگه
براي من ستودنيه كه هر كس بتونه از اعتقاداتش دفاع كنه و پاي حرفش باشه
ممنونم از اينكه وقت گذاشتيد و بهم تذكر داديد
اما به هر حال تصميم گيرنده خودم هستم - و منافع و ضررهاي كاريكه انجام ميدم رو كاملا ازش آگاهم
شما هم موفق باشيد
Hesam
من یه سال خوردم خوابیدم اصلا خدا دین و پیغمبر یادم رفته من که میگیرم تا ریتم بدنم به هر روز عبادت عادت کنه و واسه یه سال کنکور اماده شم
فکر کنم خودمون درگیر بحث نکنیم بهتره! هرکس اسلامو قبول داره باید قرانم قبول داشته باشه! تو قرآنم نوشته " کتب علیکم الصیام کما کتب علیکم من قبلکم " پس جای بحث نداره به نظرم!ضمنا خیلیا با زبون روزه کارگری میکنن تو این گرما! پس اگه میخواید نگیرید بهونه نیارید و مردونه بگید حال نمیکنم روزه بگیرم !
Sent from my LT26ii using Tapatalk
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)